Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(madampipi @ 2013 01 08, 15:06)
Siuntimas nuo 9,99- priklauso nuo salies, nuo oro salygu ir pan biggrin.gif

Nu blin kaip man cia sekasi uzsakinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2013 01 08, 13:09)
sveikos islaidautojos  smile.gif

Kur galima rasti nuolaidu koda feelunique? Pirmame temos puslapyje radau nuorodas i nuolaidu kodus, bet ten nerandu  g.gif
arba gal ne visada buna?
gal kas galetu patarti?
aciu  4u.gif

Pirmam pirkimui pagal rekomendaciją galit gaut nuolaidą. Tuoj kas nors ateis ir rekomenduos smile.gif
Papildyta:
Reali kailinuku kaina
http://www.ebay.com/...=item4d07058a49
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 01 08, 14:06)
Laba, merginos  4u.gif  Kur perkate vyrams Gilette Fusion peiliukus? Skustuvą seniai turim, ale LT brangoki tie peiliukai  doh.gif  Lyg Amazone pirkdavot, ar maišau kažką  g.gif

As tai amazon.co.uk uzsisakiau. 8 peiliukai 14 sv, tai, mano paskaiciavimu, per puse pigiau, nei LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas0506 @ 2013 01 08, 15:38)
sakykite o kaip siu http://www.desireclo...resses/?page=11  drabuzeliu kokybe, gal kam teko isigyti?

As esu pirkusi kelis kartus, tai kokybe gera. Sakyciau kaip uz tokia kaina, lb gera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2013 01 08, 12:40)
Mergaites, gal kuri turi / ruosias isigyti / parduoda / zino kur pirkti toki Microlife bekontakti termometra? 4u.gif

user posted image

Lygiai tokį patį Antakalnio vaikų ligoninėje naudoja. Mes tokį patį pirkome Camelia vaistinėje (lyg jos būna prie Rimi), tai mokėjom 100lt. (pirkom per Kūčias).
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 08, 13:55)
Jei turit 7-18 m vaiku, tuomet pastudijuokit salygas
Mano didysis jau kelis metus taskus taupo

Be to ne tik uz pirkinius taskai kaupiasi mirksiukas.gif Ir kitaip ju galima gauti biggrin.gif

Aciu, kad uzrodet, varysiu sunui saskaita atidaryt... ax.gif O tada jau remeju ieskosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 08, 14:13)
As tai amazon.co.uk uzsisakiau. 8 peiliukai 14 sv, tai, mano paskaiciavimu, per puse pigiau, nei LT  g.gif

Pas mus jie pakuotėje po 4? Tada tikrai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2013 01 08, 14:08)
Nu blin kaip man cia sekasi uzsakinet  doh.gif

Sumazinkit daiktu skaiciu- bus pigiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgencija @ 2013 01 08, 14:32)
Aciu, kad uzrodet, varysiu sunui saskaita atidaryt... ax.gif  O tada jau remeju ieskosiu  bigsmile.gif

Jei vaikas jau turi 14, eikit su juo
Galesit sutikima parasyt, tada banke daugiau jusu nebereiks (tipo bus suauges)
Bent as saviskiui taip dariau:)
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2013 01 08, 12:48)
Gal kas nors planuoja uzsakineti is Mothercare? Jeigu butu norinciu, galeciau ir as rinkti uzsakyma.

Kažin ar skiriasi kainos lt ir uk? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2013 01 08, 15:52)
Kažin ar skiriasi kainos lt ir uk?  g.gif

Skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2013 01 08, 15:08)
Nu blin kaip man cia sekasi uzsakinet  doh.gif

Priklauso nuo sumos, man rodos iki 100 svaru ar truputi daugiau, duoda 10 svarioku, o jau toliau- prasideda verysad.gif
Papildyta:
Čia as apie Sd. 4u.gif
Merginos, ar Gap'as kokius nors nuolaidu kodus duoda?
Atsakyti
QUOTE(jurgencija @ 2013 01 08, 14:32)
Aciu, kad uzrodet, varysiu sunui saskaita atidaryt... ax.gif  O tada jau remeju ieskosiu  bigsmile.gif

QUOTE(lina0612 @ 2013 01 08, 14:51)
Jei vaikas jau turi 14, eikit su juo
Galesit sutikima parasyt, tada banke daugiau jusu nebereiks (tipo bus suauges)
Bent as saviskiui taip dariau:)

sutikima uzpildziau internetu - sunus iskure i banka - tik ka skambino - klause ar jam daryt elektronini priejima ar ne - nesitikejau kad vaikui tieeeek laimes bus, galejau anksciau ta suzinot - jauciu butu buvus geriausia kaledine dovana - BANKO KORTELE - nu ans toooks didelis pasijaute kai pasiuliau, ni be tingiu ni be salta nebebuvo - iskure pasisokinedamas lotuliukas.gif
Atsakyti