Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 162 tema

QUOTE(Renatuska_J @ 2013 01 06, 16:22)
O tai kur dingo www.dorothyperkins.com Lietuva is saliu i kuria galima atsisiusti, prekes, nebera pasirinkime jos g.gif

nebera, nes nebesiuncia, jau kazkas rase irgi sioje temoje, kad nesiuncia.
Atsakyti
QUOTE(Maddison @ 2013 01 06, 15:09)
Gal kuri klaipėdietė (ar mergina, iš Klaipėdos apskrities) daro užsakymą iš E5P artimiausiu metu? Norėčiau prisijungti su keliom prekytėm.  4u.gif

QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 15:11)
Truputėli pavelavai... ax.gif

ot kaip gaila, nes atėjau to paties užklausti ax.gif
Atsakyti

tai kad daug buvo rasyta apie ta parduotuve, ir atsakymu buvo daug, tik po to jau ant galo sense parase pavadinima, bet kad tikrai jau problema paskaityti bent kelis puslapius ir suprasti apie ka kalba eina.

Na as suprantu kad jus cia mirkstat dienom ir naktim ir jums pakanka uzsiminti "sampunai dideliais kiekiais" ir jus jau zinot apie ka eina kalba doh.gif Sory man nedasuto nes man sampunai nedomino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2013 01 06, 12:30)
Žinokit įvedus jau kortelės duomenis to 20 svarų VAT nelieka smile.gif tik siuntimas brangus ir minimali užsakymo suma irgi yra kažkokia nepamenu  4u.gif

Man VAT 20 % vistiek priskaičiavo...
Kas iš ten užsakydavo? Jums priskaičiodavo tą VAP ? lsbags.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mollif: 06 sausio 2013 - 16:47
QUOTE(smiltute11 @ 2013 01 06, 16:31)

Na as suprantu kad jus cia mirkstat  dienom ir naktim ir jums pakanka uzsiminti "sampunai dideliais kiekiais" ir jus jau zinot apie ka eina kalba doh.gif Sory man nedasuto nes man sampunai nedomino biggrin.gif

nono.gif
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 16:41)

pamenu kai gal pries pusmeti pirko kita mergina, mums vistiek ji irgi pridejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2013 01 06, 17:31)
jus cia mirkstat  dienom ir naktim

Į temos aprašą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 01 06, 17:47)
pamenu kai gal pries pusmeti pirko kita mergina, mums vistiek ji irgi pridejo  4u.gif

Mane Sense buvo pamokinusi, kai ivedi LT pašto kodą, tai dingsta visi VAT drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 14:06)
Tai bandysiu tada šnd užsakyti iš lsbags.co.uk . Paskui kai gausiu , pranešiu jums, kokia ten kokybe. smile.gif  biggrin.gif

ne neuzsakinek.. kokybe ten laba ilabai pasta.. pirkau kelias - visos jau siuksliu dezej..
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2013 01 06, 16:31)
Na as suprantu kad jus cia mirkstat  dienom ir naktim ir jums pakanka uzsiminti "sampunai dideliais kiekiais" ir jus jau zinot apie ka eina kalba doh.gif Sory man nedasuto nes man sampunai nedomino biggrin.gif

Taip, mirkstam. Ką gi mums daugiau veikt, nei dirbam, nei vyrus turim, nei vaikų, tai ir belieka mirkt SM lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mollif @ 2013 01 06, 16:41)
Kas iš ten užsakydavo? Jums priskaičiodavo tą VAP ?  lsbags.co.uk

Įvedėt pašto kodą? Jau nepamenu bandykit su LT raidėm. Tuomet tik nuimdavo. Bet gal kas jau pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2013 01 06, 16:20)
Kregžde man biodermos miceliarinis irgi metų atradimas. N kartų youtube blogerės jį gyrė, skeptiškai žiūrėjau, kol nepabandžiau. Tiesa, jokio skirtumo tarp Sensibio ir Sebium nepastebėjau.
O siuntimui nuolaidų jokių nėra toje vaistinėje, nes gaila kažkaip 16 jevrikų.

Nežinau, nemačiau tokio, mažu yra, googlinsiu dar g.gif

Mergičkos
, viskas, vaistinė daugiau negaliu priimti, vandens duoda tik 3 pakuotes /užsakymui, einu žiūrėti ką čia dabar daryti, visos dabar man jį ir susiuntė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2013 01 06, 17:31)
jus cia mirkstat  dienom ir naktim

Ugh, kaip taikliai thumbup.gif
Atsakyti