Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

Labutis 4u.gif
QUOTE(R.@usra @ 2013 01 22, 12:56)
4u.gif
Mūsų pavaduotoja aiškino taip - jei mokiniui pripažinta individuali programa, tai jį vertiname pp, o jei tik palengvinta, t.y modifikuota, tai lygiais vertinti reikia.

drinks_cheers.gif Pas mus taip pat.
Dėl seminaro vakarykščio taškų, tai šiandien siunčiausi medžiagą ir buvo parašyta, kad turiu 0 taškų, o parsisiuntimui reikia 0 taškų mirksiukas.gif . Vakar vakare gavau laišką su paaiškinimais, kaip bus griežtinama tvarka, kad nestrigtų kaip vakarykštis seminaras. Gal ir jūs gavote mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 01 22, 12:56)
4u.gif
Mūsų pavaduotoja aiškino taip - jei mokiniui pripažinta individuali programa, tai jį vertiname pp, o jei tik palengvinta, t.y modifikuota, tai lygiais vertinti reikia.

Tai , kad dabar modifikuotu nebera. Visos individualios. O gal cia kiekvienam rajone kitaip?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 01 22, 11:55)
Lutute, labai smagi svetainė ir gražios lesyklėlės    4u.gif
Reikėtų, kad visos laimėtų, juk kiekvienas darė su viltimi, kad gražiausia.

Planuoju visiems už dalyvavimą paruošti spalvingas padėkas, o už tris lesyklėlių nominacijas:
-Dailiausia
-Originaliausia
-Funkcionaliausia
kurios bus surinkę daugiausia balsų skirti + diplomą. Bet dabar susimąsčiau g.gif O gal dar kokį prizą sugalvoti? Pvz.: po "Lututės" žurnaliuką.
Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2013 01 22, 11:32)
buvau pirmame virtualiame seminare apie duomenų apsaugą - ten viskas vyko kitaip nei vakarykštis apie IKT taikymą pamokose. dėl ko taip viskas sudėtingėja - tai tik organizatoriams žinoti.

doh.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kusju @ 2013 01 21, 22:32)
Ai, bandžiau rasti skausmo priežastį... Kol kas įrašė "neaiškios priežasties" ir pasiuntė toliau. Žodžiu- prasidės maratonas. doh.gif

Pervargai, persitempei, prisinervavai....Iš kasdieninio streso kyla visos bėdos. unsure.gif Dabar pats geriausias vaistas- ramybė ir poilsis vacation4.gif vacation1.gif
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2013 01 21, 22:50)
Vėluoju, bet su meile:
[user posted image

Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2013 01 21, 21:44)
lututei ir sausio mėn gimusiom user posted image

Ačiū nuoširdžiai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 22, 14:25)
Labutis  4u.gif

drinks_cheers.gif Pas mus taip pat.
Dėl seminaro vakarykščio taškų, tai šiandien siunčiausi medžiagą ir buvo parašyta, kad turiu 0 taškų, o parsisiuntimui reikia 0 taškų  mirksiukas.gif . Vakar vakare gavau laišką su paaiškinimais, kaip bus griežtinama tvarka, kad nestrigtų kaip vakarykštis seminaras. Gal ir jūs gavote  mirksiukas.gif ...

Labas, taip gavau. Medžiagą parsisiunčiau, bet kaži kokia iš jos nauda ar bus - abejoju. Tiesą pasakius, reikia peržiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 22, 14:57)
Labas, taip gavau. Medžiagą parsisiunčiau, bet kaži kokia iš jos nauda ar bus - abejoju. Tiesą pasakius, reikia peržiūrėti.

