Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(lina0612 @ 2013 01 08, 15:33)
Tik negerai, jei tevu sasakaitos kitam banke, tada vaikui reikia paieskot remeju kurie swede saskaitas turi

Tai turi jis tu remeju, ale jie per metus po 320 000 neisleidzia verysad.gif lotuliukas.gif

reikia rimtesniu biggrin.gif

maniskis neblogai taskus i telefono papildymus pasikeicia. tarkim uz 40 lt. gauna 80 lt. pokalbiams kazkaip dvigubai buna akcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 08 sausio 2013 - 15:43
QUOTE(irmante @ 2013 01 08, 15:25)
Jurgencija , kalbink lina0612, kad remeja butu  mirksiukas.gif   biggrin.gif
ji daug perka arba vaikas gerus remejus turi jei ipad'a gaus greitai  lotuliukas.gif

tai kad lina0612 savo vaika remia...

QUOTE(Kriiste @ 2013 01 08, 15:28)

as tik neradau - kaip tuos taskus i pinigus ir kokiu kursu pervest blush2.gif
Papildyta:
o idomu - ar gali remejas but tas pats keliu vaiku g.gif

uz 20000 tasku gauni 40 lt....Mazoka

Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 08, 15:37)
o vienas asmuo turintis 2 saskaitas - gali but is jo 2 remejai g.gif

ne, su abiem saskaitom remsi viena vaika ...

QUOTE(irmante @ 2013 01 08, 15:39)
Tai turi jis tu remeju, ale jie per metus po 320 000 neisleidzia  verysad.gif  lotuliukas.gif

taigi ne per metus reik 320000 isleist....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgencija: 08 sausio 2013 - 15:45
QUOTE(Manuela @ 2013 01 08, 16:38)
http://mirmoda.com.u...naya-setka.html
Štai čia yra jų dydžių lentelė smile.gif

doh.gif nu keisti jų dydžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgencija @ 2013 01 08, 15:44)
taigi ne per metus reik 320000 isleist....

zinau, ale neturi jis kantrybes ilgai labai kaupt doh.gif ne taip greitai ten ir kaupiasi. nors remejus neblogus parinkom blush2.gif
Atsakyti
Mano mergina turi surinkusi tik apie 11000 taskų, bet kad nera i ką juos iškeisti g.gif , o iki kovo 4 jai terminas. Gal , kad jau pilnamete patapo.
Aš visas mociutes i šį reikalą pajungiau, tai anūkei taskai ir kapsejo- bet nedaug prikapsejo ( pensininkes taupios biggrin.gif ). O mamka daugiausia inernetinese platybese vaikui taskelius kaupe... bet, matyt mažai dar pirkau blush2.gif , kad tik tiek turim.
Visai praverstų mano studentei iPad drinks_cheers.gif
Atsakyti
o galima remti dabar kažką vieną, o paskui pasikeist ? mano vaikams dar toli iki rėmimo, bet jūs čia taip užsidegusios, jog ir aš noriu ką nors paremti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 08, 16:21)
o galima remti dabar kažką vieną, o paskui pasikeist ? mano vaikams dar toli iki rėmimo, bet jūs čia taip užsidegusios, jog ir aš noriu ką nors paremti  biggrin.gif

galima, mano vaiko viena remeja perejo i kita banka tai sake vaikas turi parasyt zinute arba ateiti kartu su vienu is tevu i banka parasyti prasyma ir panaikins ta remeja. gales kita pasirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 08 sausio 2013 - 16:24
QUOTE(Nefera @ 2013 01 08, 15:13)
As tai amazon.co.uk uzsisakiau. 8 peiliukai 14 sv, tai, mano paskaiciavimu, per puse pigiau, nei LT  g.gif

As perku 4 vnt uz 35 Lt Silainiu turguje biggrin.gif Mazu labai neoriginalus? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės ar kas nors bandė užsisakyti is Dorothy Perkinson. Darau jau nebe pirma karta viskas buvo ok. O dabar bandau užsisakyti ir rodo kad Lietuvos nebeliko liko tik Latvija? g.gif
Atsakyti
Mergaites ar kas nors naudojat MAC kosmetika? ant senatves nusprendziau seselius padorius nusipirkt biggrin.gif nors dazausi 2 kartus i metus. Pagrindiniuose musu pamegtuose psl uk ju nerandu. Ir clinique pudrytes kur ieskot? Ar siunciates is USA?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 08, 16:21)
o galima remti dabar kažką vieną, o paskui pasikeist ? mano vaikams dar toli iki rėmimo, bet jūs čia taip užsidegusios, jog ir aš noriu ką nors paremti  biggrin.gif

mums vieno remejo truksta lotuliukas.gif , vienas busiu as, kita - mano sesuo - bet is jos mazai naudos - studente - o daugiau neturim lotuliukas.gif , Ipadui kokiam tikrai neplanuojam pririnkt - bet va nors saskaita kada pasipildytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Faber @ 2013 01 08, 17:46)
Mergaitės ar kas nors bandė užsisakyti is Dorothy Perkinson. Darau jau nebe pirma karta viskas buvo ok. O dabar bandau užsisakyti ir rodo kad Lietuvos nebeliko liko tik Latvija? g.gif

Jau daug kas rašė, jog nebesiunčia į Lt rolleyes.gif
Atsakyti