Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(kusju @ 2013 01 21, 21:32)
Ai, bandžiau rasti skausmo priežastį... Kol kas įrašė "neaiškios priežasties" ir pasiuntė toliau. Žodžiu- prasidės maratonas. doh.gif

Kad tik įmanoma būtų rasti priežastį. Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 21, 21:44)
lututei ir sausio mėn gimusiom user posted image

Vėluoju, bet su meile:
Ko Jums palinkėti? Laimės? Bet jos taip maža pasauly.
Džiaugsmo? Bet jo niekas nesupranta.
Tad linkiu, kad Jūsų svajonės taptų gyvenimu,
O gyvenimas būtų gražus ir šviesus kaip svajonė…

user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 21, 22:34)
Kad tik įmanoma būtų rasti priežastį. Sveikatos  4u.gif

Ačiū. 4u.gif Svarbiausia, kad surastų kas ir kodėl....
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 01 21, 21:27)
Reikia patarimo iš antrokių. Kaip teisingai pagal reikalavimus turi būti rašomas diktantas. Viršuje užsirašome diktantas, po to ar reikia praleisti eilutę ir tada rašyti pavadinimą ar ant kitos ryškios eilutės rašyti. O po pavadinimo ar praleidžiame eilutę?Juk rašome į antroko sąsiuvinį.

O aš pasitikslinu pasižiūrėdama kaip rašo Marcelionienė "Šaltinio" pratybose. Ten matau kada į kokias eilutes rašyti, kiek tarpelių praleisti, parodau vaikams raidelių pavyzdžius (peckiotojams) ax.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus dėl diktanto. Iš tiesų gal nėra jokių vieningų reikalavimų, bet mes irgi visada praleidžiame po eilutę, bet kažkaip susimąsčiau ar gerai darome.
Atsakyti
Aš rašydama su antrokais po pavadinimu viena eilutę praleidžiu.
o čia yra lankstinukas paruoštas, jį galima parsisiųsti:
"Mokinių sąsiuvinių tvarkos reikalavimų rekomendacijos pradinėse klasėse"
gal kam pravers
http://www_kauno_pradinukai_lt/
Atsakyti
Aš niekaip negaliu parsisiųsti šiandieninio seminaro medžiagos ir pažymėjimo. Rašo, kad nėra tokio elektroninio pašto kaip mano jų servery ir negaliu atsisiųst prisijungimo vardo , slaptažodžio. kažkokios nesąmonės. Gal kuri patarsit ką?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 21, 22:13)
Aš rašydama su antrokais po pavadinimu viena eilutę praleidžiu.
o čia yra lankstinukas paruoštas, jį galima parsisiųsti:
"Mokinių sąsiuvinių tvarkos reikalavimų rekomendacijos pradinėse klasėse"
gal kam pravers
http://www_kauno_pradinukai_lt/

Man čia labiau tinka, kai rašome į sąsiuvinius viena eilute, t.y. jau trečioje klasėje. Dokumente neradau, kad būtų išskirti klasių kontingentai.
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 21, 22:30)
Aš niekaip negaliu parsisiųsti šiandieninio seminaro medžiagos ir pažymėjimo. Rašo, kad nėra tokio elektroninio pašto kaip mano jų servery ir negaliu atsisiųst prisijungimo vardo , slaptažodžio. kažkokios nesąmonės.  Gal kuri patarsit ką?

Laukime rytojaus
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 21, 23:36)
Laukime rytojaus

Aaaa... per daug skubu? OK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 21, 22:36)
Man čia labiau tinka, kai rašome į sąsiuvinius viena eilute, t.y. jau trečioje klasėje. Dokumente neradau, kad būtų išskirti klasių kontingentai.

Išskirta nėra, bet aš mokau vaikus tokios tvarkos, po to kai pasikeis linijos, nereikės iš naujo keisti reikalavimų. Mažiau painiavos ir blaškymosi.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 21, 22:39)
Aaaa... per daug skubu? OK biggrin.gif

as medziaga parsisiunciau, o pazyma dar ruosiama. tik kai siunciausi, tai kazka apie taskus rase, kad reikia 15, o as tik 2 turiu... gal ka daugiau apie tai zinot?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 22, 00:03)
as medziaga parsisiunciau, o pazyma dar ruosiama. tik kai siunciausi, tai kazka apie taskus rase, kad reikia 15, o as tik 2 turiu... gal ka daugiau apie tai zinot?

Niekad apie jokius taškus nemačiau... g.gif
O pažymas tik kitą dieną paruošia.

Atsakyti