Ar yra kokie apribojimai siuntoms iš ES? Aš turiu omeny, kad muitininkai neprikibtu ar dar kokiu mokesčiu nereiketu moketi. Pvz. kiekis ar suma.
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 05, 23:55)
Nu ačiū D ir Auksinei už temą, baigiu visus pinigus sutaupyti
prašom, merginos negerai, kai pinigai kišenę drasko
QUOTE(Keith @ 2013 01 06, 01:52)
Gal apsireikš kas nors, kas užsakinės MANGO arba MANGO outlet?? Užsakinėčiau iš abiejųųųų
O jūs kokią šalį nusistatote, kai perkate iš mangooutlet?
Aš nusistatau Lithuania, tai man meta winter collection. Ten kainos neatrodo išpardaviminės. Jūs gal kitą šalį pasirenkate ir kažkaip kitaip darote?
O gal pas mus vėliau seilas prasidės? Luktelsiu dar iki kitos savaitės vidurio, nors nužiūrėtos prekės jau dingsta.
QUOTE(Delija @ 2013 01 06, 00:27)
Man isidejus i krepseli 6dydi raso Uk, bet yra ir W.
Size UK: W 6
Size UK: W 6
pažiūrėjau, tikrai taip parašyta ir mano užsakyme. bet atsiunčia gerai, ant bato būna W8. jie ten patys sureguliuoja, matyt. svarbu žinoti savo UK dydį
dėl dydžių atitikmens štai kas parašyta crocs.co.uk dydžių lentelėje
EU UK
38 5.5
38.5 6
39 6.5
39.5 7
įdomu tik, ar tos puselės prie mažesnio dydžio pliusuojasi ar prie didesnio, t.y. užsakant UK 6 gauni 38,5-39 ar užsakydamas UK7 gauni 39-39,5 suabejojau, nes aš tikrai imu UK6 visada, bet mano 39
QUOTE(ToBeOrange @ 2013 01 06, 10:39)
pažiūrėjau, tikrai taip parašyta ir mano užsakyme. bet atsiunčia gerai, ant bato būna W8. jie ten patys sureguliuoja, matyt. svarbu žinoti savo UK dydį
EU UK
38 5.5
38.5 6
39 6.5
39.5 7
įdomu tik, ar tos puselės prie mažesnio dydžio pliusuojasi ar prie didesnio, t.y. užsakant UK 6 gauni 38,5-39 ar užsakydamas UK7 gauni 39-39,5 suabejojau, nes aš tikrai imu UK6 visada, bet mano 39
EU UK
38 5.5
38.5 6
39 6.5
39.5 7
manau su pusele, nes crocs.eu puslapyje taip tik ir eina uzsisakyti: 38.5 butu UK6, 39.5 atitinka UK7
Gal kuri turit nuolaidu koduka gap.eu, nes man kazkodel neduoda prisiregistruoti
Iš kur perkate rankines?
QUOTE(laurita99as @ 2013 01 06, 11:15)
Va ziurekit parasyta dydis UK, t.y 6, UK6 atitinka is crocs.eu 38.5
W raide reiskia women
tai isvertus visa eilute gautusi dydis UK moteriskas 6
Tikrai zinau, nes uzsakinejau mamai, pirma karta irgi labai bijojau, bet viskas gerai
W6 yra 36, bet UK6 yra 38.5
W raide reiskia women
tai isvertus visa eilute gautusi dydis UK moteriskas 6
Tikrai zinau, nes uzsakinejau mamai, pirma karta irgi labai bijojau, bet viskas gerai
W6 yra 36, bet UK6 yra 38.5
Aciu, dabar jau drasiau jauciuos, imsim pagal UK dydi
QUOTE(laurita99as @ 2013 01 05, 12:49)
O gal kuri zinot JCrew dydziai ar atitinka? susigundziau megztuku,bet neisivaizduoju kaip dydziai ir paskaiciau tarpininkiu temas, giria ir griebia kazokius vadinamus tipius,gal kas turit ir galit parasyti atsiliepimus
iš principo padidinti jų rūbai, bet reik žiūrėt konkrečiai. Pvz paltai nelabai, o megztukus galima beveik visad imt mažesnius dydžiu, nei įprastas.
Tippiai paprasti lygaus rašto megztukai 3/4 rankovėm, kurie tinka ir prie kelnių ir prie sijono ir į ofisą ir į gamtą. Ir begalė spalvų.
Ypatingo nieko, tiesiog funkcionalu
(čia kai su ta škoda iš reklamos)
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 12:19)
Iš kur perkate rankines?
javari labai nemažas pasirinkimas rankinių.
Gal kuri planuojate ar norite prisijungti prie Dorothy Perkins?
QUOTE(linole @ 2013 01 06, 11:37)
O jūs kokią šalį nusistatote, kai perkate iš mangooutlet?
Aš nusistatau Lithuania, tai man meta winter collection. Ten kainos neatrodo išpardaviminės. Jūs gal kitą šalį pasirenkate ir kažkaip kitaip darote?
O gal pas mus vėliau seilas prasidės? Luktelsiu dar iki kitos savaitės vidurio, nors nužiūrėtos prekės jau dingsta.
Man rodos, reiktų siųstis per UK adresą, nes nustačius UK siuntimo adreso eilutėje, iškart pateikia sale kainas.