Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 21, 23:03)
as medziaga parsisiunciau, o pazyma dar ruosiama. tik kai siunciausi, tai kazka apie taskus rase, kad reikia 15, o as tik 2 turiu... gal ka daugiau apie tai zinot?

Iš kur reikia tą medžiagą parsisiųsti?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 01 20, 21:30)
Ačiū, editaite, už gerus norus, bet jau nereikia. Pagelbėjo šypsenėlė. wub.gif  Bet vis tiek labai dėkoju 4u.gif  4u.gif  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(b.s @ 2013 01 21, 14:56)
Labas, pas mus tik - 10

pas mus -23, viena vietinė mergaitė atbėgo, tai išmyluota, išbučiuota buvo išsiųsta namolio lotuliukas.gif Pas mus mokykloje šalta, klasėje -16, tai ko jai šalti ... ir aš sustirau į ragą pasiekimų knygeles bepildydama doh.gif

kaip jūs praeitais metais vertinote specukus? o šiais? mums su kolege iškilo klausimų...
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 21, 22:30)
Aš niekaip negaliu parsisiųsti šiandieninio seminaro medžiagos ir pažymėjimo. Rašo, kad nėra tokio elektroninio pašto kaip mano jų servery ir negaliu atsisiųst prisijungimo vardo , slaptažodžio. kažkokios nesąmonės.  Gal kuri patarsit ką?

Rašo, kad pažyma ruošiama.
O jūs, mergaitės, užsiregistravote į tą psl?? Rašė, kad pažymos be registracijos neišduos ir į kitus seminarus neleis registruotis. Aįš tai SM vardu užsiregistravau ax.gif

Dar užsiregistravau į seminarą apie tėvų susirinkimus vasario 26ai dienai.
Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2013 01 21, 23:30)
biggrin.gif  biggrin.gif
pas mus -23, viena vietinė mergaitė atbėgo, tai išmyluota, išbučiuota buvo išsiųsta namolio lotuliukas.gif
kaip jūs praeitais metais vertinote specukus? o šiais? mums su kolege iškilo klausimų...

Mes , jei jau atėjo, neišleidžiam, juk vėl per šaltį turi eit. palaikom iki 11 val.

Mokinius su individualiom programom (kuriems yra pritaikyta tokia programa) vertinsiu PT lygiu (patenkinamas). Negalima jiems rašyt NP.
Atsakyti
Sveikos mergaites. Cia kazkam reikejo Skaitymo testu pirmai klasei. As turiu "teksto suvokimo užduotys pirmai klasei"2010m. ir dar turiu Rakto testus 1kl 2012m. Jeigu kam reikia sakykit nuskenuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 01 22, 06:05)

Mes , jei jau atėjo, neišleidžiam, juk vėl per šaltį turi eit. palaikom iki 11 val.

Mokinius su individualiom programom (kuriems yra pritaikyta tokia programa) vertinsiu PT lygiu (patenkinamas). Negalima jiems rašyt NP.

jos namai per du žingsnius nuo mokyklos biggrin.gif

pagal ugdymo planą 2011-2013 buvo parašyta
"39.3.1.3. specialiųjų ugdymosi poreikių turinčių mokinių, ugdomų pagal pritaikytą programą ir nesiekiančių įgyti pradinio ugdymo išsilavinimo, bei specialiosios medicininės fizinio pajėgumo grupės mokinių
padaryta arba nepadaryta pažanga fiksuojama atitinkamoje Dienyno skiltyje, įrašant „p. p.“ arba „n. p.“; "

tai kolegė suprato, kad specukus vertinti reikia p.p. arba n.p.
2012 rugpjūtį buvo ugdymo plano pakeitimas, ten jau parašyta

"12. Išdėstau 39.3.1.3 punktą taip“:
„39.3.1.3. specialiųjų ugdymosi poreikių turinčių mokinių, ugdomų pagal pradinio ugdymo individualizuotą programą, bei specialiosios medicininės fizinio pajėgumo grupės mokinių padaryta arba nepadaryta pažanga fiksuojama atitinkamoje Dienyno skiltyje, įrašant „p.p.“ arba „n.p.“;“."

tai kaip suprantu, praeitais metais reikėjo vertinti p.p., o šiais jau lygiais g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu pradinuko mama. Maniskis su klasioku sulauze medine mokytojos rodomaja lazdele. Gal patartumete, gal zinote kur tokia galima butu isigyti. Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(egliuska @ 2013 01 22, 09:27)
Sveikos,

esu pradinuko mama. Maniskis su klasioku sulauze medine mokytojos rodomaja lazdele. Gal patartumete, gal zinote kur tokia galima butu isigyti. Is anksto dekoju.

Perskaičiau ir privertė prisiminti kitokią situaciją.
Mano kolegė, užėjus į mano klasę, rado mano mokinius su ta lazdele besiuntančius. Rezultatas- ji pagriebė tą lazdelę ir sulaužė. Sako, nebus su kuo siust, o kam ji ir reikalinga? unsure.gif
Aš sužinojau jau po pertraukos. Tada jauna buvau, nieko nesakiau, nutylėjau. Bet dabar prisiminus, pikta darosi -kokią teisę ji turėjo laužyti mano daiktą? O ji jautėsi teisi. g.gif
Man tą lazdelę buvo padaręs iš medžio vienas tėvelis. Gal ir Jums kas dirba su medžiu galėtų pagelbėt? Juk jie turi stakles, gal išdrožtų...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 22, 09:38)

Man tą lazdelę buvo padaręs iš medžio vienas tėvelis. Gal ir Jums kas dirba su medžiu galėtų pagelbėt? Juk jie turi stakles, gal išdrožtų...

arba vyresni mokiniai, per darbų pamokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 22, 01:03)
as medziaga parsisiunciau, o pazyma dar ruosiama. tik kai siunciausi, tai kazka apie taskus rase, kad reikia 15, o as tik 2 turiu... gal ka daugiau apie tai zinot?

apie taškus nieko negirdėjus.
buvau pirmame virtualiame seminare apie duomenų apsaugą - ten viskas vyko kitaip nei vakarykštis apie IKT taikymą pamokose. dėl ko taip viskas sudėtingėja - tai tik organizatoriams žinoti. mes mažos pilkos pelytės doh.gif

diskutuojat dėl sąsiuviniuose rašymo tvarkos: kiekviena mes kalbam iš savo pozicijos - aš tik džiaugiuosi, kad vaikas turi į ką rašyt ir su kuo rašyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 21, 17:08)
Sveikutės,
žinote, ko šioje temoje pasigedau doh.gif

Jugeta, Jaša, Studija, Lutute, Viga

Sausio mėnesį gimusios.....user posted image

Su TORTADIENIU JUS!!!

user posted image

Ačiū, mielosios.
Lutute, labai smagi svetainė irgražios lesyklėlės 4u.gif
Reikėtų, kad visos laimėtų, juk kiekvienas darė su viltimi, kad gražiausia.
Pas mus vakar -19, sulaukiau 3 vaikų, šiandien - 18, turiu 1 vaiką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 01 22, 09:00)

tai kaip suprantu, praeitais metais reikėjo vertinti p.p., o šiais jau lygiais g.gif  g.gif

Mes ir pernai vertinom lygiais.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 01 22, 12:33)
Mes ir pernai vertinom lygiais.

4u.gif
Mūsų pavaduotoja aiškino taip - jei mokiniui pripažinta individuali programa, tai jį vertiname pp, o jei tik palengvinta, t.y modifikuota, tai lygiais vertinti reikia.
Atsakyti