Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(b.s @ 2013 01 19, 23:08)
Viskas matosi. Eini MANO DIENYNAS. Atsidarai kokį nori dalyką. Paspaudi ant žvaigždutės (vertinimo). Naujame lange DALYKŲ TURINYS.Tada susirandi ko reikia.

Nežinojau... ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 20, 14:06)
Paspausk ant žvaigždutės. Išmes naują langą. Tada DALYKŲ TURINYS.

Ar jūs kalbate apie TAMO? Nematau jokios žvaigždutės. g.gif
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2013 01 20, 14:24)
Ar jūs kalbate apie TAMO? Nematau jokios žvaigždutės. g.gif

RADAU! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
AČIŪ.
Bet labiau paslėpti tikriausiai negalėjo...
Atsakyti
sveikutės,
nepykit nespėju kažkaip pasisakytti, bet nuoširdžiai skaitau ir jei randu kokią gerą idėją - siunčiu.įmetu į paštą nuorodą apie Abiejų Tautų Padalijimą (čia ketvirtokėms pravers).

Atsakyti
Sveikos mergaitės, aš taip pat tiesiog nespėju įsiterpti į jūsų pokalbius. Man labai reikia konsultacijos. Rityte, tobulinu savo įgūdžius skaidrių gaminime. Gal galėtum papasakoti kur gauni tokių gražių paveikslėlių savo skaidrėm? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 18, 19:02)
Noriu svetainėje sukurti balsavimą, bet nelabai žinau kaip? pašte radau tokią žinutę "kaip sukurti balsavimą savo svetainei nuo smilgos1972" , gal kas išbandę ir galėtumėte pasidalinti kokių paprastesnių būdų, kaip galima tai padaryti.  g.gif

Ar niekas nebandėte? Neprisimenu,kažkuri tikrai darėte balsavimą ir bandėte išrinkti gražiausią darbelį. patarkite ax.gif
Pažadėjau vaikams doh.gif o dabar pati blaškausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 20, 16:44)
Ar niekas nebandėte? Neprisimenu,kažkuri tikrai darėte balsavimą ir bandėte išrinkti gražiausią darbelį. patarkite ax.gif
Pažadėjau vaikams  doh.gif o dabar pati blaškausi doh.gif

Pirmiausi registruokis http://www.easypolls.net/
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 20, 17:44)
Pažadėjau vaikams  doh.gif o dabar pati blaškausi doh.gif

Ir man greitai reikės šių pamokų. blush2.gif Nuo vasario 1d. rinksime gražiausią lesyklėlę.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 01 20, 17:26)
Ir man greitai reikės šių pamokų.  blush2.gif Nuo vasario 1d. rinksime gražiausią lesyklėlę.

Gera mintis wub.gif O čia kaip- vaikai savo lesyklėlėes fotografavo ar...?
Atsakyti
Labas vakarėlis,
pasinaudojau jūsų pasiūlymu ir padariau vaikams padėkas už dalyvavimą piešiant vokus. Padėkos vaikams tai tiksli kopija tos padėkos, kuria gavome mes - mokytojos. Tik pas mus atsakinga už renginį pasirašė ranka, o aš tiesiog parašiau tos moteriškės vardą ir pavardę. Kaži, nieko blogo? g.gif Bet jei jau vaikams neduoda...
Šią padėką reiktų printint ant geltono lapo.
Nusiunčiau pavyzdžius į 1 paštą. Dar pridėjau pagyrimą už skaitymą.
Jei kas norėtų pasinaudoti, atidžiai peržiūrėkit, kur reikia įrašyti vaiko vardą, mokyklos pavadinimą. ax.gif

Dar, gal kas galėtumėt patarti, pasidalinti patirtimi, kaip taisote atpasakojimus. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes...rasau veiklos plana metini pradiniu klasiu...gal galit pasiulyt kokiu projektu ar konkursu? Jau as nesugalvoju.
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2013 01 20, 19:21)
Sveikutes...rasau veiklos plana metini pradiniu klasiu...gal galit pasiulyt kokiu projektu ar konkursu? Jau as nesugalvoju.

Labas. Kaip viena rašai. Pas mus yra 8 mokytojų grupė ir mes kuriame veiklos planą. Pirmiausiai kam skirama. Šiemet pas mus sveikatingumo metams. Toliau temas siejame su sveikatingumo metais jei neištryniau pagrindines dalis atsiusiu, bet rodos ištryniau Bet ten įeina pilietiškumas ir...ttt Einu ieškoti.
Atsakyti
rasausi ir as antro pusmecio veiklos plana, tai idejos ir man nepamaisytu... 4u.gif
Atsakyti