Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

Priklausomai nuo batų gamintojo.
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 07, 21:32)
O tai dydžiai atitinka? smile.gif

Kieno dydžiai? Javario dydžiai neaprėpiami biggrin.gif O jei konkretūs batai domina, tai tiksliai ir klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 07 sausio 2013 - 21:35
QUOTE(simpatuke87 @ 2013 01 07, 17:50)
galit i mesti nuoradu is kur siunciates prekes

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi nebegaliuuuuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Privarysiu į kelnes blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jūs temą ar nuo galo, ar nuo pradžios skaitot g.gif

QUOTE(Murčikas @ 2013 01 07, 19:48)
man elc virtuona nepriima, kazkam pamenu prieme

Man priima, sakiausi ne kartą rolleyes.gif
Atsakyti

Na juk nuo firmos priklauso.. mirksiukas.gif
Vieni atitinka, kiti ne. Yra atskira tema kur dalinames patarimais del Javari parduotuviu.
Atsakyti
As irgi uzsikreciau posventinem eglutes paieskom kitiems metams doh.gif

Stai kokiu groziu atradau pas kaimynus lenkus http://choinki-sonic...HOINKI_SZTUCZNE bigsmile.gif dabar tyrineju kaip ta grozi gaut i namus biggrin.gif

Kaip as pas mus joms akcija praziopsojau - juokingos kainos buvo http://grupinis.lt/l...eglute-su-stovu unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Cherry: 07 sausio 2013 - 21:45
Wild Cherry aš galiu klysti, bet man atrodo, Ikea tokios buvo po zlotų...

Panos, nekalėdinis klausimas - kur matėte ar pirkote pigiai Naked 2 paletę iš UD? 45 eurai normali kaina jai ar ieškoti pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 07 sausio 2013 - 21:52
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 07, 20:48)
man elc virtuona nepriima, kazkam pamenu prieme, zodziu su jais loterija, uztai mothercare visada praeina.

na o klausimas is kur uzsisakome, tiesiog nuzude  biggrin.gif  doh.gif  blink.gif

thumbup.gif
Man dar tokie smogia į paširdžius:

QUOTE(mollif @ 2013 01 07, 22:26)
Panos, o www.javari.de  moter. batu dydžiai atitinka musu dydžius?

Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 20:32)
Apie shophelp.ru jūs? Sutinku, labai patogus jų interfeisas, ir man patinka, kad visi atsakymai į konkrečią žinutę yra po ja kaip "žinutės komentarai" ar panašiai. O šiaip tai aš begalę rusų forumų perėjus, bent keli iš jų techninės pakraipos, ten visur panašiai reaguojama į kvailus klausimus smile.gif
Tik trigubai brangiau biggrin.gif biggrin.gif

aha apie ta pacia rolleyes.gif

tai ten daug firmu rolleyes.gif tai reik konkrecios firmos nebent batus rodyt ir klaust smile.gif Siaip yra tema apie javari, ten ir apie dydzius paklaust galima smile.gif
Papildyta:
Ar kas siuntetes plansete is kinieciu? Is kokios parduotuves, kad patikimiausia butu? Ir siaip, gal kokia rekomenduotumet? g.gif
Papildyta:
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 21:51)
Panos, nekalėdinis klausimas - kur matėte ar pirkote pigiai Naked 2 paletę iš UD? 45 eurai normali kaina jai ar ieškoti pigiau?

pas kiniecius, aliexpress pvz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 07, 23:12)
Ar kas siuntetes plansete is kinieciu? Is kokios parduotuves, kad patikimiausia butu? Ir siaip, gal kokia rekomenduotumet?  g.gif
Papildyta:

Siunčiausi, atsakinėjau į šį klausimą prieš kelias temas. Jei trumpai, skaitykit atsiliepimus forumuose, pirkti galima buyincoins, tinydeal, priceangels, focalprice, žodžiu, kur akcijos yra, ten ir imt. Geriausia šiuo metu firma Ainol.

Aną savaitę identiškos pirštinės capatitive ekranam pas Grupinį buvo už 39 19Lt http://www.buyincoin...duct-13276.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 07 sausio 2013 - 22:20
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 21:51)

Pabandziau ieskot ikejoj -ar ju jau nebera, ar nemoku ieskoti? blush2.gif

http://www.ikea.com/.../?query=choinka
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 07, 22:12)
Ar kas siuntetes plansete is kinieciu? Is kokios parduotuves, kad patikimiausia butu? Ir siaip, gal kokia rekomenduotumet?  g.gif

Jokios nerekomenduočiau. Rusai mėgsta tokius dalykėlius siųstis, tai yra toks puslapis gautų prekių aprašymas, aptarinėjimas. Tuoj pabandysiu rasti, nes pamiršau pavadinimą.
Atsakyti
Grizau dar karta visoms padekoti uz pagalba su javariu 4u.gif Pasirodo viskas ten buvo tvarkoje, pinigeliai nurasyti, todel ir neleido nauju uzsakymu daryti blush2.gif Zodziu pati apsikvailinau fool.gif Pirma karta atmete,nes nespejo pinigeliai i saskaita ikristi doh.gif
Atsakyti