Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(Sense @ 2013 01 07, 13:38)
Paskutiniai atsiųsti kodai buvo kalėdiniai. Kol kas jokių naujų nesiuntė. Bet pabandykit šį, gal dar galios  g.gif
Huge Savings on 2013 Personalised Diaries - Save 50%
Large Diary £7.99 | Small Diary £6.49

Enter code DIARY2013 in the shopping cart page

Papildyta:

Tai neveskite kortelės duomenų, o tik kodą įvedu, spaudžiu tikrinti ir matau. Aišku nelabai patogi sistema, bet kokia yra, tokia.
Papildyta:

Taip, viskas teisingai. Tik dar reikės suvest tą CVV kodą, kortelės saugos kodą. ir iki kada galioja korta.

o kur ta cvv vest? nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2013 01 07, 01:37)
Bet iš šios parduotuvės turbūt tik per tarpininkes perkama? g.gif  4u.gif

ne, siuncia i LT ir nuo 100 eur free

QUOTE(kriorsa @ 2013 01 07, 13:32)
Aciu labai 4u.gif  Bet gal galit dar paaiskinti? Name des Karteninhabers tai varadas pavarde korteles savininko? Kreditkartennummer tai numeris ant korteles (16skaiciu)?
Typ: jeigu virtuono kortele, tai reikia nurodyti "visa"?

tik vardas
Papildyta:
QUOTE(kriorsa @ 2013 01 07, 13:49)
o kur ta cvv vest? nerandu  doh.gif

kiek pamenu, tai javari/amazone jo vesti niekur nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 07, 12:56)
kiek pamenu, tai javari/amazone jo vesti niekur nereikia  g.gif

Nuėjau pažiūrėt. Taip, atsiprašau už suklaidinimą, javaryje nereik cvv suvedinet.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 07, 11:25)
Ar iš čia įmanoma parsisiųsti? Nes pusę dienos vargstu, bet prisiregistruoti neleidžia. Todėl negaliu patikrinti..
http://www.vertbaudet.co.uk/

uk adresu retai kam pavyksta apsipirkti smile.gif o i LT galima pirkti is cia, tik kainos nedziugina: http://www.vertbaudet.com 4u.gif

QUOTE(kriorsa @ 2013 01 07, 13:49)
o kur ta cvv vest? nerandu  doh.gif

nereikia vesti. problema su jusu kortele. ar tikrai ten yra pakankamai pinigu? viskas su ja gerai? 4u.gif
Atsakyti
mergaites, kaip suprantu Tesco siuncia i LT uz 10 svaru?
ar priima jie paprasta debetine kortele, ir ar siuncia tiesiai namo -gyvenu vilniaus rajone, tai idomu ar siuncia per pasta ar per kurjerius, jei siustu tiesiai i namus tai rasyciau dabartini adresa, jei siuncia i pasta tai rasyciau vilniaus adresa
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2013 01 07, 13:32)
Aciu labai 4u.gif  Bet gal galit dar paaiskinti? Name des Karteninhabers tai varadas pavarde korteles savininko? Kreditkartennummer tai numeris ant korteles (16skaiciu)?
Typ: jeigu virtuono kortele, tai reikia nurodyti "visa"?

jums gal butu buve paprasciau uzsiregistruot javari.co.uk duomenis, tada tinka ir javari.fe, javari.de g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 06, 20:11)
Tiksliai! Ačiū!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ieškau su kuo kooperuotis unserekleineapotheke 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės ax.gif
Žinau, kad yra perkančių javari.de. Kaip ten su siuntimu? Jų info randu, kad siunčia į LT nemokamai. Bet prie pasirinktų batų (bandžiau kelis modelius) rašo :Versand:Dieser Artikel kann außerhalb Deutschlands versendet werden. Google išverčia, kad šie batai negali būti siunčiami už Vokietijos ribų. Ar aš kažką ne taip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 01 07, 14:31)
Sveikos mergaitės  ax.gif
Žinau, kad yra perkančių javari.de. Kaip ten su siuntimu? Jų info randu, kad siunčia į LT nemokamai. Bet prie pasirinktų batų (bandžiau kelis modelius) rašo :Versand:Dieser Artikel kann außerhalb Deutschlands versendet werden. Google išverčia, kad šie batai negali būti siunčiami už Vokietijos ribų. Ar aš kažką ne taip suprantu?

google blogai vercia, siuncia jie. g.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 01 07, 10:17)
sakykit, per kiek laiko gaunat aliexpress prekes mazdaug? jau praejo 36 dienos man, kazi, jau sunerimti g.gif

Esu gavus ir per dvi savaites neregistruotu laišku. O dar vis laukiu kelių prekių ir nuo lapkričio 24 registruotu siuntimu. Matau pagal sekimo kodą, kad jos keliauja. Viena dar tik dabar atsirado Vilniuje doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 22:34)
O tai zennioptical.com UK pardė? Ar reikes muita moketi?

Mane irgi tas domina g.gif
Pasižiūrėjau pirmam puslapy, tai tik tokią radau informaciją
http://www.zennioptical.com akiniu su dioptrijomis parduotuve, USA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 sausio 2013 - 14:03
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 07, 13:15)
reikia ziureti ne is kokio ebay perkat, o is kurios salies, nes svarais gali ir kinas pardavineti, tad jei sius is kinijos, tai gausit susimoketi.

pardavėjas yra is Anglijos? Ar tektu man mokėti? smile.gif
Atsakyti
Ne.
NA ATSIVERSKIT JUS TĄ PIRMĄ PUSLAPĮ, NEJAU SUNKU.
Atsakyti