Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

cia vienspalves (t.y. rinkis rinktis spalva balta, raudona etc.): http://www.buyincoin...duct-10338.html

o cia spalvotos (ivairiaspalves): http://www.tinydeal....ht-p-47311.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhule: 07 sausio 2013 - 22:56
Žiūriu, aš periodiškai grįžtu prie tos planšetų temos biggrin.gif Ką daryti, technika - mano aistra, kaip ir šmotkės...

Ainolų apžvalgos iš profesionaliausio rusų IT resurso (ypatingai verti dėmesio komentarai būna): Typhoon, Novo 7 Fire ir čia, Novo 7 Paladin, Novo 8.

Dėl skaityklių - jei norite kuo artimesnės natūraliai knygai, imkite Kindlą su e-ink. Jei tiesiog daiktą, iš kurio skaityti - tai kodėl nepasiimus planšeto ir naudoti jį be kitų funkcijų ir kaip knygą. Aš savo mirtinai subraižyto ekrano planšetą naudoju dabar išskirtinai knygom, kadangi touchas juodai grybauja ir kitiem tikslam nelabai panaudosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 23:01)
Žiūriu, aš periodiškai grįžtu prie tos planšetų temos biggrin.gif Ką daryti, technika - mano aistra, kaip ir šmotkės...

Ainolų apžvalgos iš profesionaliausio rusų IT resurso (ypatingai verti dėmesio komentarai būna): Typhoon, Novo 7 Fire ir čia, Novo 7 Paladin, Novo 8.

ACIU 4u.gif Reisks vel dometis biggrin.gif

Bet cia 7 coliu, kiek paziurejau, apzvalgas. As galvoju, gal geriau 10 imt, kad internete patogiau narsyt butu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniškai 10 daugoka, nepatogu rankinėje nešiotis... 8 pats tas naršymui/nešiojimui. 7 naršyti mažokas, bet skaityti knygą man su tokiu patogu, kadangi ekranas dažniausiai siauresnis nei 8.
Atsakyti
na, nuo planšeto prie notebook'o, bet šio turbūt reikia LT ieškoti... kažkodėl užsimaniau g.gif būsiu nusiųsta į kitą temą, o gal wgs patartų kur LT rasti optimaliai, reikia nedidelio gal 12 colių

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 07, 23:23)
ACIU  4u.gif  Reisks vel dometis biggrin.gif

Bet cia 7 coliu, kiek paziurejau, apzvalgas. As galvoju, gal geriau 10 imt, kad internete patogiau narsyt butu  rolleyes.gif  biggrin.gif

As irgi tuoj jungsiuos prie perkanciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif MB tik 10 sako imt smile.gif

Ar as teisingai supratau: jei prekiu kaina nuo 75 iki 510 Lt, tada reikia moketi tik PVM, o jei kaina virsija 510 Lt tada PVM+muita? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 07 sausio 2013 - 23:37
mazhule patarti negaliu ,tai individualu, kadangi pagrindiniai faktoriai yra 1) finansai, 2) poreikiai (kam bus naudojamas daiktas, 3) skonio preferencijos (apple/kiti, ekrano faktūra, klaviatūra, etc). Net juos apsibrėžus yra N variantų. Patarčiau pasinaršyti forumuose ar prof. apžvalgose modelių palyginimus. Pirkti Lietuvoje pliusas nebent galimybė vizualiai įvertinti, ar norit tokio wink.gif
mergaiciukas1 teisingai
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 23:44)
mazhule patarti negaliu ,tai individualu, kadangi pagrindiniai faktoriai yra 1) finansai, 2) poreikiai (kam bus naudojamas daiktas, 3) skonio preferencijos (apple/kiti, ekrano faktūra, klaviatūra, etc). Net juos apsibrėžus yra N variantų. Patarčiau pasinaršyti forumuose ar prof. apžvalgose modelių palyginimus. Pirkti Lietuvoje pliusas nebent galimybė vizualiai įvertinti, ar norit tokio wink.gif

Ačiū - visiškai teisingai, sutinku.... reikia paskaitinėti pasidomėti ir viskas bus aišku 4u.gif o gal kol skaitysiu ir noras atpuls g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhule: 07 sausio 2013 - 23:53
QUOTE(mazhule @ 2013 01 07, 23:52)

Ačiū - visiškai teisingai, sutinku.... reikia paskaitinėti pasidomėti ir viskas bus aišku  4u.gif o gal kol skaitysiu ir noras atpuls  g.gif

man atvirksciai, kuo daugiau skaitau , tuo labiau noriu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
pirkau is tinydeal ir emiau registruota siuntima. dabar raso, kad jau issiuste ir nurode track numeri, pagal kuri galiu pamatyt kur siunta tai nurode ju kinietiska psl ir dar musu post.lt, bet abejuose puslapiuose su tuo track numeriu aplamai neranda jokios info g.gif gal kas zinot kodel taip?
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2013 01 08, 01:15)
sveikos
pirkau is tinydeal ir emiau registruota siuntima. dabar raso, kad jau issiuste ir nurode track numeri, pagal kuri galiu pamatyt kur siunta tai nurode ju kinietiska psl ir dar musu post.lt, bet abejuose puslapiuose su tuo track numeriu aplamai neranda jokios info  g.gif gal kas zinot kodel taip?

Trackas RT............HK (ar CN)? Tada turi po kažkiek laiko atsirasti, ne iškart pradeda sekti siuntinio judėjimą.
Jei iš Kinijos (CN baigiasi) tuomet čia turi trackintis http://track-chinapo...tartairmail.php
Su Hongkongo man atrodo yra bėdų, nes jų puslapis netrackina siuntinių pas mus. Tokiu atveju, galimybė sekti siuntinį bus tik post.lt, bet pasikartosiu - galiu praeiti nemažai laiko kol pakuotė pradės sektis.

Užčiaupkit jau mane šiandien kas nors biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 08, 00:22)
Trackas RT............HK (ar CN)? Tada turi po kažkiek laiko atsirasti, ne iškart pradeda sekti siuntinio judėjimą.
Jei iš Kinijos (CN baigiasi) tuomet čia turi trackintis http://track-chinapo...tartairmail.php
Su Hongkongo man atrodo yra bėdų, nes jų puslapis netrackina siuntinių pas mus. Tokiu atveju, galimybė sekti siuntinį bus tik post.lt, bet pasikartosiu - galiu praeiti nemažai laiko kol pakuotė pradės sektis.
Užčiaupkit jau mane šiandien kas nors biggrin.gif biggrin.gif

RA.........CN
dekui uz info 4u.gif
Atsakyti