Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(natina @ 2013 01 07, 15:12)
75.05+1,501(tie 2proc)*3,461, teoriskai turetu uztekt g.gif nepamenu, jei jie rezervuoja ne 1, o 2 eurus, tada truksta  poros euru

man javaris ir SEB juodoji rezervuoja po 3,57 , nuskaičiuoja paskui 3,467 maždaug... vadinas gerokai trūksta. o neseniai pasidariau Mylimiausią, bandžiau apsipirkinėt, dėl įvesto adreso ir kortelės duomenų buvau tvirtai įsitikinus, tai skambinau banko konsultantams. jie išklausinėjo mano tapatybę, už kokią sumą bandžiau pirkt- ir pasakė, kad priežastis- trūksta pinigų... vadinas mano bandymus mato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 14:38)

Tai neveskite kortelės duomenų, o tik kodą įvedu, spaudžiu tikrinti ir matau. Aišku nelabai patogi sistema, bet kokia yra, tokia.
Papildyta:

Ale netaiko g.gif raso kad problema su uzsakymu g.gif niekaip nenurimsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2013 01 07, 15:28)
Wow, kaip super ir vaizdziai  thumbup.gif  thumbup.gif  Dekui labai  4u.gif  4u.gif Taip ir padariau. Bet prie 2 uzsakymu liko tik bestellung anzeigen. Tai gal nieko tokio?

Oliukei dekok biggrin.gif del panaikinimu nepasakysiu, isivaizdavau, kad jie visi turi atsisaukt.

Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 07, 14:49)
Ale netaiko  g.gif  raso kad problema su uzsakymu  g.gif  niekaip nenurimsiu  biggrin.gif

Tai jus juk dar neperkat, tik einate link mokėjimo. Gali būt, kad ir netaiko kodo, nevisom prekėm galioja.
Duokit nuorodą, patikrinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Doly @ 2013 01 07, 14:11)
Del to ir klausiu, kad apie muitus is Anglijos pirman psl neradau smile.gif

QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 14:34)
Murčikai, juk neišvardintos šalys! Reiškias nėra  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sorry, bet jau net aš nebesusilaikiau
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 07, 14:12)
ir dar raudonom raidem parasyta, na tikrai nera pirmame puslapyje nic nieko parasyta.

Reik matyt šrifto dydį keisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2013 01 07, 14:31)
ieškau su kuo kooperuotis unserekleineapotheke  4u.gif

kooperuociausi ir as smile.gif
Atsakyti
Nepadės schmoll.gif
Atsakyti
bet jei rimtai, tai nejuokinga, visai visai. nezinau, kai as buvau naujoke, labai ilgai skaiciau senas temas, kad isivaziuciau kas ir kur. beto daug ka galima rasti google, nieks negime zinodamas, bet kalusti ta pati per ta pati, ka zinau. visada juk bus durneliu, kurie simtaji karta pakartos, nes juk tie durneliai neturi ka veikt, tik sedi prie kompo ir mirksta sm'e smile.gif o visi tokie uzimti, neturi laiko paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 01 07, 15:24)
mergaites, kaip suprantu Tesco siuncia i LT uz 10 svaru?
ar priima jie paprasta debetine kortele, ir ar siuncia tiesiai namo -gyvenu vilniaus rajone, tai idomu ar siuncia per pasta ar per kurjerius, jei siustu tiesiai i namus tai rasyciau dabartini adresa, jei siuncia i pasta tai rasyciau vilniaus adresa
aciu  4u.gif

Siuncia tiesiai i namus per kurjerius. Apie tescoclothing sneku
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 16:52)
Tai jus juk dar neperkat, tik einate link mokėjimo. Gali būt, kad ir netaiko kodo, nevisom prekėm galioja.
Duokit nuorodą, patikrinsiu.

Aciu jums blush2.gif blush2.gif lindau kur buvom nuoroda nurodyta kuriem taiko g.gif
http://www.javari.fr...r...&pageCode=d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 07 sausio 2013 - 15:35
dar priimciau pora merginu 4u.gif

QUOTE(murashke @ 2013 01 04, 14:41)
RENKU http://www.unserekleineapotheke.de 4u.gif
Siuntimas 9.90 eur, renku iki maziausiai 10 merginu smile.gif
Pinigai is anksto, seb/swed, kursas 3.46 Lt.
Galiu persiusti, siuntimo kainos apvalinamos.

El.p. mano nikas gmail.com. Nepamirskite sm niko ir info, jei reikia persiusti  4u.gif

Atsakyti