Na, kai viską išklausėme, tai lieka tik ištyrinėti atidžiau, o va pamėginau parsisiųsti medžiagą apie duomenų apsaugą ir kai nebuvus seminare, tai mažai ką gali padėti ir medžiaga doh.gif . Šiandien užsiregistravau dar į seminarą apie tėvų susirinkimus vasario 26d., nes jeigu taip ribos vietas, tai galiu ir nespėti ax.gif . Vakar, pvz. man nepatiko, kad buvau pabaigoje iš niekur nieko išmesta ir sunkiai vėl patekau atgal, nors prisiregistravau į seminaro erdvę 14.30 doh.gif . Gal ir gerai, kad sugriežtina tvarką, nes serveris lūžo ir nuo dalyvių gausos ir nuo skubėjimo užsirašyti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 22, 15:14)
Na, kai viską išklausėme, tai lieka tik ištyrinėti atidžiau, o va pamėginau parsisiųsti medžiagą apie duomenų apsaugą ir kai nebuvus seminare, tai mažai ką gali padėti ir medžiaga  doh.gif . Šiandien užsiregistravau dar į seminarą apie tėvų susirinkimus vasario 26d., nes jeigu taip ribos vietas, tai galiu ir nespėti  ax.gif . Vakar, pvz. man nepatiko, kad buvau pabaigoje iš niekur nieko išmesta ir sunkiai vėl patekau atgal, nors prisiregistravau į seminaro erdvę 14.30  doh.gif . Gal ir gerai, kad sugriežtina tvarką, nes serveris lūžo ir nuo dalyvių gausos ir nuo skubėjimo užsirašyti  doh.gif .

O kažink kokiais kriterijais taip „mėtė“. Aš nieko nejutau, gal todėl kad iš anksto registravausi?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 22, 15:22)
O kažink kokiais kriterijais taip „mėtė“. Aš nieko nejutau, gal todėl kad iš anksto registravausi?

Tai kad ir aš iš anksto buvau užsiregistravusi (prieš savaitę) ir vakar anksti užsiregistravau, bet net nervas suėmė, kai buvau išmesta. Kaip supratau, aš buvau ne pirma ir ne vienintelė, kuriai taip nutiko, tik pradžioje maniau, kad taip yra pavėlavusiems, deja taip ir neaišku, kur slypi tiesa g.gif
Atsakyti
AČIŪ UŽ SVEIKINIMUS
nail.gif [COLOR=yellow]Lai tas mano pasas sensta, o man dzin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 22 sausio 2013 - 16:19
Sveikutės,
smagu, kad po truputį krutat, seminaruose dalyvaujat smile.gif
Manęs ta nežinomybė laukia poryt. Tai gal galite patarti ax.gif
LABAI LABAI PRAŠAU:
1) jei seminaras prasideda 16 val., tai kelintą jau reiktų užsiregistruoti?
2) ar į pokalbių kambarį reikia įeiti per čia Renginio vieta: Virtuali konferencinė aplinka CONFERENCE (500) ?
3) jei per čia, tai ten užtenka tik savo vardą ir pavardę užrašyti?
4) ar turėjau gauti dar kokį nors priminimą?
5) ar reikia sąžiningai sėdėti prie kompo nuo...iki? ar galima tuo metu pasigarsinti kolonėles ir ką nors veikti nesėdint pre kompiuterio?
6) kuriuo metu prašo patvirtinti apie dalyvavimą?

4u.gif 4u.gif 4u.gifAČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O tėvų susirinkime, tai daugelis susimatysime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 22 sausio 2013 - 16:23
QUOTE(Jaša @ 2013 01 22, 17:19)
AČIŪ UŽ SVEIKINIMUS
nail.gif [COLOR=yellow]Lai tas mano pasas sensta, o man dzin

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 01 22, 10:56)
Sveikos mergaites. Cia kazkam reikejo Skaitymo testu pirmai klasei. As turiu "teksto suvokimo užduotys pirmai klasei"2010m. ir dar turiu Rakto testus 1kl 2012m. Jeigu kam reikia sakykit nuskenuosiu mirksiukas.gif

Reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 01 22, 16:31)
Tai , kad dabar modifikuotu nebera. Visos individualios. O gal cia kiekvienam rajone kitaip?? g.gif

Buvusi modifikuota dabar vadinama pritaikyta, adaptuota-individuali. Ta pati mergelė, tik kita suknelė biggrin.gif
Atsakyti