Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(b.s @ 2013 01 23, 14:10)
Tikrai viskas siunčiasi. Ką tik bandžiau.

Pas mane siunčiasi, bet išskleidus neaišku, ką spausti, kad pasileistų pateiktis - be galo daug failų, vokelių ir spaudyk ką nori - nerodo nieko gero doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal bus norinčių dalyvauti?

http://www.vsem.lt/
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 23, 14:13)
Pas mane siunčiasi, bet išskleidus neaišku, ką spausti, kad pasileistų pateiktis - be galo daug failų, vokelių ir spaudyk ką nori - nerodo nieko gero  doh.gif

Ar mes apie virtualią kelionę klasėje? Gal apie kitką?
Papildyta:
QUOTE(meskius_0417 @ 2013 01 23, 13:32)
Sveiki,
Jungiuosi ir aš prie Jūsų gausaus būrio.
Esu trijų vaikų mama, pradinių klasių mokytoja ir būsima bedarbė...: ax.gif  Vaiko auginimo atostogos baigėsi šį mėnesį. Iš buvusio darbo atleido (vadavau į dekretą išėjusią mokytoją). Tad sutikau pagelbėti vienoje rajono mokykloje porą savaičių.
Viskas labai puiku, tik va tie mano vaikučiai (asmeniniai) suslogavo...o palikti kam neturiu... Kadangi tik vaduojanti padirbsiu kelias savaitėles, tai ir auklės"neįperku".

Dabar turiu 10 antrokėlių. Vaikai šaunūs,kolektyvas irgi.

Jei priimsite į būrį labai džiaugsiuosi:)

Sveika yess.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 23, 14:46)
Ar mes apie virtualią kelionę klasėje? Gal apie kitką?

Taip, apie tą patį drinks_cheers.gif
apie šitą puslapį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 23 sausio 2013 - 15:18
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 23, 15:17)
Taip, apie tą patį  drinks_cheers.gif
apie šitą puslapį

Surandi norimą darbą, paspaudi ant užrašo. Išmeta naują langą. Jį gali atverti arba išsaugoti. Taip?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 23, 15:29)
Surandi norimą darbą, paspaudi ant užrašo. Išmeta naują langą. Jį gali atverti arba išsaugoti. Taip?

Surandu norimą darbą, paspaudžiu, atsiranda langelis, kuriame suarchyvuotas failas ir klausimas išsaugoti ar atverti. Kadangi tai suarchyvuota, spaudžiu išsaugoti. Parsisiunčiu, išskleidžiu ir ten randu daug vokelių, bet pačios pateikties niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, pas mus šalta, bet mokinukų klasėje atsirado. Vaikai sako, kad jiems namuose vieniems nuobodu. Šiaip tai mokykla beveik visiems vos ne kieme, galėtų ateiti, bet... Tai jau tada geriau ,kad nė vieno nebūtų, nei ateina 2-3.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 23, 15:33)
Surandu norimą darbą, paspaudžiu, atsiranda langelis, kuriame suarchyvuotas failas ir klausimas išsaugoti ar atverti. Kadangi tai suarchyvuota, spaudžiu išsaugoti. Parsisiunčiu, išskleidžiu ir ten randu daug vokelių, bet pačios pateikties niekur nerandu  doh.gif

O man iš karto prašo atverti arba išsaugoti. Jokių problemų. Ar ir kitame kompiuteryje tas pats? Pabandyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 23 sausio 2013 - 15:41
QUOTE(b.s @ 2013 01 23, 15:40)
O man iš karto prašo atverti arba išsaugoti. Jokių problemų. Ar ir kitame kompiuteryje tas pats? Pabandyk.

Pamėginsiu rytoj darbe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 01 21, 19:55)
Sveikutės,
pas mus buvo tik 10 šalčio g.gif  tad nedarbas dar negresia ( bent kol kas) blink.gif
Mergaitės, gavau pasiūlymą iš vadovybės parašyti projektėlį sveikatingumo tema blush2.gif  bet rašyt tokių neteko, neįsivaizduoju net nuo ko pradėt blush2.gif  Gal kuriai teko susidurt (aišku, kad teko) - pasidalinkit mintimis: gal pavyzdėlį įmestumėt schmoll.gif  Likčiau dėkinga smile.gif

Sveikute, į paštą nusiunčiau projektą. Gal kokiomis mintimis pasinaudosi. Sėkmės. smile.gif
Atsakyti
as sia savaite tinginiauju.pirmadieni 8 vaikai, antradieni 6, o snd 4 is 20 vaiku.savo vaiko ir snd neleidau tai pasirodo tik vienos ir nebuvo nors rode is ryto -20. ziuresim kaip rytoj bus
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 01 22, 23:05)
I.noriu paklausti tų,kurios jau atsisiuntusios virtualių seminarų pažymas -  ar jūsų  mokyklos valdžia šį reikalą laiko "rimtu"?

II. ar dalyvaujate projekte "visa Lietuva skaito vaikams?"

I. Manau, mūsų valdžia kaip ir kažkurios raiusios, bus patenkinta, kad be jokių išlaidų sukamės kaip galim. Beje, mes ryt dar tik startuojam mirksiukas.gif
II. Dalyvauti tai dalyvauju, pavauotoja užregistravo, bet nieko nežinau daugiau. Ar kas nors vyksta?

QUOTE(meskius_0417 @ 2013 01 23, 14:32)
Sveiki,
Jungiuosi ir aš prie Jūsų gausaus būrio.

Sveika prisijungus į mūsų būrį group.gif
Atsakyti