Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(Murčikas @ 2013 01 07, 15:27)
bet jei rimtai, tai nejuokinga, visai visai. nezinau, kai as buvau naujoke, labai ilgai skaiciau senas temas, kad isivaziuciau kas ir kur. beto daug ka galima rasti google, nieks negime zinodamas, bet kalusti ta pati per ta pati, ka zinau. visada juk bus durneliu, kurie simtaji karta pakartos, nes juk tie durneliai neturi ka veikt, tik sedi prie kompo ir mirksta sm'e smile.gif o visi tokie uzimti, neturi laiko paskaityti.

o dar gincijames, kad nemirkstam visa diena, kad vaiku neturim, kad namu nereikia tvarkyti lotuliukas.gif mirkstam mirkstam, oi dar kaip ilgai mirkstam, uz tai viska ir zinom, ir net turim laiko i kiekviena ta pati klausima kelis kartus parasyti atsakyma, nors pries 2 puslapius lygiai tas pats buvo klausta ir atsakyta.
o del google man labai patiko vienos is cia mergaites pasakymas: "ar jums google religija neleidzia naudotis, ar siaip jus google uzblokavo"
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2013 01 07, 14:28)
Wow, kaip super ir vaizdziai  thumbup.gif  thumbup.gif  Dekui labai  4u.gif  4u.gif Taip ir padariau. Bet prie 2 uzsakymu liko tik bestellung anzeigen. Tai gal nieko tokio?

Tai juos abu turbut ir gausit.Nes kiek man teko susidurti su anuliavimu, tai tik per 10-15 min nuo uzsakymo, ar net dar greiciau.
as vietoj jusu kuo skubiau rasyciau jiems laiska g.gif

Dar specialiai paziurejau prie savo uzsakymu, tai taip ir raso.Reiskia 2 nejo jums anuoliuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 07 sausio 2013 - 16:05
QUOTE(murashke @ 2013 01 07, 16:50)
dar priimciau pora merginu  4u.gif

mielai prisijungciau galima pasta į az. atsiimčiau iš vln
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 01 07, 17:03)
Tai juos abu turbut ir gausit.Nes kiek man teko susidurti su anuliavimu, tai tik per 10-15 min nuo uzsakymo, ar net dar greiciau.
as  vietoj jusu kuo skubiau rasyciau jiems laiska g.gif

Dar specialiai paziurejau prie savo uzsakymu, tai taip ir raso.Reiskia 2 nejo jums anuoliuoti

Na va, pratryniau, liko tik pats pirmas, kurio negaliu kolkas istrinti. Bandziau viena pora batu pirkti, taip pat atmete ir ta pati parase, reiskiasi kazkur kitur beda, tik nesuprantu, ka ne taip darau doh.gif O mylimiausia kortele galima atsiskaityti? Gal pabandyciau su ja? g.gif
Atsakyti
Gal butu norinciu prisijungti prie E5P, neuzilgo uzsakinesiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoping: 07 sausio 2013 - 16:34
QUOTE(magute @ 2013 01 07, 17:00)

o del google man labai patiko vienos is cia mergaites pasakymas: "ar jums google religija neleidzia naudotis, ar siaip jus google uzblokavo"

Mano frazė, malonu kad atsimenat biggrin.gif Nors iš tikrųjų tai ją iš rusų pasigavau, pas juos forumuose griežtai netoleruojami pasikartojantys ir klausimai arba klausimai dubliuoantys DŪK.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2013 01 07, 16:25)
mielai prisijungciau galima pasta į az. atsiimčiau iš vln

diskutuojam apie ta pati, bet vistiek nieks neskaito.... schmoll.gif

taigi aiskiai parasyta, kad el pastas yra: renkancios merginos nickas@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgencija: 07 sausio 2013 - 16:32
QUOTE(kriorsa @ 2013 01 07, 17:27)
Na va, pratryniau, liko tik pats pirmas, kurio negaliu kolkas istrinti. Bandziau viena pora batu pirkti, taip pat atmete ir ta pati parase, reiskiasi kazkur kitur beda, tik nesuprantu, ka ne taip darau  doh.gif  O mylimiausia kortele galima atsiskaityti? Gal pabandyciau su ja?  g.gif

O jus gal pasiziurekit, ka rodo e-bankininkyste g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 01 07, 17:36)
O jus gal pasiziurekit, ka rodo e-bankininkyste g.gif

Laukiu vyro, tuomet patikrinsiu ax.gif Aciu visoms uz pagalba 4u.gif , tikiuosi viskas issipres, o jeigu ne, dar patersiu tema blush2.gif bo batu labai reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgencija @ 2013 01 07, 17:31)
diskutuojam apie ta pati, bet vistiek nieks neskaito.... schmoll.gif

taigi aiskiai parasyta, kad el pastas yra: renkancios merginos nickas@gmail.com

Ar Jums šiaip gyvenimo absitencija ar tik latentinis bjaurumas?
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2013 01 07, 17:43)
Laukiu vyro, tuomet patikrinsiu  ax.gif  Aciu visoms uz pagalba  4u.gif , tikiuosi viskas issipres, o jeigu ne, dar patersiu tema  blush2.gif bo batu labai reikia  biggrin.gif

j tk imeskit i tema tu batu nuoroda, iskart nupirks, tai neberupes lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
na, as ir itariu, kad galbut kazkuris uzsakymas galejo praeiti g.gif o kitiems nebeliko pinigu.
Papildyta:
QUOTE(karra @ 2013 01 07, 17:48)
Ar Jums šiaip gyvenimo absitencija ar tik latentinis bjaurumas?

labai nepykit, gi murashkes emeilas duotas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 07, 15:27)
bet jei rimtai, tai nejuokinga, visai visai. nezinau, kai as buvau naujoke, labai ilgai skaiciau senas temas, kad isivaziuciau kas ir kur. beto daug ka galima rasti google, nieks negime zinodamas, bet kalusti ta pati per ta pati, ka zinau. visada juk bus durneliu, kurie simtaji karta pakartos, nes juk tie durneliai neturi ka veikt, tik sedi prie kompo ir mirksta sm'e smile.gif o visi tokie uzimti, neturi laiko paskaityti.

o jei --------> 1 psl g.gif

jei po 5-10 klausimu dar kartosis, tada jau doh.gif gun_bandana.gif fool.gif

Nors is kitos puses, kur tada geru emociju pasisemt
Siandien prisijuokiau lotuliukas.gif iki cry.gif tema beskaitydama
Atsakyti