Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(Nefera @ 2013 01 07, 21:54)
Aciu uz parodyma  4u.gif  Nupirkau pora  blush2.gif  sueis  thumbup.gif

as pernai panasia girlianda is tinydeal pirkau, tai neatlaike net 2 savaiciu smile.gif pries kaledas liko tik zalia spalva biggrin.gif bet cia man gal tik taip nepasiseke. siemet pirkau turguje tu paciu kinieciu uz 15 lt, atrode solidziau nei mano turetos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 23:23)
Jokios nerekomenduočiau. Rusai mėgsta tokius dalykėlius siųstis, tai yra toks puslapis gautų prekių aprašymas, aptarinėjimas. Tuoj pabandysiu rasti, nes pamiršau pavadinimą.

Pagrįskite? Kai kurie kiniški brandiniai planšetai (nekalbu apie visokius SuperAndroidMegaPadMemoryHDDeluxe) lenkia pagal daugumą parametrų Samsung Galaxy Tab'ą, kurį asmeniškai laikau didžiuliu nesusipratimu. Dėl iPad nesiginčiju, tai kita kategorija. Kalbu apie Androidinius planšetus. Be to, Lietuvoje VISI parduodami androidiniai planšetai, išskyrus Galaxy, yra tie patys kitaicai, tik su uždėtais brandais a la GoClever. Beje, pastarajį mačiau pas kiniečius didmenoje.
Atsakyti
wgs, aciu smile.gif Tuos pls ir ziurineju. O kaip su muitais, praejo normaliai ax.gif
Nes tik visokiu sudeliukus siunciaus, tokiu nesu bandzius, tai baisu rizikuot unsure.gif

Ta firma Ainol irgi ziurinejau. Zodziu, is pradziu viena galvojau, paskui kai pradejau dometis,tai dar kitos uzsinorejau biggrin.gif tai kaip koks profas jau jauciuos dirol.gif biggrin.gif
bet vat tos vieninteles ir negaliu issirinkt biggrin.gif Nes tai tas, tai anas subalamutina.
Siaip skaiciau ir lietuvio apzvalga apie plansete, tai gyre..
Tai galvoaju savos liaudies paklausiu, gal kas dar ka paprotins biggrin.gif

O kodel sense nerekomenduotumet?
mane tai gasdina : muitas, ir garantija doh.gif
Bet kai paziuriu kainos, su atitinakmais parametrais kiek LT kainuoja, ir kiek atsisiuntus butu, tai tas ir vilioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Cherry @ 2013 01 07, 21:41)
As irgi uzsikreciau posventinem eglutes paieskom kitiems metams  doh.gif

Stai kokiu groziu atradau pas kaimynus lenkus http://choinki-sonic...HOINKI_SZTUCZNE    bigsmile.gif    dabar tyrineju kaip ta grozi gaut i namus  biggrin.gif

pres kaledas tokiom eglutem buvo akcija pigu.lt. labai grazios eglutes thumbup.gif jei gerai pamenu, tai uz 190 cm eglute mokejau ~140 ar 150 lt. Dabar kaip paziuriu kokias nusiurusias eglutes isparduoda pvz senukai ir kokios kainos doh.gif neprasoviau nusipirkus pries kaledas smile.gif
Atsakyti
apuokiuk@s man šiek tiek juokinga, kodėl taip bijoma tų muitų. Abejas savo planšetes siunčiantis iškart pasiskaičiavau galutinę kainą su muitais ir atitinkamom paslaugom, man kaina pasirodė tinkama ir siunčiausi. Susimokėjau ramiai tuos muitus smile.gif Vis tiek kaina juokinga gavosi, lyginant su Lietuva.

Tiesa, prie planšetų, o gal sudomint Kindle Fire HD? Jie dabar Amazonuose su nuolaida
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 22:33)
Pagrįskite?

Na nesu didelė žinovė, pasitikiu draugo žinovo nuomone, kad jei jau pirkti, tai Galaxy, dar Nexus ir nebrangi, na aišku iki mūsų kol atkeliauja tai kaina pakyla
http://exe.balsas.lt...us-10-plansete/

Tuomet ok, aš irgi noriu planšetės. Geros, kokybiškos, muitą susimokėsiu. Už kiek litų tokią galima gaut? Gal galit konkrečiai pasakyt kokią? Buyincoinse yra?

Tai aišku visi kiti pigesni planšetai.. oi, tapšnutės biggrin.gif yra kinietiškas išmislas, kuris kaip ir nieko gero. Na kur buvo Maxima paleidus po akcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 07 sausio 2013 - 22:50
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 22:42)
apuokiuk@s man šiek tiek juokinga, kodėl taip bijoma tų muitų. Abejas savo planšetes siunčiantis iškart pasiskaičiavau galutinę kainą su muitais ir atitinkamom paslaugom, man kaina pasirodė tinkama ir siunčiausi. Susimokėjau ramiai tuos muitus smile.gif Vis tiek kaina juokinga gavosi, lyginant su Lietuva.

Tiesa, prie planšetų, o gal sudomint Kindle Fire HD? Jie dabar Amazonuose su nuolaida

tas tai jo, kad net su muitais, apsimoka smile.gif Bet vat, vis kazkaip pigiau prasisukt noris biggrin.gif

Man tai jau rimtai galva susisuko nuo tu planseciu.. biggrin.gif Vyras nepadeda rinktis, tai as pati vat domiuos biggrin.gif Todel ir baisu nusirinkt nesamone biggrin.gif
Buvau nusiziurejus Ainol 7 coliu viena, tada pasiskaiciau, kad reik Ainol 7 coliu kitos (auroros 2), dar kita diena, vel geresnes biggrin.gif O sian isvis, sugalvojau, kad reik 10 coliu biggrin.gif Tai va, ir nebezinau ka cia rinktis, kad butu geras kainos ir kokybes santykis.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 22:42)

jo jo, skaityklės irgi labai domina. vat man irgi patarė iš amazono nepirkti, ne viską skaito ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2013 01 07, 17:44)
RSRZ50 50proc. pirmam užsakymui 4u.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 22:48)
Na nesu didelė žinovė, pasitikiu draugo žinovo nuomone, kad jei jau pirkti, tai Galaxy, dar Nexus ir nebrangi, na aišku iki mūsų kol atkeliauja tai kaina pakyla
http://exe.balsas.lt...us-10-plansete/

Tuomet ok, aš irgi noriu planšetės. Geros, kokybiškos, muitą susimokėsiu. Už kiek litų tokią galima gaut? Gal galit konkrečiai pasakyt kokią? Buyincoinse yra?

Tai aišku visi kiti pigesni planšetai.. oi, tapšnutės  biggrin.gif yra kinietiškas išmislas, kuris kaip ir nieko gero. Na kur buvo Maxima paleidus po akcija.

va cia cia daug aptarta ju rolleyes.gif

pradu apie viena skaityt, uzsinoriu, pradedau apie kita - uzsinoriu biggrin.gif ir taip, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu biggrin.gif
Nu faktas, kad nenoriu isleist daugiau nei 500lt. Tai i tai orentuojuos, bent jau as ax.gif Pagal tada ir lyginuos plansetes.
Atsakyti
Aš tai mielai norėčiau ir į 400lt sutilpt biggrin.gif
taip, tas puslapis. Pamenu "miska" kažkokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia apie AINOL plansetes.. smile.gif
Atsakyti