Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 19:56)
Šiandien pavedimai nebent iš to paties į tą patį banką ir tai nevisada iškarto nueina.

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2013 01 07, 18:54)
Zodziu, panos, nei viena is anksto nepervede man pinigu, o dabar nesulaukiu atsakymo, laukt man dar jusu ar ne...Vel klausiu, gal yra norinciu uzsisakyt is SD Kaune, arba gal kuri nori surinkt uzsakyma? Uzsakyma padaryciau is karto kai pinigai butu. Neturiu as tiek pinigu visom uzmest uz savo:geda2: O jau reik ir man greit.Gal dar siandien paskutinis pavedimas bus bankuose? Kurios uzsakineja daznai gal zinot?

is svetimu banku tik ryt ikris po 9 val jums
Atsakyti
Ar nezinote kaip su crocs batais is Open24 internetines parduotuves? Atsiliepimuose raso, kad jie kinieciu gamybos. Tai reiskias UK prekiauja kitokiais ar tais paciais irgi kinietiskais?
Atsakyti
Tai pačiais kinietiškais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 20:27)
Tai pačiais kinietiškais  biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas planuoja is mangooutlet Vilniuje uzsakyneti. Ten ispardavimas jau prasidejo thumbup.gif
Atsakyti
man elc virtuona nepriima, kazkam pamenu prieme, zodziu su jais loterija, uztai mothercare visada praeina.

na o klausimas is kur uzsisakome, tiesiog nuzude biggrin.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
Gal kas turit Lindex koduku? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uzsakinesiu prekes is http://www.everything5pounds.com/ prekes kaina 26lt, gal kas norėtu prisijungti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 07, 18:29)
Siaip patinka rusu forume ir tai, kad ten kiekviena karta atsiverciant kita puslapi, ta pati pirma zinute virsuje buna  rolleyes.gif  Pastebet neimanoma biggrin.gif

Apie shophelp.ru jūs? Sutinku, labai patogus jų interfeisas, ir man patinka, kad visi atsakymai į konkrečią žinutę yra po ja kaip "žinutės komentarai" ar panašiai. O šiaip tai aš begalę rusų forumų perėjus, bent keli iš jų techninės pakraipos, ten visur panašiai reaguojama į kvailus klausimus smile.gif

QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 20:27)
Tai pačiais kinietiškais  biggrin.gif

Tik trigubai brangiau biggrin.gif biggrin.gif

Noriu crocsu, jomajo, tik nežinau ko noriu... Panos, o kas nors ką nors panašaus į vyriškus Devario Mesh turite? Mėgstu tokį stilių, gal ką patarsite?

P.S. offtop - man labai čia trūksta (arba tiesiog neradau) smailiko user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 07 sausio 2013 - 20:36
Gal kas pirkote dirbtinę eglutę ar elektrines girliandas? Gal galite ką parekomenduot? Gal akcijos yra? Kitiems metams aktualu, nes šiemet nespėjau rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 07, 21:34)
Gal kas pirkote dirbtinę eglutę ar elektrines girliandas? Gal galite ką parekomenduot? Gal akcijos yra? Kitiems metams aktualu, nes šiemet nespėjau rolleyes.gif  ax.gif

Man superinė istorija buvo. Rusų atsiliepimuose radau juokingai pigią girliandą iš tinydeal, kurią visi masiškai pirko ir gyrė - 100 lempų LED skirtingų spalvų su mirksėjimo režimų reguliatoriumi. Sugalvojau, kad man jų reikia itin vėlai, gruodžio pirmoje pusėje. Net nesitikėjau gauti šiųmetinei eglutei, bet netikėtai gruodžio 31 d. atėjo lapelis į paštą biggrin.gif Tad Naujiesiems girlianda buvo ištestuota. Man ji be priekaištų, nebent kėblumas gali būti jei vaikai ar gyvūnai itin dažnai aplink laidus trinsis, nes laidas, vedantis nuo reguliatoriaus iki rozetės labai plonas.
Pirkau šias: http://www.tinydeal....ht-p-47311.html Maximoje LEDai apie 60lt...
Atsakyti