Gal kas turite diktantų pradinukams apie Lietuvą, nes artėja vasario 16-oji, būtų gerai.
QUOTE(kusju @ 2013 01 19, 22:33)
Klausimas. O jei tėvai sužymi "visada", o realiai mokykloje, pamokose tai tik "kartais". Pagal tėvų nuomonę kaip ir A lygis, o mokytojos akimis tik Pat? Kaip tada?
Girdėjot, pirmadieniui-antradieniu praneša iki -23 Vaikams bus poilsis
Papildyta:
ps. Šiemet mes nutarėm tik lygius rašyti, aprašų nebedarome.
Girdėjot, pirmadieniui-antradieniu praneša iki -23 Vaikams bus poilsis
Papildyta:
ps. Šiemet mes nutarėm tik lygius rašyti, aprašų nebedarome.
Būna ir taip. O būna ir taip, kad tėvai labai kritiškai įvertina, o mokytojos būna geresnis vertinimas, bet dažniausiai mažai kuo skiriasi mano ir tėvų žymėjimai. Nauda ta, kad tėvai ir vaikai apmąsto tai, kas nuveikta ir įgytą per pusmetį, o ne tik laukia mokytojos įvertinimo. Pabendrauja su vaiku, pavarto sąsiuvinius. Kai kuriose šeimose to labai trūksta.
QUOTE(gitė @ 2013 01 19, 22:44)
Būna ir taip. O būna ir taip, kad tėvai labai kritiškai įvertina, o mokytojos būna geresnis vertinimas, bet dažniausiai mažai kuo skiriasi mano ir tėvų žymėjimai. Nauda ta, kad tėvai ir vaikai apmąsto tai, kas nuveikta ir įgytą per pusmetį, o ne tik laukia mokytojos įvertinimo. Pabendrauja su vaiku, pavarto sąsiuvinius. Kai kuriose šeimose to labai trūksta.
Jūs parašot tik lygius ar ir po komentarą? Sudominai
Sveikos Gal žinote, ar yra mūsų pašte skaitymo suvokimo testas 1 klasei? Ten, kur būna 4 paveikslėliai, o po jais parašyta po žodį. Reikia pažymėti -nubraukti teisingą atsakymą. Labai reikėtų kitai savaitei.
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 19, 18:31)
Pas mus pusmetis pasibaigė gruodžio 31d. Mes elektroniniam dienyne surašėm lygius ir viskas. Pasiekimų knygelių vaikai neturi.
Pas mus e-dienynas, todėl lygiai jame. Jokių aprašų nedarome, nes pagal kiekvieną lygį ir dalyką yra aprašyta e-dienyne. Visai nereikalingas perrašinėjimas.
QUOTE(b.s @ 2013 01 19, 22:03)
Pas mus e-dienynas, todėl lygiai jame. Jokių aprašų nedarome, nes pagal kiekvieną lygį ir dalyką yra aprašyta e-dienyne. Visai nereikalingas perrašinėjimas.
Bet, sako, tuos lygių aprašymus gali pamatyti tik tėvai, o kaip man juos pamatyti?
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 19, 22:05)
Bet, sako, tuos lygių aprašymus gali pamatyti tik tėvai, o kaip man juos pamatyti?
Matom ir mes. Einu peržiūrėti, pernai tai tikrai viskas matėsi.
Viskas matosi. Eini MANO DIENYNAS. Atsidarai kokį nori dalyką. Paspaudi ant žvaigždutės (vertinimo). Naujame lange DALYKŲ TURINYS.Tada susirandi ko reikia.
QUOTE(kusju @ 2013 01 19, 22:33)
Šiemet mes nutarėm tik lygius rašyti, aprašų nebedarome.
Mes irgi tik lygius (elektroniniame dienyne). Labai greit pusmečius išvedžiau. Pasaka tas el. dienynas. Pirmi metai naudojam, bet man labai patinka...
QUOTE(domassss @ 2013 01 19, 23:16)
Mes irgi tik lygius (elektroniniame dienyne). Labai greit pusmečius išvedžiau. Pasaka tas el. dienynas. Pirmi metai naudojam, bet man labai patinka...
Pas mus kol kas popierinis ir knygelės. QUOTE(b.s @ 2013 01 19, 22:08)
Matom ir mes. Einu peržiūrėti, pernai tai tikrai viskas matėsi.
Viskas matosi. Eini MANO DIENYNAS. Atsidarai kokį nori dalyką. Paspaudi ant žvaigždutės (vertinimo). Naujame lange DALYKŲ TURINYS.Tada susirandi ko reikia.
Kalbi apie TAMO?
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 19, 23:39)
Kalbi apie TAMO?
Man atrodo ji kalba apie "MANO DIENYNAS"
[quote=ninkute,2013 01 19, 19:08]
Na, jei sirgo ar atleistas, tai pateisinama. Manau, kad pagrindiniam lygiui geba, nes patenkinamo lygio už kūno kultūrą dar negirdėjau, kad būtų.
Būna pt už kūno k.,jei piktybiškai nieko nedaro,dar kitiems kenkia,tai apie kokį pg kalbėti?
Na, jei sirgo ar atleistas, tai pateisinama. Manau, kad pagrindiniam lygiui geba, nes patenkinamo lygio už kūno kultūrą dar negirdėjau, kad būtų.
Būna pt už kūno k.,jei piktybiškai nieko nedaro,dar kitiems kenkia,tai apie kokį pg kalbėti?