Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(ausrine777 @ 2013 01 06, 20:21)
Mergaites, zinau, kad daug kas uzsisakinej is zennioptical akinukus... Noriu pabandyt uzsisakyt, bet tiek neaiskumu  doh.gif  Kaip pasirinkti, kad stikla suplonintu? Kad apsaugos butu? Gal kur paskaityt butu galima  g.gif  O gal kuri nepatinkesit ir padesit..  ax.gif  Recepte tik pd, ir minusas koks, ar daugiau skaiciuku reikia...  g.gif

Pabandysiu paaiškinti, neseniai užsakinėjau.

Žodžiu, pasirenkate rėmus, dedate į krepšį, kad pirksite. Iš karto jums siūlo pasirinkti akinių stiprumą (minusą). Einate toliau ir kitame žingsnyje jums jau reiks pasirinkti plonumą, tamsinimą, kitus stiklų parametrus. Prie kiekvienos pozicijos yra tokie klaustukai ar kas ten, kur paspaudus iškrenta paaiškinimai, ką toje pozicijoje galite pasirinkti. 4u.gif

Tarp kitko, ir aš noriu pagirti šituos zennioptical. Šaunuoliai! užsakėme dvejus akinius savaitės skirtumu, antrieji jau atėjo, pirmojo užsakymo dar nėra. Užklausiau, tai atsiuntė siuntos numerį, pasirodo, siunčia registruotu paštu, tvarkingai, nors ir iš Honkongo. O gautųjų akinių kokybė be priekaištų. MB labai ieškojo, bet neturėjo prie ko prikibti. LT už tokius apie 1000 Lt mokėdavom, o čia 68 dol gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 06, 21:30)
Tarp kitko, ir aš noriu pagirti šituos zennioptical.

Padėkosiu ir aš už atsakymą, nes irgi bręsta reikalas pirkti naujus akinius. 4u.gif

Tik gal kas žinote "formulę", kaip internetu tinkamus rėmelius išsirinkti?
Galvoju žiūrėti į jų išmatavimus ir saviškius matuoti. Man su smulkiu veidu sunku prisitaikyti. Bet LT beveik 1000 Lt mokėti irgi nesinori. doh.gif

O ten būna išpardavimai, akcijos? Gal verta nesnausti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 06 sausio 2013 - 21:00
Sveikos,

siandien buvau Gariunuos...spekit kiek striuke kainuoja kaip kad Murcikas rode, kad uzsisake doh.gif lotuliukas.gif
480 lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

geras biznis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 01 06, 22:00)
Padėkosiu ir aš už atsakymą, nes irgi bręsta reikalas pirkti naujus akinius.  4u.gif

Galvoju žiūrėti į jų išmatavimus ir saviškius matuoti. Man su smulkiu veidu sunku prisitaikyti. Bet LT beveik 1000 Lt mokėti irgi nesinori.  doh.gif

O ten būna išpardavimai, akcijos? Gal verta nesnausti?  bigsmile.gif

Paziurekit savo turimu akiniu kojeliu vidinej pusej. Jei nenutrinta, buna skaiciukai,pvz 51■17-135.
Pagal sita 51-lesio plotis-tarpas nosiai-kojeles ilgis.mano smulkus veidas, tai daugiau 49-17 pirmu sk net neziuriu..
Buvo akcija 2 uz 1 kaina. Gal vel yra koks galiojantis kodas, nes kai ieskojom pernai, visi nebegaliojo.
Atsakyti
Tai turbūt ir detaliau apžiūrėjot. Papasakokit mums cekavoms moterims kaip dydžiai, gal pažiūrėjot į etiketę ką rašo, kaip bendras vaizdelis? Kailis gal netyčia tikras?
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 06, 20:30)
Pabandysiu paaiškinti, neseniai užsakinėjau.

