Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 22, 19:32)
Nu man kažkaip šiandien irgi iš kelinto karto pavyksta atsidaryti jų puslapius  g.gif . Gal vakar užlenkėm  lotuliukas.gif . Mačiau kątik sąrašiuką, o pačios pažymos dar nėra paruoštos  mirksiukas.gif

Na, va, ką tik parsisiunčiau pažymą ir sąrašą. Viskas yra.
Atsakyti
einu ieškot g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 22, 20:50)
Aš radau tik sąrašą, o kur yra pažyma? Su parašu ir visa pradžia???  Jau aš gal apakus  g.gif . Pažymą radau tik lapkričio 12 dienos tokio pačio seminaro  g.gif

Sveika, tai galiu persiųsti pažymą, nereikės vargti. Ten vis tieks visiems viena
pažyma ir sąrašas su pavardėmis. Šūktelk, jei reikia.
Atsakyti
Reikia, nes aš nerandu nors tu ką doh.gif
Radauuuuu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 22 sausio 2013 - 20:03
http://www.webinarai...amp;Itemid=1269
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 22 sausio 2013 - 20:04
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 22, 21:03)
Reikia, nes aš nerandu nors tu ką  doh.gif
Radauuuuu  4u.gif

Tai nesiųsti?
Atsakyti
Ačiū, nebereikia 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 01 22, 12:57)
4u.gif
Mūsų pavaduotoja aiškino taip - jei mokiniui pripažinta individuali programa, tai jį vertiname pp, o jei tik palengvinta, t.y modifikuota, tai lygiais vertinti reikia.

aha, išsiaiškinau šiandien, jeigu individualizuota, tada p.p., jeigu pritaikyta - tada lygiais.

QUOTE(linastri @ 2013 01 22, 16:40)
Buvusi modifikuota dabar vadinama pritaikyta, adaptuota-individuali. Ta pati mergelė, tik kita suknelė biggrin.gif

schmoll.gif

QUOTE(Jaša @ 2013 01 22, 16:56)
Tai kad kazkaip ne taip. Mano adaptuoti patapo su pritaikytom programom, kaip ir modifikuoti, o individualizuota programa skiriama jau visai... pvz mano 3kl. nekalbantis, skaiciuoja iki 20 , tai tokiam individualizuota

drinks_cheers.gif individualizuotų yra vienas kitas per visą mokyklą, dauguma pritaikytų programų. Pas mane mergaitė turėjo adaptuotą programą, neišsivysčiusi kalba ir jai paskirta pritaikyta programa.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 01 22, 19:32)
aš jau kelis rašiau ta tema ir įgyvendinau, nes rėmė rajono savivaldybė. Galėsiu įkelt į paštą.

Labai lauksiu, Vaidusse 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
I.noriu paklausti tų,kurios jau atsisiuntusios virtualių seminarų pažymas - ar jūsų mokyklos valdžia šį reikalą laiko "rimtu"?

II. ar dalyvaujate projekte "visa Lietuva skaito vaikams?"

III. kaip galima parsisiųsti iš portalo emokykla virtualios klasės pamokų, projektų pateikčių. seniau viskas gerai būdavo, dabar gal kas pakeista, nepavyksta net rasti pagal seną duotą nuorodą
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 01 22, 22:06)
I.noriu paklausti tų,kurios jau atsisiuntusios virtualių seminarų pažymas -  ar jūsų  mokyklos valdžia šį reikalą laiko "rimtu"?

II. ar dalyvaujate projekte "visa Lietuva skaito vaikams?"

III. kaip galima parsisiųsti iš portalo emokykla virtualios klasės pamokų, projektų pateikčių. seniau viskas gerai būdavo, dabar gal kas pakeista, nepavyksta net rasti pagal seną duotą nuorodą

I. nieko rimto - cituoju „galit dalyvauti............“
II. nedalyvaujam
III http://portalas.emok...rezultatai.aspx
Atsakyti
[quote=alaizy,2013 01 22, 23:06]
I.noriu paklausti tų,kurios jau atsisiuntusios virtualių seminarų pažymas - ar jūsų mokyklos valdžia šį reikalą laiko "rimtu"?

smile.gif Aš rimtu veidu nunešu pažymą ir rimtai pasakau, kad va, dalyvavau tokiame ir tokiame seminare ir dar taupau mokyklos pinigus, nes neprašau. Tai dabar žiūri rimtai ir kitiems patarė (taupyt pinigus- juk nereikia važiuot niekur ir mokėt).

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti