Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 22, 19:15)
Na kažkoks absurdas su tos pažymos gavimu. blush2.gif Jau viską surašau, sudėstau paveikslėlį, tada serverio klaida pasirodo. Esu ramių nervų, bet šį kartą jau užkniso. Nesuprantu nei kokio prisijungimo vardo, slaptažodžio reikia... Čia ką, naujai registruotis reikia? Atbuline tvarka? Jau matyt senstu ax.gif  ax.gif  ax.gif Ne tokios nukriošę kaip aš , būkit geros paaiškinkit g.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif  doh.gif

Reikia dar registruotis pačioje svetainėje norint ką nors parsisiųsti mirksiukas.gif , ne tik registruotis į seminarą.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 20, 10:49)
Labas rytas, taip apie TAMO.

o aš kaip tik į Mano dienynas įlindau, galvoju, ko man nerodo lotuliukas.gif Neperskaičiau toliau, kad tai yra Tamo dienyne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2013 01 22, 20:19)
pas mane taip nerodo  g.gif

rodo rodo. Atidžiau panagrinėk. Teisingai rašo eini į Mano dienynas - pasirenki dalyką - matai visų įvertinimus ir paspaudi ant bet kurios langelyje esančios žvaigždutės - atsidarys langelis su vaiko pavarde ir vertinimu, o jo apačioj bus parašyta Dalykų turinys. Spausk jį - rasi lygius. Sėkmės.
Čia tamo dienyne, tavo lape yra skyrelis "Mano dienynas". Jame ir naršai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 22 sausio 2013 - 19:26
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 22, 20:23)
Reikia dar registruotis pačioje svetainėje norint ką nors parsisiųsti  mirksiukas.gif , ne tik registruotis į seminarą.

Bandau, bet rodo serverio klaidą doh.gif reiks dar bandyt.patapsiu banditas nuo tų bandymų. tikrai persiusiu schmoll.gif juokauju, bet jau piktai cool.gif

Va štai, pasikeikiau, pasikeikiau ir viską susitvarkiau. Ačiū smilgutei už ramų žodį.
Šiaip aš šnd po dideliausio streso, tai nelabai adekvati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 22 sausio 2013 - 19:37
QUOTE(elimak7 @ 2013 01 21, 16:18)
Nors uz lango rode -25, bet vis tik atejo 10 mokiniu  mirksiukas.gif

o pas mus tik -13 buvo, tai atėjo visi smile.gif Kiek pas jus daug šalčio buvo...
Atsakyti
Nu man kažkaip šiandien irgi iš kelinto karto pavyksta atsidaryti jų puslapius g.gif . Gal vakar užlenkėm lotuliukas.gif . Mačiau kątik sąrašiuką, o pačios pažymos dar nėra paruoštos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 01 21, 19:56)
Sveikutės,
pas mus buvo tik 10 šalčio g.gif  tad nedarbas dar negresia ( bent kol kas) blink.gif
Mergaitės, gavau pasiūlymą iš vadovybės parašyti projektėlį sveikatingumo tema blush2.gif  bet rašyt tokių neteko, neįsivaizduoju net nuo ko pradėt blush2.gif  Gal kuriai teko susidurt (aišku, kad teko) - pasidalinkit mintimis: gal pavyzdėlį įmestumėt schmoll.gif  Likčiau dėkinga smile.gif

aš jau kelis rašiau ta tema ir įgyvendinau, nes rėmė rajono savivaldybė. Galėsiu įkelt į paštą.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 22, 20:32)
Nu man kažkaip šiandien irgi iš kelinto karto pavyksta atsidaryti jų puslapius  g.gif . Gal vakar užlenkėm  lotuliukas.gif . Mačiau kątik sąrašiuką, o pačios pažymos dar nėra paruoštos  mirksiukas.gif

Jau atsisiunčiau ir pažymą
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 01 22, 15:31)
Tai , kad dabar modifikuotu nebera. Visos individualios. O gal cia kiekvienam rajone kitaip?? g.gif

ne visos, mano 2 mokiniams yra pritaikytos programos. Vertinimas lygiais. Turim "pritempti" iki pt lygio, nors maniškiai trečiokai mokosi antros klasė 1 pusmečio medžiagą. Ir pikčiausia,kad mums nei už programų rašymą, nei už atskirą pasiruošimą pamokoms su tais vaikais nieko nemoka. Tai kam tada atskirai dirbt? aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuska @ 2013 01 22, 10:28)
Sveikos,

esu pradinuko mama. Maniskis su klasioku sulauze medine mokytojos rodomaja lazdele. Gal patartumete, gal zinote kur tokia galima butu isigyti. Is anksto dekoju.

Lazdelių yra pirkti įvairiose kanceliarinėse parduotuvėse... Tokie ilgi ir labai dideli pieštukai. Mokytojos naudoja vietij lazdelių, bet jie dar ir rašo...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 22, 20:25)
rodo rodo. Atidžiau panagrinėk. Teisingai rašo eini į Mano dienynas - pasirenki dalyką - matai visų įvertinimus ir paspaudi ant bet kurios langelyje esančios žvaigždutės - atsidarys langelis su vaiko pavarde ir vertinimu, o jo apačioj bus parašyta Dalykų turinys. Spausk jį - rasi lygius. Sėkmės.
Čia tamo dienyne, tavo lape yra skyrelis "Mano dienynas". Jame ir naršai biggrin.gif

Mes dirbame su Mano dienynu ax.gif ne Tamo ax.gif
Atsakyti
Aš radau tik sąrašą, o kur yra pažyma? Su parašu ir visa pradžia??? Jau aš gal apakus g.gif . Pažymą radau tik lapkričio 12 dienos tokio pačio seminaro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 22 sausio 2013 - 19:52