Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

Taip, atsiprašau, nepamenu pirmų raidžių...
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 08, 01:22)

Užčiaupkit jau mane šiandien kas nors biggrin.gif biggrin.gif

Tai kaip tik norisi rėkti: "Dar, dar, nesustok". Šitokiu lygiu ir taip įtaigiai apie nesuvokiamus dalykus aiškinti! Keliu kepurę hi.gif Blogiausia, kad aš jau pradedu užsinorėti to daikto. Turiu teisę, jei striukės su kailiu taip ir nenusipirkau. Visą info apie planšetus sukonspektavau.
wgs, parodykite, kokį pirkote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 22:33)
Pagrįskite? Kai kurie kiniški brandiniai planšetai (nekalbu apie visokius SuperAndroidMegaPadMemoryHDDeluxe) lenkia pagal daugumą parametrų Samsung Galaxy Tab'ą, kurį asmeniškai laikau didžiuliu nesusipratimu. Dėl iPad nesiginčiju, tai kita kategorija. Kalbu apie Androidinius planšetus. Be to, Lietuvoje VISI parduodami androidiniai planšetai, išskyrus Galaxy, yra tie patys kitaicai, tik su uždėtais brandais a la GoClever. Beje, pastarajį mačiau pas kiniečius didmenoje.

Cia kaip papuls:)
Dabartine mano parsiusta veike lygiai 1 savaite

Dabar su China susirasineju
Kol kas dar atomazgos nera

Nors siaip jie deklaruoja, kad duoda garantija 3 menesiams:)

Gerai , kad nors muito nesusimokejom, siunciausi i Uk adresa

Na va perskaiciau viska, tai mano asas irgi uz Nexus, Usa jie 200 dol
O jei pirkt pas China, tai siose pard:
http://www.pandawill.com/
http://www.focalprice.com/
Sake, pas juos rimtesniu yra

As , kai parodziau tinydeale akcijinius, tai tik pasiunte mane kuo toliau su jais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 08 sausio 2013 - 01:07
Ursiuke Ačiū!
Savo pirkau jau daugiau kaip prieš metus, nuo to laiko labai pasistūmėjo planšetų rinka, išsivystė parametrai, tad manieji jau neaktualūs. Vienas, kurį, deja, sudaužiau buvo Zenithink E72, tikrai puikus daiktas pagal parametrus, korpuso mygtukai buvo prastoki (bet šiaip Zenithink iš papigiaiskų tikrai neblogas variantas, jų C serija gera). O antras tai siauruose ratuose kultinis iRobot arba Ramos W10 OEM turintis dar milijoną kitų pavadinimų, niekas nežino, koks jo tikras vardas. Tai vienas pigiausių tuomet planšetų + parsidavinėjo su didele nuolaida, gavosi apie 70$ jis man. Labai blogas ekranas, bet pats žverelis neužmušamas - trankiau, mėčiau, palikinėjau įjungtą (baterija stebėtinai neblogai veikia budėjimo režime), o jis gyvas zaraza bijo, kad jį išmesiu kai nusipirksiu naują
Be šitų čiupinėjau kelis kitus ir laaaaabai daug skaičiau biggrin.gif

lina0612 nemalonu, užjaučiu sad.gif Bet sunku pasakyti, kas kaltas dėl to. Man Lietuvoje kažkaip dažniau nustoja veikt prekė nauja biggrin.gif Turbūt sėkmės dalykas. Tik turėjau galvoje, kad dažnai žmonės nusivilia kinietiškais daiktas nes perka paddielką ant ko nors paddielkos (taip, būna tokių), tuo tarpu jų brandiniai daiktai yra puikios kokybės ir visiškai konkurencingi su grandų gamybos daiktais. Prisiminkime vien ZTE ir Huawei fenomenus - abu pradėjo gaminti telefonus panašius į samso/lg/kitų, tik su įdomesniu funkcionalu, o galiausiai tapo savarankiški stiprūs brandai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 08 sausio 2013 - 01:11
QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 22:48)
Tai aišku visi kiti pigesni planšetai.. oi, tapšnutės  biggrin.gif

