Sveikutes, as irgi atsisiunciau pazyma ir sarasa. Tai visus 11 lapu reik spausdinti?
O del to rimtumo, tai juk turi uzskaityt kaip 2 val seminaro, juk dalyvavom, pazymas gavom.
Labutis
Man tai atsisiuntus čia niekas neatsidaro . O gal aš nemoku ?
QUOTE(b.s @ 2013 01 22, 22:19)
Man tai atsisiuntus čia niekas neatsidaro . O gal aš nemoku ?
Labas rytas, pas mus - 23, tai laukiu, žiūrėsim, kiek šnd bus mokinių . Man atsidaro darbo kompiuteryje. Namie - ne visi dokumentai.
Labas rytas
Pas mus nuo -14 iki -23 šalčio Vienur tiek, kitur tiek. Nėr tik trijų vaikų Dirbam riiiimtai
Pas mus nuo -14 iki -23 šalčio Vienur tiek, kitur tiek. Nėr tik trijų vaikų Dirbam riiiimtai
QUOTE(Betukas @ 2013 01 23, 08:29)
Labas rytas
Labas rytas
Pas mus 18. Netuiru 4 mokinių. Dirbam
QUOTE(viga @ 2013 01 23, 09:27)
Labukas, pas mus - 23, vaikų 0 Tik ką reiks veikti kai grįš, jau trečią dieną niekas nevyksta
Čia turbūt pietų Lietuvoj taip šalta Pas mus 18- 21, vaikai visi, tačiau mokykloje tik 10 šilumos , radiatoriai šalti, kažkas nutiko su šildymu, todėl ir grįžom visi namo Gal sutvarkys Rytoj praneša dar šalčiau, tai gal ir pas mus jau bus priverstinės atostogos
Pas mus irgi buvo -23. Atejo 2 vaikai.
QUOTE(b.s @ 2013 01 23, 00:19)
ačiū. bandysiu siųstis, jei pavyks
QUOTE(domassss @ 2013 01 23, 01:24)
Aš rimtu veidu nunešu pažymą ir rimtai pasakau, kad va, dalyvavau tokiame ir tokiame seminare ir dar taupau mokyklos pinigus, nes neprašau. Tai dabar žiūri rimtai ir kitiems patarė (taupyt pinigus- juk nereikia važiuot niekur ir mokėt).
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 23, 08:55)
man tas pats.
Sveiki,
Jungiuosi ir aš prie Jūsų gausaus būrio.
Esu trijų vaikų mama, pradinių klasių mokytoja ir būsima bedarbė...: Vaiko auginimo atostogos baigėsi šį mėnesį. Iš buvusio darbo atleido (vadavau į dekretą išėjusią mokytoją). Tad sutikau pagelbėti vienoje rajono mokykloje porą savaičių.
Viskas labai puiku, tik va tie mano vaikučiai (asmeniniai) suslogavo...o palikti kam neturiu... Kadangi tik vaduojanti padirbsiu kelias savaitėles, tai ir auklės"neįperku".
Dabar turiu 10 antrokėlių. Vaikai šaunūs,kolektyvas irgi.
Jei priimsite į būrį labai džiaugsiuosi:)
Jungiuosi ir aš prie Jūsų gausaus būrio.
Esu trijų vaikų mama, pradinių klasių mokytoja ir būsima bedarbė...: Vaiko auginimo atostogos baigėsi šį mėnesį. Iš buvusio darbo atleido (vadavau į dekretą išėjusią mokytoją). Tad sutikau pagelbėti vienoje rajono mokykloje porą savaičių.
Viskas labai puiku, tik va tie mano vaikučiai (asmeniniai) suslogavo...o palikti kam neturiu... Kadangi tik vaduojanti padirbsiu kelias savaitėles, tai ir auklės"neįperku".
Dabar turiu 10 antrokėlių. Vaikai šaunūs,kolektyvas irgi.
Jei priimsite į būrį labai džiaugsiuosi:)
QUOTE(alaizy @ 2013 01 23, 13:25)
Siunciantis paspaudi didele zalia rodykle? Gal neatsiiunti?
QUOTE(alaizy @ 2013 01 23, 13:25)
Tikrai viskas siunčiasi. Ką tik bandžiau.