Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

nezinau, mes bandeme ir ant suagusiu ir ant vaiku, visiems graziai rode tas termometras nuo 36,4 iki 36,8. kai nebuvo tempos.
kai buvo temperatura irgi graziai parode. o tie elektroniniai tai man visi turimi grybavo.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2013 01 08, 16:59)
Murčikai, koks tavo bankas  blush2.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Prajuokinai biggrin.gif

Nefera, Zeniac, Actipur, Acnicare, o kai daknisa spuogai, tai turiu net Duac, juo reikia vos patepti kylančius spuogus. O jei jau apie natūralumą kalbame, tai arbatmedis, dar skaičiau, kad gerai nimbamedžio, tamanų aliejai, bet man nei vienas stebuklo nedarė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 08 sausio 2013 - 20:16
QUOTE(Nefera @ 2013 01 08, 18:39)
Merginos, patarkit ka nors nuop spuogu  ax.gif  jaunyste, turbut, po truputi pargrista  blush2.gif  uzpuole spuogai, nebegaliu apsikest  doh.gif  Seniau acnecolor kremas padedavo, bet kad nebera lygtai jo  doh.gif  gal kazka panasaus zinot?

naudojau si prausikli koki menesi, ar du, tai neliko spuogu. Zinoma issausina siek tiek oda, bet ryte kremuku visada tepu,tai liux buvo smile.gif http://www.vaistine....N...4&ID=341398
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2013 01 08, 20:15)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif Prajuokinai  biggrin.gif

Nefera, Zeniac, Actipur, Acnicare, o kai daknisa spuogai, tai turiu net Duac, juo reikia vos patepti kylančius spuogus. O jei jau apie natūralumą kalbame, tai arbatmedis, dar skaičiau, kad gerai nimbamedžio, tamanų aliejai, bet man nei vienas stebuklo nedarė  schmoll.gif

O tas actipur ir yra su spalva, ar ne? Priminkit, kur jus ji perkat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 08, 15:31)
ai gaila, kad tik swed tokį variantą turi. ir gaila, kad tik vaikams nuo 7 metų. O tai aš seb'e ir mano vaikui dar tik 6 mėn. Bet čia pas jus paskaičius, jau ir aš užsimaniau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Dabar panos pamastote logiskai - kokia nauda bankui is to, kad jusu vaikas gauna kortele? Bankas be naudos sau - nieko nedaro..
Antra - kam kortele vaikui, kuris negauna pajamu? Kad jus ten kelis litus idetumete ir moketumete ivairaus plauko mokescius bankui?
Atsakyti
Gal dar kas perka is mangooutlet noreciau 2-3 daiktelius prijungti.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 01 08, 21:31)
Dabar panos pamastote logiskai - kokia nauda bankui is to, kad jusu vaikas gauna kortele? Bankas be naudos sau - nieko nedaro..
Antra - kam kortele vaikui, kuris negauna pajamu? Kad jus ten kelis litus idetumete ir moketumete ivairaus plauko mokescius bankui?

kad uzsiaugint sau klienta - tai mums nieko nekainuoja, aisku vaikas pinigeliu nores turet - tai ten bus sudetos jo santaupos, ir jis mokinsis jomis disponuot... Nekalbu apie septynmecius - bet 14 - jau manau visai laikas...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 08, 18:55)
vienintele tikrai veiksminga ir ilgalaike priemone - organizmo valymas ir sveiko gyvenimo budas... Visi kremai, tepalai ir pan - tik laikina, be to taip valosi organizmas, o neleidziant to daryt - ateity gali but dideliu problemu blush2.gif

as nesenau sita radau blush2.gif
http://www.fohow.lt/...incesės-perlas

efekta pastebejau jau po pirmo panaudojimo, po trecio - ji pastebejo ir bendradarbes (vakar gavau komplimenta, kad labai isgrazejau, ypac veido oda)

Jėzau nu nepyk, bet kokia nesąmonė tai baisu blink.gif lotuliukas.gif , net išsigandau kiek pezalų ten prirašyta nors neatidžiai skaičiau blink.gif , jei atidžiau - tai išvis turbūt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 01 08, 21:35)
Jėzau nu nepyk, bet kokia nesąmonė tai baisu  blink.gif  lotuliukas.gif , net išsigandau kiek pezalų ten prirašyta nors neatidžiai skaičiau  blink.gif , jei atidžiau - tai išvis turbūt  doh.gif

ai nesistebiu - kai kam ir taureles nesamone ir daugkartiniai vystyklai ir dar daug kitu dalyku irnesakyk.gif
Atsakyti
Vien sitas sakinys vertas garsaus zvengimo:
"1. Savidiagnostika : tam kad nustatytumėte ar sergate ginekologinėmis ligomis, pakanka sunaudoti vieną kapsulę. Susideda iš vaistažolinių augalų, greitai šalinančių uždegimą."

Jezau, o gamintojai gi kinai.. prisikisite i maksti velnias zino ko, gal dar ir su kokiom narkotinem medziagom..
Sertifikatai isduoti tik maisto papildams, kapsuliu, gelio i skyscio pavidalu.. Nieko neuzsiminta apie maksties tamponus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 08 sausio 2013 - 21:49
QUOTE(Nefera @ 2013 01 08, 22:20)
O tas actipur ir yra su spalva, ar ne? Priminkit, kur jus ji perkat  g.gif

jis su spalva.
pigiausia buna is apposparer.de 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 01 08, 21:46)
Vien sitas sakinys vertas garsaus zvengimo:
"1. Savidiagnostika : tam kad nustatytumėte ar sergate ginekologinėmis ligomis, pakanka sunaudoti vieną kapsulę. Susideda iš    vaistažolinių augalų, greitai šalinančių uždegimą."

Jezau, o gamintojai gi kinai.. prisikisite i maksti velnias zino ko, gal dar ir su kokiom narkotinem medziagom..

Aš tai ir baisesnių sakinių matau, tik man kažkodėl neleidžia kopint biggrin.gif, turbūt kompas atpažįsta nesąmoningus puslapius ir blokuoja hihihi.gif
Atsakyti