Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(Gute444 @ 2013 01 07, 17:52)

turbūt vis tiek neras biggrin.gif O už tokį atsakymą dar piktos replikos sulauksi, kad vis viena neturi ką veikti, tai ar sunku parašyti konkrečiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 01 07, 18:16)
turbūt vis tiek neras biggrin.gif O už tokį atsakymą dar piktos replikos sulauksi, kad vis viena neturi ką veikti, tai ar sunku parašyti konkrečiai biggrin.gif

Sakot prisidirbau smile.gif as bent jau google naudotis nepasiuliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 01 07, 18:49)
jau atsakyta el. pastu  4u.gif
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

e-laiska gavau 4u.gif atrasiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 19:29)
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 07, 15:35)

Neduoda šitiem nuolaidos ax.gif

Didelis aciu 4u.gif
Lauksim geresniu laiku biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 01 07, 18:50)
Renku www.elc.co.uk ir www.amazon.co.uk kad siuntejas butu pats amazon iki nemokamo siuntimo uk, i LT 1,5 gpb uz kg, Kaunas, lauruciuk@yahoo.com  4u.gif

Ir gal kas noretu prisijungti su tokiu, perkant 2 vnt gautusi po 5 svarus
http://www.elc.co.uk...default,pd.html

Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2013 01 07, 10:38)
Ar žinote kokį nuolaidų kodą iš čia www.folica.com
ir kokios šalies čia parduotuvė?

JAV, bet į Lietuvą tai nesiunčia schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 01 07, 18:39)

Tai, kad amazon.co.uk, kai pardavejas pats amazonas, daugumoj siuncia apskritai nemokamai iki UK adreso, koki daikta bepaemus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 07 sausio 2013 - 18:44
QUOTE(Tahoe @ 2013 01 07, 19:44)
Tai, kad amazon.co.uk, kai pardavejas pats amazonas, daugumoj siuncia apskritai nemokamai iki UK adreso, koki daikta bepaemus  g.gif

ten tik dar darasiau, turejau omeny kad elc rinksiu iki nemokamo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 01 07, 18:50)
ten tik dar darasiau, turejau omeny kad elc rinksiu iki nemokamo  mirksiukas.gif

aa, supratau smile.gif
Man elc nesigavo pirkti, tik pinigus buvo rezevave didele suma, bet neleido unsure.gif Bet yra ir ka praleido su LT kortelemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanciukas_ @ 2013 01 06, 16:23)
Laba diena, gal kuri kauniete is SD daro uzsakyma?Arba yra norinciu siandien jungtis ir uzsisakyt vakare?  ax.gif

Zodziu, panos, nei viena is anksto nepervede man pinigu, o dabar nesulaukiu atsakymo, laukt man dar jusu ar ne...Vel klausiu, gal yra norinciu uzsisakyt is SD Kaune, arba gal kuri nori surinkt uzsakyma? Uzsakyma padaryciau is karto kai pinigai butu. Neturiu as tiek pinigu visom uzmest uz savo:geda2: O jau reik ir man greit.Gal dar siandien paskutinis pavedimas bus bankuose? Kurios uzsakineja daznai gal zinot?
Atsakyti
Šiandien pavedimai nebent iš to paties į tą patį banką ir tai nevisada iškarto nueina.
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2013 01 07, 19:51)
aa, supratau  smile.gif
Man elc nesigavo pirkti, tik pinigus buvo rezevave didele suma, bet neleido  unsure.gif Bet yra ir ka praleido su LT kortelemis  smile.gif

As elc dar nepirkus, bet noriu pabandyti. o kokia tavo kortele, kurios nepraleido?
Atsakyti