Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(linastri @ 2013 01 22, 17:40)
Buvusi modifikuota dabar vadinama pritaikyta, adaptuota-individuali. Ta pati mergelė, tik kita suknelė biggrin.gif

Tai kad kazkaip ne taip. Mano adaptuoti patapo su pritaikytom programom, kaip ir modifikuoti, o individualizuota programa skiriama jau visai... pvz mano 3kl. nekalbantis, skaiciuoja iki 20 , tai tokiam individualizuota
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 22, 16:22)
Sveikutės,
smagu, kad po truputį krutat, seminaruose dalyvaujat smile.gif
Manęs ta nežinomybė laukia poryt. Tai gal galite patarti ax.gif
LABAI LABAI PRAŠAU:
1) jei seminaras prasideda 16 val., tai kelintą jau reiktų užsiregistruoti?
2) ar į pokalbių kambarį reikia įeiti per čia Renginio vieta: Virtuali konferencinė aplinka CONFERENCE (500) ?
3) jei per čia, tai ten užtenka tik savo vardą ir pavardę užrašyti?
4) ar turėjau gauti dar kokį nors priminimą?
5) ar reikia sąžiningai sėdėti prie kompo nuo...iki? ar galima tuo metu pasigarsinti kolonėles ir ką nors veikti nesėdint pre kompiuterio?
6) kuriuo metu prašo patvirtinti apie dalyvavimą?

4u.gif  4u.gif  4u.gifAČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O tėvų susirinkime, tai daugelis susimatysime mirksiukas.gif

1. Aš registravausi prieš pusvalandį ir turėjau problemų, tai ko gero neturi reikšmės, svarbu iki 16 val.
2. Aš ėjau per seminaro pavadinimą, bet gal ir per čia galima eiti.
3. Užtenka.
4. Aš negavau.
5. Sėdėjau, nes stebėjau pateiktis, jei nueisi kur kitur, tai praleisi ką nors,
6. Po seminaro 15 min stengiesi užpildyti formą ir nerviniesi, kad serveris užlūžęs doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 22, 16:22)
Sveikutės,

O tėvų susirinkime, tai daugelis susimatysime mirksiukas.gif

O kaip tu matai? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

SM tvarką pakeitė unsure.gif Kažin ar visam g.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 01 22, 17:36)

Ryt darbe nuskenuosi ir pasistengsiu kuo greicau ikelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 01 22, 18:16)
Sveikutės  4u.gif

SM tvarką pakeitė  unsure.gif  Kažin ar visam  g.gif

???????
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2013 01 22, 17:58)

doh.gif Nekreipkit dėmesio blush2.gif Buvo pastrigę SM, paskui kur tik beeičiau, į kokią temą - visur viršuje rodo pirmąją temos žinutę . Tai supratau, kad čia toks pakeitimas. cool.gif O pasirodo reikėjo viršuje pakeist "linijinis" į "standartinis". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2013 01 22, 17:56)
Tai kad kazkaip ne taip. Mano adaptuoti patapo su pritaikytom programom, kaip ir modifikuoti, o individualizuota programa skiriama jau visai... pvz mano 3kl. nekalbantis, skaiciuoja iki 20 , tai tokiam individualizuota

Taip. Tik su dideliais kalbiniais, protiniais, klausos ir t.t. sutrikimais paliko individualias programas (jas ir vertiname pp), o likę vaikai su ne tokiais ženkliais sutrikimais prilyginami sveikiems ir turi turėti vertinimo lygmenį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 01 22, 18:37)
doh.gif  Nekreipkit dėmesio  blush2.gif  Buvo pastrigę SM, paskui kur tik beeičiau, į kokią temą - visur viršuje rodo pirmąją temos žinutę . Tai supratau, kad čia toks pakeitimas. cool.gif  O pasirodo reikėjo viršuje pakeist "linijinis" į "standartinis".  4u.gif

Nepatikėsi, man buvo tas pats. kaip gerai, kad book.gif tavo žinutę, tai irgi susitvarkiau. good.gif
Atsakyti
Na kažkoks absurdas su tos pažymos gavimu. blush2.gif Jau viską surašau, sudėstau paveikslėlį, tada serverio klaida pasirodo. Esu ramių nervų, bet šį kartą jau užkniso. Nesuprantu nei kokio prisijungimo vardo, slaptažodžio reikia... Čia ką, naujai registruotis reikia? Atbuline tvarka? Jau matyt senstu ax.gif ax.gif ax.gif Ne tokios nukriošę kaip aš , būkit geros paaiškinkit g.gif blush2.gif mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 22, 17:58)
1. Aš registravausi prieš pusvalandį ir turėjau problemų, tai ko gero neturi reikšmės, svarbu iki 16 val.
2. Aš ėjau per seminaro pavadinimą, bet gal ir per čia galima eiti.
3. Užtenka.
4. Aš negavau.
5. Sėdėjau, nes stebėjau pateiktis, jei nueisi kur kitur, tai praleisi ką  nors,
6. Po seminaro 15 min stengiesi užpildyti formą ir nerviniesi, kad serveris užlūžęs  doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiukas 4u.gif

QUOTE(b.s @ 2013 01 22, 18:12)
O kaip tu matai?  bigsmile.gif

Aš aiškiaregė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na tiesiog čia nemažai iš mūsų pasisakė, kad užsiregistravo į tą seminarą. Tai darau prielaidą...

QUOTE(Betukas @ 2013 01 22, 18:16)
Sveikutės  4u.gif

SM tvarką pakeitė  unsure.gif  Kažin ar visam  g.gif

Kadangi esu pakankama koncervatorė, tai kiekvienas pokytis mane siutina schmoll.gif

QUOTE(Betukas @ 2013 01 22, 19:37)
doh.gif  Nekreipkit dėmesio  blush2.gif  Buvo pastrigę SM, paskui kur tik beeičiau, į kokią temą - visur viršuje rodo pirmąją temos žinutę . Tai supratau, kad čia toks pakeitimas. cool.gif  O pasirodo reikėjo viršuje pakeist "linijinis" į "standartinis".  4u.gif

Ačiū - neilgai siutau biggrin.gif Susitvarkiau taip, kaip buvo anksčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 22 sausio 2013 - 19:18
QUOTE(b.s @ 2013 01 19, 23:09)
Matom ir mes. Einu peržiūrėti, pernai tai tikrai viskas matėsi.
Viskas matosi. Eini MANO DIENYNAS. Atsidarai kokį nori dalyką. Paspaudi ant žvaigždutės (vertinimo). Naujame lange DALYKŲ TURINYS.Tada susirandi ko reikia.

pas mane taip nerodo g.gif
Atsakyti