Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

Sveikutes, as irgi atsisiunciau pazyma ir sarasa. Tai visus 11 lapu reik spausdinti?
O del to rimtumo, tai juk turi uzskaityt kaip 2 val seminaro, juk dalyvavom, pazymas gavom.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(b.s @ 2013 01 22, 22:19)

Man tai atsisiuntus čia niekas neatsidaro schmoll.gif . O gal aš nemoku blush2.gif ?
Atsakyti
Labas rytas, pas mus - 23, tai laukiu, žiūrėsim, kiek šnd bus mokinių g.gif . Man atsidaro darbo kompiuteryje. Namie - ne visi dokumentai.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pas mus nuo -14 iki -23 šalčio doh.gif Vienur tiek, kitur tiek. Nėr tik trijų vaikų ax.gif Dirbam riiiimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 01 23, 08:29)
Labas rytas 4u.gif

Pas mus nuo -14 iki -23 šalčio  doh.gif  Vienur tiek, kitur tiek. Nėr tik trijų vaikų  ax.gif  Dirbam riiiimtai  biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Pas mus 18. Netuiru 4 mokinių. Dirbam mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, pas mus - 23, vaikų 0 mirksiukas.gif Tik ką reiks veikti kai grįš, jau trečią dieną niekas nevyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 01 23, 09:27)
Labukas, pas mus - 23, vaikų 0 mirksiukas.gif Tik ką reiks veikti kai grįš, jau trečią dieną niekas nevyksta doh.gif

Čia turbūt pietų Lietuvoj taip šalta g.gif Pas mus 18- 21, vaikai visi, tačiau mokykloje tik 10 šilumos doh.gif , radiatoriai šalti, kažkas nutiko su šildymu, todėl ir grįžom visi namo thumbup.gif Gal sutvarkys g.gif Rytoj praneša dar šalčiau, tai gal ir pas mus jau bus priverstinės atostogos g.gif
Atsakyti
Pas mus irgi buvo -23. Atejo 2 vaikai.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 23, 00:19)

ačiū. bandysiu siųstis, jei pavyks drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(domassss @ 2013 01 23, 01:24)

smile.gif  Aš rimtu veidu nunešu pažymą ir rimtai pasakau, kad va, dalyvavau tokiame ir tokiame seminare ir dar taupau mokyklos pinigus, nes neprašau. Tai dabar žiūri rimtai ir kitiems patarė (taupyt pinigus- juk nereikia važiuot niekur ir mokėt).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 23, 08:55)
Labutis  4u.gif

Man tai atsisiuntus čia niekas neatsidaro  schmoll.gif . O gal aš nemoku  blush2.gif ?

man tas pats. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Jungiuosi ir aš prie Jūsų gausaus būrio.
Esu trijų vaikų mama, pradinių klasių mokytoja ir būsima bedarbė...: ax.gif Vaiko auginimo atostogos baigėsi šį mėnesį. Iš buvusio darbo atleido (vadavau į dekretą išėjusią mokytoją). Tad sutikau pagelbėti vienoje rajono mokykloje porą savaičių.
Viskas labai puiku, tik va tie mano vaikučiai (asmeniniai) suslogavo...o palikti kam neturiu... Kadangi tik vaduojanti padirbsiu kelias savaitėles, tai ir auklės"neįperku".

Dabar turiu 10 antrokėlių. Vaikai šaunūs,kolektyvas irgi.

Jei priimsite į būrį labai džiaugsiuosi:)
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 01 23, 13:25)
ačiū. bandysiu siųstis, jei pavyks drinks_cheers.gif  thumbup.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
man tas pats. blush2.gif

Siunciantis paspaudi didele zalia rodykle? Gal neatsiiunti?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 01 23, 13:25)
ačiū. bandysiu siųstis, jei pavyks drinks_cheers.gif  thumbup.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Tikrai viskas siunčiasi. Ką tik bandžiau.
Atsakyti