Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 23, 22:39)
Man čia per sudėtinga lotuliukas.gif Gal pafilmuotum tokią pamokytę ir patalpintum kur pasižiūrėt? Labai įdomiai skamba

Nu man irgi.... smile.gif Perskaičiau ir ... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 23, 22:29)
Meški, labas mirksiukas.gif

Noriu paprašyti jūsų minčių lietaus mirksiukas.gif
Vesiu parodomąją lietuvių k. pamoką. Tema būtasis kartinis laikas.
Tikrai bus grupinis darbas (integracinė tema - kuriame kartu), pamokos pradžioje naudosiu nebaigto piešinio metodą (nes integruojamas dalykas dailė)  Baigę piešti sukuria tam kas gavosi pavadinimą iš 1 žodžio ir sukuria miniatiūrą. Toje vietoje turėtų pasireikšti tas būtasis kartinis laikas. Gal turit kokių minčių kaip tai įdomiau padaryti. Gali patys savo rašinyje braukti būtojo kartinio l veiksm., o gal keistis rašiniais g.gif vat čia ir pastrigau. Gal kas kokią mintį ax.gif

Atsiprašau... reiktų įsigilint... Gal kitu laiku jei būčiau skaičius....Ne 22 val...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 01 23, 23:57)
Nu man irgi.... smile.gif Perskaičiau ir ... biggrin.gif
Papildyta:
Atsiprašau... reiktų įsigilint... Gal kitu laiku jei būčiau skaičius....Ne 22 val...... biggrin.gif

Aš suprantu, kad sudėtingai tokiu laiku mirksiukas.gif bet aš čia su mintim į rytdieną. Nes kai aš prisėdu prie kompo jau būna vakaras. O pamoka tai vasario pirmą sav. Laiko dar yra.
O tas bendras piešimas man labai patinka, gerai gaunasi thumbup.gif ir taip vienas metodas papildo kitą ( nu gal aš čia biškį ir nusikalbėjau blush2.gif )
Sistema tokia - grupių bendras piešinys - pavadinimas iš 1 žodžio - miniatiūra - bla bla (tipo gramatinė dalis) - tada penkiaeilis to pavadinimo - refleksija.
Turiu sugalvojusi atitikmenį ir matematikos pamokai mirksiukas.gif
Tokiu principu dariau atostogų įspūdžius, man patiko, vaikams irgi.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 23, 23:06)
Aš suprantu, kad sudėtingai tokiu laiku mirksiukas.gif bet aš čia su mintim į rytdieną. Nes kai aš prisėdu prie kompo jau būna vakaras. O pamoka tai vasario pirmą sav. Laiko dar yra.
O tas bendras piešimas man labai patinka, gerai gaunasi thumbup.gif ir taip vienas metodas papildo kitą ( nu gal aš čia biškį ir nusikalbėjau blush2.gif )
Sistema tokia - grupių bendras piešinys - pavadinimas iš 1 žodžio - miniatiūra - bla bla (tipo gramatinė dalis) - tada penkiaeilis to pavadinimo - refleksija.
Turiu sugalvojusi atitikmenį ir matematikos pamokai mirksiukas.gif
Tokiu principu dariau atostogų įspūdžius, man patiko, vaikams irgi.

Labai įdomu. gal darbų pavyzdžių pafotografuoti galėtum? Niekada taip nedariusi.
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2013 01 23, 23:18)
Labai įdomu. gal darbų pavyzdžių pafotografuoti galėtum? Niekada taip nedariusi.

taip, būtų įdomu...

Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2013 01 24, 00:18)

Darbai tikrai ne parodiniai. Čia labiau koncentruotis reikia į procesą, o ne į rezultatą. Pati esu dariusi seminare. Bais fainai, bet tas rezultatas ne parodai. Čia daugiau kompromiso radimui, grupės sutarimui. Tu pačiupinėji visų grupių piešinius (jie piešiami trumpai, be spalvinimų, kaip eskizas, markeriais ant didelio lapo), svarstai į ką tau panašu, ką matai ir tęsi piešinį. Būna taip kad sugalvoji viena, o kai gauni - visai net nepanašu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 01 23, 17:52)
Sveika prisijungusi  smile.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 23, 19:02)
MEŠKIUI LABAS biggrin.gif

QUOTE(linastri @ 2013 01 23, 20:42)
4u.gif Visada prašom biggrin.gif

QUOTE(daivajazz @ 2013 01 23, 22:29)

Tikrai bus grupinis darbas (integracinė tema - kuriame kartu), pamokos pradžioje naudosiu nebaigto piešinio metodą (nes integruojamas dalykas dailė)  Baigę piešti sukuria tam kas gavosi pavadinimą iš 1 žodžio ir sukuria miniatiūrą. Toje vietoje turėtų pasireikšti tas būtasis kartinis laikas. Gal turit kokių minčių kaip tai įdomiau padaryti. Gali patys savo rašinyje braukti būtojo kartinio l veiksm., o gal keistis rašiniais g.gif vat čia ir pastrigau. Gal kas kokią mintį ax.gif

Ačiū dar kartą visoms už palaikymą ir priėmimą.

Čia įdomi mintis susimąsčiau ką pieščiau pati aš... smile.gif Kai buvau maža(nupieščiau save mažą, kokia jau niekada nebūsiu smile.gif Galima ir daug knygų nupiešti, nes jau perskaičiau smile.gif Geras!
Atsakyti

smilga1972, ačiū. drinks_cheers.gif thumbup.gif . pavyko.
superinis sakinys - "adaptuota adaptuotai skuba į pagalbą"- prajuokino biggrin.gif bigsmile.gif

QUOTE(daivajazz @ 2013 01 23, 23:29)

keistis rašiniai nebloga mintis

Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 01 24, 13:44)
smilga1972, ačiū.  drinks_cheers.gif  thumbup.gif . pavyko.
superinis sakinys - "adaptuota adaptuotai skuba į pagalbą"- prajuokino biggrin.gif  bigsmile.gif

Teigiamos emocijos visur ir visada į naudą lotuliukas.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Mergaitės, kas į seminarą ,,Streso valdymas" ? smile.gif Čia apie internetinį seminarą.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 01 24, 14:58)
Mergaitės, kas į seminarą ,,Streso valdymas" ?  smile.gif Čia apie internetinį seminarą.

smile.gif
Atsakyti
4u.gif ir mano persona dalyvaus
Atsakyti
Naudingo jums seminaro 4u.gif
Bet medziaga bus galima ir nedalyvavusiems parsisiust?? g.gif

As i seminara apie tevu susirinkimus uzsiregistravau.

Gabija4, kike vaiku klasese pas jus siandien nera??
Pas mus po trecdali nera. doh.gif
Atsakyti