kopijuoja klavisu ctrl ir C pagalba - kartu juos spausti reikia teksta pazymejus..
QUOTE(kice @ 2013 01 08, 21:50)
kopijuoja klavisu ctrl ir C pagalba - kartu juos spausti reikia teksta pazymejus..
Neleidžia nei taip
QUOTE(kice @ 2013 01 08, 21:46)
Jezau, o gamintojai gi kinai..
nesu taip baisiai nusiteikusi pries rytu medicina, daznai man ji priimtinesne uz musu tradicine bet cia jau aisku - kiekvienam savo
Ar bus norinciu prisijungti prie uzsakymo is mothercare Vilniuje?
QUOTE(Veronika~ @ 2013 01 08, 23:09)
Ar bus norinciu prisijungti prie uzsakymo is mothercare Vilniuje?
Aš norėčiau, bet laukiu papildymo, kadangi tinkamų dydžių nėra.
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 08, 22:06)
nesu taip baisiai nusiteikusi pries rytu medicina, daznai man ji priimtinesne uz musu tradicine bet cia jau aisku - kiekvienam savo
Rytų tai rytų, pritariu, kad jie turi protingų dalykų, nu tik ne čia , ir dar jaučiu kaina pagerinta jų
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 08, 22:13)
Rytų tai rytų, pritariu, kad jie turi protingų dalykų, nu tik ne čia , ir dar jaučiu kaina pagerinta jų
nu jus sakot - jus zinot
QUOTE(keistuole @ 2013 01 08, 19:48)
o įmeskit nuotodėlę
buyincoins (dar buvau radus nuolaidos koduka, tai pigiausias var. gavos )
dinodirect
cia, dar cia,
QUOTE(kice @ 2013 01 08, 21:31)
Dabar panos pamastote logiskai - kokia nauda bankui is to, kad jusu vaikas gauna kortele? Bankas be naudos sau - nieko nedaro..
Antra - kam kortele vaikui, kuris negauna pajamu? Kad jus ten kelis litus idetumete ir moketumete ivairaus plauko mokescius bankui?
Antra - kam kortele vaikui, kuris negauna pajamu? Kad jus ten kelis litus idetumete ir moketumete ivairaus plauko mokescius bankui?
Na bankas tikrai turi nauda, ir dar jis tolyn i ateiti mato
Tikisi is tu vaiku dar ir ateity naudos turet
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 08, 22:15)
nu jus sakot - jus zinot
O tai kokia ta kaina? Ar negalima jos išduot - slapta ?
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 08, 22:22)
O tai kokia ta kaina? Ar negalima jos išduot - slapta ?
oi as nzn dabar kokia ji - buvo 105 su siuntimu i bile kur, pries kaledas buvo akcija - 3 uz 2 kaina - tai kaip ir visai padoru uz zvakute 10-15 lt
man isvis tie ju detoksikavimo budai domina ir yra net labai priimtini, detoksikaciniu pleistru as radau atitikmeni paciuos kinieciuos ir ten kaina gerokai priimtinesne nei LT, siu neradau kazkodel - tik europai skirta versija - muset uzvadinta kazkaip kitaip
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 08, 23:27)
oi as nzn dabar kokia ji - buvo 105 su siuntimu i bile kur, pries kaledas buvo akcija - 3 uz 2 kaina - tai kaip ir visai padoru uz zvakute 10-15 lt
man isvis tie ju detoksikavimo budai domina ir yra net labai priimtini, detoksikaciniu pleistru as radau atitikmeni paciuos kinieciuos ir ten kaina gerokai priimtinesne nei LT, siu neradau kazkodel - tik europai skirta versija - muset uzvadinta kazkaip kitaip
Gal galima butu nuoroda pleistru?