Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(lutute1 @ 2013 01 19, 22:02)
Sveikos 4u.gif Gal žinote, ar yra mūsų pašte skaitymo suvokimo testas 1 klasei? Ten, kur būna 4 paveikslėliai, o po jais parašyta po žodį. Reikia pažymėti  -nubraukti teisingą atsakymą. Labai reikėtų kitai savaitei. ax.gif

kol prisiruošiau parašyt, tai prisiminiau, siunčiau į paštą turbūt 2 klasės, o su pirmokais darėme kompiuteriu, sudalyvavau apklausoje pradinukas.ku.lt ir atsiuntė kompiuterinį variantą. Turiu ir popierinį, galėsiu darbe nuskenuoti.
Atsakyti
Labukas, na ir greituolės, vos spėju skaityti. Skaitymo testų kažkuri buvote atsiuntusi, o gal ką painioju g.gif
Upc projekte būtų gerai sudalyvauti, bet jei vyks pamokų metu tai nieks neišleis, galėtų tokius renginius daryti atostogų metu, dabar sunku įsipareigoti.
Kurios dalyvavot inter seminare ,,asmeninių duomenų apsauga", kaip patiko? Man patiko ypač apie virusus, niekad nesigilinau kokių virusų prigaudo antivirusinė, pasirodo reikia pasidomėti. Aišku, daug info kompiuteristams, juk nepradėsiu pati kompiuterio taisyti.
Gal pametėtumėt minčių į a.ž. kokiom temom galima būtų padaryti atviras pamokas, arba integruotą dieną, būčiau labai dėkinga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 19, 22:39)
Kalbi apie TAMO?  g.gif

Labas rytas, taip apie TAMO.
Atsakyti
antrai klasei turiu nusikopijavus visus dalykus is TAMO (cia as apie lygius), galiu atsiust, kad nereiketu vargt
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2013 01 20, 00:00)
kol prisiruošiau parašyt, tai prisiminiau, siunčiau į paštą turbūt 2 klasės, o su pirmokais darėme kompiuteriu, sudalyvavau apklausoje pradinukas.ku.lt  ir atsiuntė kompiuterinį variantą. Turiu ir popierinį, galėsiu darbe nuskenuoti.

O aš turėjau, bet persikeliant iš vienos mokyklos į kitą, kažkur pasimetė. verysad.gif Labai reikia antradieniui.Tikiuosi, kad sugrįš visi ligoniukai ir galėsiu su klase atlikti šį testą. Būsiu labai dėkinga už pagalbą. wub.gif Tik būk gerutė, nepamiršk. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 20, 09:48)
Labas rytas, taip apie TAMO.

Mmmm. Tada aš nemoku ieškoti rolleyes.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 20, 10:15)
antrai klasei turiu nusikopijavus visus dalykus is TAMO  (cia as apie lygius), galiu atsiust, kad nereiketu vargt

Man reiktų pirmai klasei, bet būtų gerai pačiai susirast rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 20, 10:15)
antrai klasei turiu nusikopijavus visus dalykus is TAMO  (cia as apie lygius), galiu atsiust, kad nereiketu vargt

Visus dalykus siunčiau pernai.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 20, 10:27)
Mmmm. Tada aš nemoku ieškoti  rolleyes.gif
Man reiktų pirmai klasei, bet būtų gerai pačiai susirast rolleyes.gif

Ar bandei, kaip buvau rašiusi?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 20, 10:32)

Jau radau. Ačiū 4u.gif Vakar niekaip nesuradau užrašo MANO DIENYNAS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 20, 10:40)
Jau radau. Ačiū 4u.gif Vakar niekaip nesuradau užrašo MANO DIENYNAS blush2.gif

ŠAUNUOLĖ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 20, 10:41)
ŠAUNUOLĖ  4u.gif

Ačiū 4u.gif Nusikopijavau, išsisaugojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 01 19, 22:53)
Jūs parašot tik lygius ar ir po komentarą? Sudominai  mirksiukas.gif

Nei lygių, nei komentarų nerašome. Pažiūrėk 2 pašte įmečiau pavyzdžius. Darbas gana greitas ir manau pakankamai informatyvus.
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2013 01 20, 11:32)
Visus dalykus siunčiau pernai.
Papildyta:

Nerandu ir aš. Kai atsiverčiu MANO DIENYNAS rodo datas, kada esu įrašiusi įvertinimą. Ar jūs apie tai ir kalbate? Aš supratau, kad kažkur yra visų klasių, visų lygių aprašymai. Ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2013 01 20, 13:04)
Nei lygių, nei komentarų nerašome. Pažiūrėk 2 pašte įmečiau pavyzdžius. Darbas gana greitas ir manau pakankamai informatyvus.
Papildyta:
Nerandu ir aš. Kai atsiverčiu MANO DIENYNAS rodo datas, kada esu įrašiusi įvertinimą. Ar jūs apie tai ir kalbate? Aš supratau, kad kažkur yra visų klasių, visų lygių aprašymai. Ar aš klystu?

Paspausk ant žvaigždutės. Išmes naują langą. Tada DALYKŲ TURINYS.
Atsakyti