Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 20:41)

Pirkau šias: http://www.tinydeal....ht-p-47311.html Maximoje LEDai apie 60lt...

Aciu uz parodyma 4u.gif Nupirkau pora blush2.gif sueis thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra norinciu prisijungti prie SD, uzsakymo, planuoju uzsakineti treciadienio vakare, Kaunas A. Sanciai. Norincios krepseli siuskit marvjasaiciai@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatuska_J: 07 sausio 2013 - 21:08
Siandien vakare arba rytoj darysiu mangooutlet.com uzsakyma, norincios prisijungti rasykite asmeniskai mirksiukas.gif
Vilnius
Atsakyti
Galiu kanors priimti prie mangooutlet su 3 prekytem. Rasykite i moncce@gmail.com. Siuntimas po 1,3eur uz preke, vilnius.
Atsakyti
Aš pirkau girliandas iš čia, veikė visą šventinį periodą, laidai tai nestori, bet vaikai nenutraukė biggrin.gif :

http://www.buyincoin...duct-10338.html

Dar įrašius Recomender kregzde galima papildomai gauti nuolaidėlę, bet jau nepamenu 5 ar 10proc g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2013 01 07, 22:13)
Aš pirkau girliandas iš čia, veikė visą šventinį periodą, laidai tai nestori, bet vaikai nenutraukė  biggrin.gif :

http://www.buyincoin...duct-10338.html

Dar įrašius Recomender kregzde galima papildomai gauti nuolaidėlę, bet jau nepamenu 5 ar 10proc  g.gif

Eina sau, kiek pigiau... bet šitos kažkokios kitokios, ar man tik atrodo? Bet kokiu atveju, lyginant su lietuviškom kainom abi nuorodos, manau, superinės.

Beta, grupinis ir pan. pavėlavote biggrin.gif
Atsakyti
Panos, o www.javari.de moter. batu dydžiai atitinka musu dydžius? Ir gal koduką turite koki? smile.gif Ir kodel tu pačiu batu ivairiu dydžiu kainos taip stipriai skiriasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mollif: 07 sausio 2013 - 21:27
QUOTE(wgs @ 2013 01 07, 21:21)
Eina sau, kiek pigiau... bet šitos kažkokios kitokios, ar man tik atrodo? Bet kokiu atveju, lyginant su lietuviškom kainom abi nuorodos, manau, superinės.

Beta, grupinis ir pan. pavėlavote biggrin.gif

Nežinau, ilgis tas pats, ledų tiek pat, gal lemputės skiriasi? g.gif Buyincoins visada pigiau nei kitur, aš dažnai iš ten perku, jei tik yra man reikalinga kas. Taip, jei ir vienkartinė būtų, tai su nemokamu siuntimu gaunasi keliolika litų biggrin.gif Bet sudėjau dar veikiančią biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2013 01 07, 21:08)
Galiu kanors priimti prie mangooutlet su 3 prekytem. Rasykite i moncce@gmail.com. Siuntimas po 1,3eur uz preke, vilnius.

Jau nebesiuskite.
Atsakyti
AR gali būti taip, kad mothercare laiko rezervavę ir nenurašo pinigų jau 8 dienas, o siunta rašo kad jau išsiųsta g.gif
Atsakyti
Turėtų būt tokios pat. Abejos 10m. Buyincoinsas superinė pardė, čia visada viskas pigiau. Bet nervina, kad labai stringa, visą dieną bandau susidėt krepšį, bet pastoviai pastringa.
New Year Sale! Get 7% OFF Home & Garden Supplies at BuyInCoins
Coupon Code: HOME7SALE iki 2013-01-15
Papildyta:
QUOTE(mollif @ 2013 01 07, 21:26)
Panos, o www.javari.de  moter. batu dydžiai atitinka musu dydžius? Ir gal koduką turite koki? smile.gif Ir kodel tu pačiu batu ivairiu dydžiu kainos taip stipriai skiriasi?

Tai parašykit javariui ir pkalauskite apie jų kainų politiką.
Ir juk matot,kad ne javaris batus gamina, o prekiauja itin daug visokių firmų batais.
Kodų nėr., pačios laukiam. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 21:31)
Turėtų būt tokios pat. Abejos 10m. Buyincoinsas superinė pardė, čia visada viskas pigiau. Bet nervina, kad labai stringa, visą dieną bandau susidėt krepšį, bet pastoviai pastringa.
New Year Sale! Get 7% OFF Home & Garden Supplies at BuyInCoins
Coupon Code: HOME7SALE iki 2013-01-15
Papildyta:

Tai parašykit javariui ir pkalauskite apie jų kainų politiką.
Ir juk matot,kad ne javaris batus gamina, o prekiauja itin daug visokių firmų batais.
Kodų nėr., pačios laukiam. ax.gif

O tai dydžiai atitinka? smile.gif
Atsakyti