Nu jau tie lietuviški terminai cool.gif
Atsakyti
Dar pridursiu, reikia labai tiksliai žiūrėti modelio pavadinimą ir nuorodą į jį, jei imate pagal rekomendaciją/atsiliepimus. Kadangi gali būti, kad atrodo vienodai, o viduj mamadorogaja koks skirtumas wink.gif

Ir dar, tikriausiai panašiai lina0612 vyras sako ( smile.gif ) reikia nepamiršti, kad kinietiški planšetai neturi tokio gero supporto kaip tie žinomiausieji, ir kilus problemoms reikia kapstyti tonas forumų puslapių, krapštytis ir domėtis. Tame ir savi kėblumai, bet ir savotiškas šarmas - rasti ir įveikti.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 08, 01:04)

lina0612 nemalonu, užjaučiu sad.gif Bet sunku pasakyti, kas kaltas dėl to. Man Lietuvoje kažkaip dažniau nustoja veikt prekė nauja biggrin.gif Turbūt sėkmės dalykas. Tik turėjau galvoje, kad dažnai žmonės nusivilia kinietiškais daiktas nes perka paddielką ant ko nors paddielkos (taip, būna tokių), tuo tarpu jų brandiniai daiktai yra puikios kokybės ir visiškai konkurencingi su grandų gamybos daiktais. Prisiminkime vien ZTE ir Huawei fenomenus - abu pradėjo gaminti telefonus panašius į samso/lg/kitų, tik su įdomesniu funkcionalu, o galiausiai tapo savarankiški stiprūs brandai.

Gal kaltas naudotojas? 10 ties metu?
Dabar jau nebesuzinosim
Bet lyg ir saugojo, dziaugesi g.gif

Tik mano 45 d terminas dar nebuvo pasibaiges, tai byla iskelta
Matysiu, kuo baigsis
Siaip tai jie labai geranoriski

Mano didysis buvo pernai kaledoms parsisiuntes, paskui tobulino, priedus pirkosi, tai sudegino per ziopluma
Tai dabar Ipoda ruosiasi sau pasiimt
Tik tas jam gausis kaip prizas uz mamos pirkinius:)
Yra vaikams tokiu zaidimu, kur geru prizu lietus lyja:)
Papildyta:
QUOTE(wgs @ 2013 01 08, 01:17)

Ir dar, tikriausiai panašiai lina0612 vyras sako ( smile.gif ) reikia nepamiršti, kad kinietiški planšetai neturi tokio gero supporto kaip tie žinomiausieji, ir kilus problemoms reikia kapstyti tonas forumų puslapių, krapštytis ir domėtis. Tame ir savi kėblumai, bet ir savotiškas šarmas - rasti ir įveikti.

lotuliukas.gif
pas mane asas vaikas (tik ne tas 10 ties metu, kur dabartinis plansetinis jam neatlaike) , turiu vyresni, kuris domisi, kompus perinstaliuoja, detales is ebay parsisiuncia, persideda smile.gif
vyrui tokie dalykai visai nerupi
Atsakyti
Pardon, pagyros vaikui tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 08, 01:04)
Prisiminkime vien ZTE ir Huawei fenomenus - abu pradėjo gaminti telefonus panašius į samso/lg/kitų, tik su įdomesniu funkcionalu, o galiausiai tapo savarankiški stiprūs brandai.

Na taip, tapo atskirais brandais, nu bet nestebuklas tas Huawei rolleyes.gif
Atsakyti
Routeriai ir splitteriai jų labai geri wink.gif

Grįžtam į pirkinius 4u.gif

Buyincoins perkant už 10USD ir daugiau dovanų magiškas neslystantis kilimėlis automobilio skydeliui. Toks http://www.buyincoin...duct-25169.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 08 sausio 2013 - 01:42
Tie kilimėliai tai man visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Renku http://www.unserekleineapotheke.de/ (buvęs aposparer.de) Klaipėda, bet galiu persiųsti.
Esam 5, tad norėčiau, kad bent 2 dar prisijungtų blush2.gif
Siųsti el. paštu d.kvasnia@gmail.com
Pinigelius pervestit, kai jau bus atliktas užsakymas ir žinosiu tikslų kursą
Atsakyti