Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(Arnytė @ 2013 01 06, 12:22)
Mergaitės,gal uri pamenate psl kur pirkote šampūnus dideliais kiekiais? lyg ME2ZA pirko.nerandu kur išsisaugojau tą psl  doh.gif

visoms uzsakymus atmete, tai nebent per tarpininkes ten beliko.
Atsakyti
QUOTE(Vovieryte @ 2013 01 06, 13:05)
Tai kad, kaskodel Dorothy Perkins pastaruoju metu nebesiuncia i lietuva  schmoll.gif

kaip tai? g.gif cituoju:
Lithuania
Standard Delivery
Timeframe (up to): 9 days
Cost: £6

Tracked and Faster
Timeframe (up to): 7 days
Cost: £16

Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 12:51)
Bet ten kainos.... blush2.gif  Gal kur kitur yra normalios kainos ir siuntimas pigus?
Žiurejau http://www.lsbags.co.uk , tai ten 17 svaru siuntimas ir dar VAT 20 pr prisideda, nesamone gaunasi... doh.gif

Žinokit įvedus jau kortelės duomenis to 20 svarų VAT nelieka smile.gif tik siuntimas brangus ir minimali užsakymo suma irgi yra kažkokia nepamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2013 01 06, 12:18)
Laba,
Gal kuri pirksite is TBS, noreciau jungtis. Ar neapsimoka su dabartiniu ispardavimu?
Jei ka i AZ, pati nemoku organizuotis per vezejus is UK.

man irgi įdomu, ar dabar jau geros kainos, ar dar laukt g.gif

jei ką, galiu jums nupirkt
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2013 01 06, 12:30)
Žinokit įvedus jau kortelės duomenis to 20 svarų VAT nelieka smile.gif tik siuntimas brangus ir minimali užsakymo suma irgi yra kažkokia nepamenu  4u.gif

Vat šaunuolė, ačiū , kad paaiškinote. Tada bandysiu pirkti ten. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 12:42)
Vat šaunuolė, ačiū , kad paaiškinote. Tada bandysiu pirkti ten.  thumbup.gif

As esu pirkusi 3 rankines kazkada is ten , nei viena neatlaike daugiau pusmecio schmoll.gif Kokybe prasta , grynas kitaicu slamstas doh.gif Mano galva , geriau jau viena kokybiska , tegu ir brangi ..... Aisku , cia mano isitikinimas , ziurint is brandaus amziaus varpines mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 06 sausio 2013 - 12:52
QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 12:51)
As esu pirkusi 3 rankines kazkada is ten , nei viena neatlaike daugiau pusmecio  schmoll.gif Kokybe prasta , grynas kitaicu slamstas  doh.gif Mano galva , geriau jau viena kokybiska , tegu ir brangi ..... Aisku , cia mano isitikinimas , ziurint is brandaus amziaus varpines  mirksiukas.gif

Bet kainos ten tikrai nemažos... verčiant įlitus...
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2013 01 06, 12:17)
merginos, keliu savo klausima i nauja tema, tikiuosi nesupyksit  blush2.gif
Gal kuri turit tokia patalyne?
http://www.hm.com/gb...article=92402-G
raso 100proc linas, bet is fotkes man i ta musiski lina nepanasu. idomu kaip naturoj atrodytu...
paziureciau lenkijoj, bet kazin ar ten bus patalyniu...

ar gal yra koks pasitarimu kambarys hm?

jei rašo linas tai ir yra linas. Bet iš paveiksliuko kaip suprantu tai yra glamžytas linas ir dar jis gali būti minkštintas smile.gif . Todėl ir nepanašus į mūsų įsivaizduojamus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2013 01 06, 11:50)
Taip UK adresu, kainos geros labai ir dar siuntimas nemokamas i UK adresa perkant virs 50 svaru.. Tai manau tikrai apsimoka pirkti, juk nesvers tie rubai 10 kg ir iseis net pigiau nei siunciantis i LT, be to pasirinkus LT nieko gero nera  ax.gif  biggrin.gif

Jus pabandykit taip pirkti ir mums po to papasakosite ar pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Vovieryte @ 2013 01 06, 12:05)
Tai kad, kaskodel Dorothy Perkins pastaruoju metu nebesiuncia i lietuva  schmoll.gif

QUOTE(dore @ 2013 01 06, 12:29)
kaip tai?  g.gif  cituoju:
    Lithuania
    Standard Delivery
    Timeframe (up to): 9 days
    Cost: £6
    Tracked and Faster
    Timeframe (up to): 7 days
    Cost: £16

Keistai pas juos... Tinklapje raso siuntimo kainas i LT, bet kai susikrauni krepsi, eini apmoketi, nebera pristatymo adreso i LT, liepia rinktis kita sali...
Bent jau man tai niekaip nepavyksta LT adreso suvest unsure.gif

Anksciau buvo didelis uzrasas tinklapyje, kad i Lietuva nesunciame... cia gal pries menesi ar du...
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 01 06, 12:51)
As esu pirkusi 3 rankines kazkada is ten , nei viena neatlaike daugiau pusmecio  schmoll.gif Kokybe prasta , grynas kitaicu slamstas  doh.gif Mano galva , geriau jau viena kokybiska , tegu ir brangi ..... Aisku , cia mano isitikinimas , ziurint is brandaus amziaus varpines  mirksiukas.gif

Kas dar galetu pasakyti apie rankiniu kokybe iš lsbags.co.uk. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2013 01 06, 12:22)
Mergaitės,gal uri pamenate psl kur pirkote šampūnus dideliais kiekiais? lyg ME2ZA pirko.nerandu kur išsisaugojau tą psl  doh.gif

Pamenam, nes aš užrodžiau. Bet užsakymus mums atmetė smile.gif
Atsakyti