Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(linastri @ 2013 01 21, 15:38)
Tai kiek pas jus buvo šalčio? Pas mus tai tik -16

pas mus -24.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 21, 14:52)
Na ar vyko šiandien pamokos jūsų mokykloje. Pas mane dėl šalčio nebuvo nė vieno vaiko. smile.gif

Pas mus šiandien buvo virš 20, tai galėjo jau neit vaikai, bet vistiek atėjo 11 doh.gif
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 21, 15:08)
Sveikutės,
žinote, ko šioje temoje pasigedau doh.gif

Jugeta, Jaša, Studija, Lutute, Viga

Sausio mėnesį gimusios.....user posted image

Su TORTADIENIU JUS!!!

user posted image

Prisidedu prie sveikinimų happybday.gif birthday.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 21 sausio 2013 - 17:16
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 01 20, 23:30)
Lutute,
puiki idėja su lesyklėlėm. O išrinkti mes visos galim padėti, tik duok žinią kada  mirksiukas.gif

Na, dar reikia pasitreniruoti su balsadėžės įkėlimu mirksiukas.gif Pirmas toks balsavimo blynas. Tikiuosi neprisvils vasario 1dienai. Būtinai visas pakviesiu į pagalbą. Ir ačiū jau iš anksto! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 21, 15:52)
Na ar vyko šiandien pamokos jūsų mokykloje. Pas mane dėl šalčio nebuvo nė vieno vaiko. smile.gif

Pas mane iš 24 buvo 18. Ir tai, kurių nebuvo-tai dėl ligos, o ne dėl šalčio. Paskambino viena mamytė 7val. ryto ir paklausė, ar reikia eiti, jei jos lauko termometras rodo -21. Kai atėjau į klasę- jos pipiras jau laukė prie klasės durų. doh.gif
Atsakyti
Tėvų požiūris stulbina: ai, pagalvojau, jau prikeltas, pavalgydintas, aprengtas, nesušals mieste, tegul eina doh.gif . Svarbu išstumti vaiką iš namų, kad ir 30 būtų šalčio doh.gif . O viena mamytė (pas kolegę) piktinosi - kas čia per nenormalūs įstatymai, kad vaikai namuose gali būti? Tai tegul ir tėvams tada leidžia į darbą neiti! doh.gif Va taip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 21, 16:08)
Sausio mėnesį gimusios.....user posted image

Su TORTADIENIU JUS!!!

Su gimtadieniais, mergaitės. 4u.gif
Papildyta:
Tai čia kur tokie šalčiai ? blink.gif 24, 20 ....? Oho kaip smarkiai ...
Pas mus buvo tik 9...

Dar dėl tų šalčių. Mano klasės tėvų irgi įvairiai mąstančių yra. Vieni neleidžia jau 19, kiti ir 22 atveža. Bet, vėl, kai galvoji, kiek jau čia pėsčiomis šiais laikais ateinančių bėra... Beveik visus tėvai ryte suveža. Tai jei veža, ko tas pamokas praleist... g.gif
Nei taip, nei taip... Nu gal mes dar taip neužšalsim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 21 sausio 2013 - 18:14
QUOTE(lutute1 @ 2013 01 20, 22:34)
Su klase vykdome gamtosauginę akciją. Namuose vaikai su tėvelių pagalba gamino lesyklėles, jas fotografavo ir savo fotoreportažus siuntė man. Na, o aš į svetainę. Tiesa, kol kas jų tik 5, bet tikiuosi, kad po savaitės bus daugiau.Jeigu kam bus įdomu-
http://lutute.jimdo....-gamybos-cecho/

Gražu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O aš nebespėju savo blogu rūpintis, nieko įdomaus nebeįdedu... blush2.gif blush2.gif Apsileidau
SU GIMTADIENIAIS SAUSINUKĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 21 sausio 2013 - 18:13
QUOTE(domassss @ 2013 01 21, 18:12)

Tai čia kur tokie šalčiai ?  blink.gif 24, 20 ....? Oho kaip smarkiai ...
Pas mus buvo tik 9...

Alytus mirksiukas.gif . Kaime buvo ir 26-27 doh.gif .
Atsakyti
Sveikutes,
Pas mus buvo 21 salcio. Is 18 del salcio netaejo vienas, du serga. Dirbom pilnu tempu. Ta mergaite, kur neatejo del salcio, kasdien atvezama i mokykla ir palydima iki klases :-)
Gavom padekas is pasto. Aciu atsiuntusiai i pasta padekos pavyzdi. Butinai pasinaudosiu ir vaikus pradziuginsiu :-)
Atsakyti
Sausinukes visas su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gerai, kad mano mokiniai neskaito SM lotuliukas.gif o tai nagus nusigraužtų, kad kažkas nėjo į mokyklą. Pas mus tik -9. Nors visi vežami, bet tėvai padaro vaikams šventę, jei būna žemiau 20 ir palieka namie. Nors praėjusiais metais, kaip tik tie, kurie autobusu važiuoja buvo pamokose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 21, 19:36)
Sausinukes visas su tortadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nors praėjusiais metais, kaip tik tie, kurie autobusu važiuoja buvo pamokose doh.gif

Būna ir taip .... biggrin.gif

Atsakyti

Sveikutės,
pas mus buvo tik 10 šalčio g.gif tad nedarbas dar negresia ( bent kol kas) blink.gif
Mergaitės, gavau pasiūlymą iš vadovybės parašyti projektėlį sveikatingumo tema blush2.gif bet rašyt tokių neteko, neįsivaizduoju net nuo ko pradėt blush2.gif Gal kuriai teko susidurt (aišku, kad teko) - pasidalinkit mintimis: gal pavyzdėlį įmestumėt schmoll.gif Likčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Dirbame pilnu tempu, nes pas mus tik 11 šalčio buvo.
Atsakyti