Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(lutute1 @ 2013 01 20, 22:34)
Su klase vykdome gamtosauginę akciją. Namuose vaikai su tėvelių pagalba gamino lesyklėles, jas fotografavo ir savo fotoreportažus siuntė man. Na, o aš į svetainę. Tiesa, kol kas jų tik 5, bet tikiuosi, kad po savaitės bus daugiau.Jeigu kam bus įdomu-
http://lutute.jimdo....-gamybos-cecho/

Gražios lesyklėlės... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 01 20, 22:39)
bigsmile.gif Nerealiai fainai  thumbup.gif  wub.gif  Įsivaizduoju, kaip smagu ir vaikams, ir tėveliams, o mokytojai  wub.gif

Ačiū už gerus žodžius. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(domassss @ 2013 01 20, 22:51)
Gražios lesyklėlės... 4u.gif

drinks_cheers.gif Man irgi jos šaunios. Žiūrėsim, kokias kiti vaikiukai atsiųs, bet jei visi taip nuo dūšios, tai bus sunku išrinkti pačias pačiausias. g.gif
Atsakyti
Lutute,
puiki idėja su lesyklėlėm. O išrinkti mes visos galim padėti, tik duok žinią kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 01 20, 22:34)
Su klase vykdome gamtosauginę akciją. Namuose vaikai su tėvelių pagalba gamino lesyklėles, jas fotografavo ir savo fotoreportažus siuntė man. Na, o aš į svetainę. Tiesa, kol kas jų tik 5, bet tikiuosi, kad po savaitės bus daugiau.Jeigu kam bus įdomu-
thumbup.gif Šaunuolė. Superinė mintis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 01 20, 23:30)
Kai pradėsime balsavimą, pakviesiu ir jus į pagalbą išrinkti tris pačias geriausias lesyklėles mirksiukas.gif

būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ar vyko šiandien pamokos jūsų mokykloje. Pas mane dėl šalčio nebuvo nė vieno vaiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 21, 14:52)
Na ar vyko šiandien pamokos jūsų mokykloje. Pas mane dėl šalčio nebuvo nė vieno vaiko. smile.gif

Labas, pas mus tik - 10
Atsakyti
niekaip neprisijungiu i webinara... o pries pusvalandi viskas gerai buvo...
Atsakyti
Sveikutės,
žinote, ko šioje temoje pasigedau doh.gif

Jugeta, Jaša, Studija, Lutute, Viga

Sausio mėnesį gimusios.....user posted image

Su TORTADIENIU JUS!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 21 sausio 2013 - 15:08
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 21, 15:52)

Nors uz lango rode -25, bet vis tik atejo 10 mokiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 21, 16:52)

Tai kiek pas jus buvo šalčio? Pas mus tai tik -16
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 01 21, 16:38)
Tai kiek pas jus buvo šalčio? Pas mus tai tik -16

4u.gif pas mus -20ir buvo tik 3
Atsakyti