Žodžiu, pasirenkate rėmus, dedate į krepšį, kad pirksite. Iš karto jums siūlo pasirinkti akinių stiprumą (minusą). Einate toliau ir kitame žingsnyje jums jau reiks pasirinkti plonumą, tamsinimą, kitus stiklų parametrus. Prie kiekvienos pozicijos yra tokie klaustukai ar kas ten, kur paspaudus iškrenta paaiškinimai, ką toje pozicijoje galite pasirinkti. 4u.gif

Tarp kitko, ir aš noriu pagirti šituos zennioptical. Šaunuoliai! užsakėme dvejus akinius savaitės skirtumu, antrieji jau atėjo, pirmojo užsakymo dar nėra. Užklausiau, tai atsiuntė siuntos numerį, pasirodo, siunčia registruotu paštu, tvarkingai, nors ir iš Honkongo. O gautųjų akinių kokybė be priekaištų. MB labai ieškojo, bet neturėjo prie ko prikibti. LT už tokius  apie 1000 Lt mokėdavom, o čia 68 dol gavosi doh.gif

man jie irgi labai patiko.. Cai apie 1200 Lt kainuotu, o is ten uz 250 Lt nusipirkau smile.gif
As tik nerandu kaip sekti siunta pagal ta ju duota Honkongo pasto numeri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 06 sausio 2013 - 21:22
bet tas striukes parduoda ir brangiau, tai tikrai visko gali buti, kad yra geresnes kokybes ir prastesnes, na as taip manau g.gif beto mano pardavejas jau turi 12 neigiamu atsiliepimu uz paskutini menesi ir uzblokavo atsiliepimu skaityma, tak sto ka as ten gausiu neaisku biggrin.gif gal irgi plyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 01 06, 21:00)
Padėkosiu ir aš už atsakymą, nes irgi bręsta reikalas pirkti naujus akinius.  4u.gif

Galvoju žiūrėti į jų išmatavimus ir saviškius matuoti. Man su smulkiu veidu sunku prisitaikyti. Bet LT beveik 1000 Lt mokėti irgi nesinori.  doh.gif

O ten būna išpardavimai, akcijos? Gal verta nesnausti?  bigsmile.gif

issimatuok turimus emelius.. prie remeliu internete raso visus ismatavimus: ploti, auksti, nosies tarpa, kojeliu ilgi ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 01 06, 22:18)
Paziurekit savo turimu akiniu kojeliu vidinej pusej. Jei nenutrinta, buna skaiciukai,pvz 51■17-135.
Pagal sita 51-lesio plotis-tarpas nosiai-kojeles ilgis.mano smulkus veidas, tai daugiau 49-17 pirmu sk net neziuriu..
Buvo akcija 2 uz 1 kaina. Gal vel yra koks galiojantis kodas, nes kai ieskojom pernai, visi nebegaliojo.

Ačiū labai visoms mergaitės už patarimus. 4u.gif
Išsisaugojau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 01 06, 13:25)
rankines http://rankiniupasaulis.lt/ gal ka rasit  4u.gif

Mergites kur Columbia perkat  g.gif  reik dairytis kitai ziemai  biggrin.gif

As tai cia columbia kombius ziuriu
http://www.marshalll...ducts_id=153408
Tik neapsisprendziu ar cia jau gera kaina ir griebti, ar dar bus geresniu:)))
Tiesa, ar kas nors prekinates amazon buyvip? kartais gerai nuolaidas ismeta, bet reikia vos ne kiekviena ryta stebeti, nes viskas kas gero, dingsta nezmonisku greiciu...
Beje ir akcijos skiriasi de, fr ir es tinklapiuose...dar pliusas man, kad realiai atsiuncia visada per kelias dienas, o pries kaledas is es ir it prekes gavau i namus sekancia diena, nei uzsakiau...net pasimeciau kai atnese kurjeris:))
Atsakyti
javari.fr -40%
NOELJA40
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 06, 23:23)
bet tas striukes parduoda ir brangiau, tai tikrai visko gali buti, kad yra geresnes kokybes ir prastesnes, na as taip manau  g.gif  beto mano pardavejas jau turi 12 neigiamu atsiliepimu uz paskutini menesi ir uzblokavo atsiliepimu skaityma, tak sto ka as ten gausiu neaisku  biggrin.gif  gal irgi plyta  biggrin.gif

drinks_cheers.gif nepamirskit kad atsiradus kazkokios rimtesnes firmos modeliui is karto atsiranda keletas padirbinetoju doh.gif
Atsakyti