Merginos, gal ne i tema uzklausiu, bet kuri gal turite Mango paltuka XS dydzio, su kiek per krutine telpate i palta??
QUOTE(linole @ 2013 01 06, 22:00)
Padėkosiu ir aš už atsakymą, nes irgi bręsta reikalas pirkti naujus akinius.
Tik gal kas žinote "formulę", kaip internetu tinkamus rėmelius išsirinkti?
Galvoju žiūrėti į jų išmatavimus ir saviškius matuoti. Man su smulkiu veidu sunku prisitaikyti. Bet LT beveik 1000 Lt mokėti irgi nesinori.
O ten būna išpardavimai, akcijos? Gal verta nesnausti?
Tik gal kas žinote "formulę", kaip internetu tinkamus rėmelius išsirinkti?
Galvoju žiūrėti į jų išmatavimus ir saviškius matuoti. Man su smulkiu veidu sunku prisitaikyti. Bet LT beveik 1000 Lt mokėti irgi nesinori.
O ten būna išpardavimai, akcijos? Gal verta nesnausti?
Oliuke viską gerai patarė, pasimatuokite turimus rėmus, bus orientyras. Ir dar ten galima savo nuotrauką įsikelti ir "matuotis" rėmus. Irgi labai padeda apsispręsti
Ar kas pirkote is http://www.beautybay.com/
ar patikima parduotuve?
ar patikima parduotuve?
QUOTE(Sense @ 2013 01 06, 22:18)
Tai turbūt ir detaliau apžiūrėjot. Papasakokit mums cekavoms moterims kaip dydžiai, gal pažiūrėjot į etiketę ką rašo, kaip bendras vaizdelis? Kailis gal netyčia tikras?
Viltis miršta paskutinė, a ne?
QUOTE(shimmer @ 2013 01 06, 21:56)
As dariaus pora karta uzsakymu, siuntinukai sekmingai mane pasieke
Padekit prasau su javari.de Bandau pirma karta pirkti Ar galima virtuono kortele atsiskaityti?
QUOTE(Sense @ 2013 01 06, 21:34)
o viskam galioja?
man kažko neveikia
O tai zennioptical.com UK pardė? Ar reikes muita moketi?
QUOTE(keistuole @ 2013 01 06, 23:17)
o viskam galioja?
man kažko neveikia
man kažko neveikia
ne viskam turetu sioms prekems galioti: http://www.javari.fr...EACN4CTLVRKTKMP
QUOTE(deimanciukas_ @ 2013 01 06, 16:23)
Laba diena, gal kuri kauniete is SD daro uzsakyma?Arba yra norinciu siandien jungtis ir uzsisakyt vakare?
Keliu uzsakyma rytdienai, nespeju siandien, jei kas dar nori, lauksim.Rytoj 17val uzsakysiu. Kol kas uzsakom:
as
Auge
Ether
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 06, 21:23)
tak sto ka as ten gausiu neaisku gal irgi plyta
Baik tu, gal nors pagalvę
QUOTE(keistuole @ 2013 01 06, 22:17)
Na aš tai gavau į el. paštą nuorodą, per ją atsidariau, bet ten tik 5000 su trupučiu prekių, tai kaip suprantu, tik jom ir taiko