Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

o www.clothingattesco atsiunčia trackingo nr. į e-maila ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 08 sausio 2013 - 15:44
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 08, 15:16)
sutikima uzpildziau internetu - sunus iskure i banka - tik ka skambino - klause ar jam daryt elektronini priejima ar ne - nesitikejau kad vaikui tieeeek laimes bus, galejau anksciau ta suzinot - jauciu butu buvus geriausia kaledine dovana - BANKO KORTELE - nu ans toooks didelis pasijaute kai pasiuliau, ni be tingiu ni be salta nebebuvo - iskure pasisokinedamas lotuliukas.gif

o dar pasidomekit pati ir pamokinkit ji investuot
Jei nepasiseka ir nueina i minusa, tuomet kas kazkiek laiko vel grazina ju $ i pradine padeti
Bet jei pasiseka, , uzdirba tasku mirksiukas.gif
Mano didysis tai tik pradzioj pagalbos prase, paskui jau pats viska dare

As kazkaip galvojau, kad cia yra zinomas dalykas, Swedbankas labai reklamavo visa sita reikala, per mokyklas ejo, prezentacijas dare
Na bent jau pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 08, 15:16)
sutikima uzpildziau internetu - sunus iskure i banka - tik ka skambino - klause ar jam daryt elektronini priejima ar ne - nesitikejau kad vaikui tieeeek laimes bus, galejau anksciau ta suzinot - jauciu butu buvus geriausia kaledine dovana - BANKO KORTELE - nu ans toooks didelis pasijaute kai pasiuliau, ni be tingiu ni be salta nebebuvo - iskure pasisokinedamas lotuliukas.gif

Maniskiui dar nėr 14, tai teks kulniuot abiem... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgencija @ 2013 01 08, 14:32)
Aciu, kad uzrodet, varysiu sunui saskaita atidaryt... ax.gif  O tada jau remeju ieskosiu  bigsmile.gif

Jurgencija , kalbink lina0612, kad remeja butu mirksiukas.gif biggrin.gif
ji daug perka arba vaikas gerus remejus turi jei ipad'a gaus greitai lotuliukas.gif

mano dar gaug vaikui truksta, remeju geru neturi. mes su MB SEB'e abu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 08, 15:24)
o dar pasidomekit pati ir pamokinkit ji investuot
Jei nepasiseka ir nueina i minusa, tuomet kas kazkiek laiko vel grazina ju $ i pradine padeti
Bet jei pasiseka, , uzdirba tasku mirksiukas.gif
Mano didysis tai tik pradzioj pagalbos prase, paskui jau pats viska dare

As kazkaip galvojau, kad cia yra zinomas dalykas, Swedbankas labai reklamavo visa sita reikala, per mokyklas ejo, prezentacijas dare
Na bent jau pas mus mirksiukas.gif

pirma kart isgirdau... Nu mansikis dar 14 tik ka sulauke - gal mazas g.gif , bet nuo to ne kiek ne maziau nori but didelis blush2.gif

tai jo - teks pasidomet su tais ivestavimais - tegu mokos verslininkaut lotuliukas.gif vis geresnis uzsiemimas nei zaidimai telefonu doh.gif

as tik neradau - kaip tuos taskus i pinigus ir kokiu kursu pervest blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(irmante @ 2013 01 08, 15:25)
Jurgencija , kalbink lina0612, kad remeja butu  mirksiukas.gif  biggrin.gif
ji daug perka arba vaikas gerus remejus turi jei ipad'a gaus greitai  lotuliukas.gif

mano dar gaug vaikui truksta, remeju geru neturi. mes su MB SEB'e abu  verysad.gif

o idomu - ar gali remejas but tas pats keliu vaiku g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Ar užsakote kas nors rūbelius iš šio puslapio - http://mirmoda.com.ua/ ?
Labai norėčiau pamėginti, bet nesuprantu rusiškai... O Lietuvoje šiuos rūbus pardavinėja už 3-4 kartus didesnes kainas... verysad.gif
Atsakyti
ai gaila, kad tik swed tokį variantą turi. ir gaila, kad tik vaikams nuo 7 metų. O tai aš seb'e ir mano vaikui dar tik 6 mėn. Bet čia pas jus paskaičius, jau ir aš užsimaniau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 01 08, 15:28)
pirma kart isgirdau... Nu mansikis dar 14 tik ka sulauke - gal mazas g.gif , bet nuo to ne kiek ne maziau nori but didelis blush2.gif

tai jo - teks pasidomet su tais ivestavimais - tegu mokos verslininkaut lotuliukas.gif  vis geresnis uzsiemimas nei zaidimai telefonu doh.gif

as tik neradau - kaip tuos taskus i pinigus ir kokiu kursu pervest blush2.gif
Papildyta:
o idomu - ar gali remejas but tas pats keliu vaiku g.gif

Ne, remejas gali buti tik vienam vaikui
ir iki 18 m amziaus

Mano didysis greit sulauks 18
Tuomet mes esami jo remejai pereisim remt mazaji

Taip kad niekam negaliu buti remeja:)

O i lt neapsimoka taskus keist, geriau taupytis kazkokiam rimtesniam daiktui
Kartais padaro akcijas ir tarkim sumazina reikalingu tasku tam daiktui gauti skaiciu iki kokiu 50 %

Na va , jusu vaikams gera darba padariau
Ir dar bankui reklama mirksiukas.gif

Tik negerai, jei tevu sasakaitos kitam banke, tada vaikui reikia paieskot remeju kurie swede saskaitas turi
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 01 08, 16:24)
o www.clothingattesco atsiunčia trackingo nr. į e-maila ?
nes as tik my accounte matau ir jis nesikeičia jau seniai "Despatched" g.gif

http://www.dpd.com/tracking per cia labai smulkiai galima matyti.
O ta numeri tai galima paimti is savo "account" // View order history // apacioje "View your order" // ir tada prie STATUS yra Tracking #
Atsakyti
QUOTE(Manuela @ 2013 01 08, 16:29)
Labutis 4u.gif

Ar užsakote kas nors rūbelius iš šio puslapio - http://mirmoda.com.ua/ ?
Labai norėčiau pamėginti, bet nesuprantu rusiškai... O Lietuvoje šiuos rūbus pardavinėja už 3-4 kartus didesnes kainas... verysad.gif

Keista, dydžiai nuo 40 iki48. O nėra 36? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 08, 15:31)
ai gaila, kad tik swed tokį variantą turi. ir gaila, kad tik vaikams nuo 7 metų. O tai aš seb'e ir mano vaikui dar tik 6 mėn. Bet čia pas jus paskaičius, jau ir aš užsimaniau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o kai vaikas veiks neturedamas 7 metu? juk ten reik investuot, ir kitaip uzsiiminet, kad uzsidirbt tu pinigeliu g.gif . Cia priimu kaip zaidima, ugdomaja veikla vaikui - kaip uzsidirbt, pasidaryt pinigeliu, kaip jie juda rolleyes.gif

QUOTE(lina0612 @ 2013 01 08, 15:33)
Ne, remejas gali buti tik vienam vaikui
ir iki 18 m amziaus

o vienas asmuo turintis 2 saskaitas - gali but is jo 2 remejai g.gif
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2013 01 08, 16:36)
Keista, dydžiai nuo 40 iki48. O nėra 36? g.gif

http://mirmoda.com.u...naya-setka.html
Štai čia yra jų dydžių lentelė smile.gif
Atsakyti