Sveikutės antrokės,
noriu paklausti kkokią temą mokotės "Pupoje". kažkaip man atrodo, kad aš atsilieku. Ir dar, kaip sekasi antrokėliams su anglų kalba, pas mane pusei klasės 1 pusmečio rezultatas - patenkinamas,bandžiau aiškintis kodėl, tai mokytoja sako neatlieka namų darbų, neatsiskaito užduočių, tai aš dabar giliai susimąsčiusi, gal aš čia per gerai juos vertinu, ar kaip
QUOTE(calkusl @ 2013 01 17, 00:01)
Sveikutės antrokės,
noriu paklausti kkokią temą mokotės "Pupoje". kažkaip man atrodo, kad aš atsilieku. Ir dar, kaip sekasi antrokėliams su anglų kalba, pas mane pusei klasės 1 pusmečio rezultatas - patenkinamas,bandžiau aiškintis kodėl, tai mokytoja sako neatlieka namų darbų, neatsiskaito užduočių, tai aš dabar giliai susimąsčiusi, gal aš čia per gerai juos vertinu, ar kaip
Pupoje penktadienį skaitysime apie kailinukus. Ryt rašysim testą.
O dėl anglų kalbos, tai turbūt viskas priklauso nuo mokytojo požiūrio. Juk jie mokosi naują kalbą tik 5 mėnesius. Pradžia visada sunki. Aš pati saviškius mokau anglų kalbos, tikrai norėčiau, kad būtų geriau, bet manau, kad prasilauš. Svarbiausia, kad jie nori kalbėti. Nedaug dar tų žodelių jie moka, bet tuos, kuriuos žino, kai kurie vartoja ne tik pamokų metu. O dar jeigu pakalbini angliškai per pertrauką, koks džiaugsmas. Mano nuomone, pirmus metus mokantis kalbos svarbu skatinti, kuo daugiau žaisti, kad vaikai pajustų džiaugsmą, susidomėtų kalba, o ne numušti ūpą blogais įvertinimais. O dėl namų darbų antrokams, tai mes užduodame tik labai minimaliai.
QUOTE(gitė @ 2013 01 16, 23:25)
Pupoje penktadienį skaitysime apie kailinukus. Ryt rašysim testą.
O dėl anglų kalbos, tai turbūt viskas priklauso nuo mokytojo požiūrio. Juk jie mokosi naują kalbą tik 5 mėnesius. Pradžia visada sunki. Aš pati saviškius mokau anglų kalbos, tikrai norėčiau, kad būtų geriau, bet manau, kad prasilauš. Svarbiausia, kad jie nori kalbėti. Nedaug dar tų žodelių jie moka, bet tuos, kuriuos žino, kai kurie vartoja ne tik pamokų metu. O dar jeigu pakalbini angliškai per pertrauką, koks džiaugsmas. Mano nuomone, pirmus metus mokantis kalbos svarbu skatinti, kuo daugiau žaisti, kad vaikai pajustų džiaugsmą, susidomėtų kalba, o ne numušti ūpą blogais įvertinimais. O dėl namų darbų antrokams, tai mes užduodame tik labai minimaliai.
Taip tikrai atsilieku, mes dar tik "Ypatingas", reikės pasiskubinti. Dėl anglų, pritariu tokiai nuomonei.
QUOTE(calkusl @ 2013 01 16, 23:01)
Sveikutės antrokės,
mes vakar skaitem apie kailinukus
Labas rytas visoms
parašysiu į až .
QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 16, 21:59)
O man neatsidarė. Tai tikriausia neturiu tokios programos Liūdna
parašysiu į až .
QUOTE(R.@usra @ 2013 01 16, 13:21)
Nieko nuostabaus, mes irgi vargstame su dalyba.Tie kurie nemoka užtikrintai daugybos lentelių, tiems ir nesiseka dalinti, surasti teisingą daliklį Viską reikia "atšlifuoti"
Sutinku, tikrai taip. Kas suprato, tas suprato, kas nemokėjo gerai daugybos lentelės - tam kriukis Nors aš leidžiu, jei reikia ir naudotis lentele, kad tik man suprastų ko aš iš jų noriu
QUOTE(domassss @ 2013 01 16, 21:45)
Kiekvienos mokytojos segtuve yra: mokyklos tikslai, uždaviniai, klasės tikslai, uždaviniai, trumpa klasės charakteristika, po to klasės vadovo planas, numatomas ir atliktas darbas su tėvais, pusmečių rezultatai, lankomumo rezultatai ir kt....Dar dar kažkas. Taip, daug lentelių visokių. Čia tipo, mažiau mokykloje popierizmo. Bet, šiaip, kai pagalvoji, viskas vienoje vietoje.
Metodinės grupės segtuve yra: metodinės grupės narių sąrašas, metų planas, įvairios prisiimtos tvarkos ( vertinimo, supažindinimo su saugiu elgesiu instruktažo pavyzdys, namų darbų skyrimo tvarka ir daug visokių) ir posėdžių protokolai.
Metodinės grupės segtuve yra: metodinės grupės narių sąrašas, metų planas, įvairios prisiimtos tvarkos ( vertinimo, supažindinimo su saugiu elgesiu instruktažo pavyzdys, namų darbų skyrimo tvarka ir daug visokių) ir posėdžių protokolai.
Ačiū, supratau Tik pas mus reikalauja vertinimui turėt tokią "ale atskirą"papkutę Žodžiu - iš didelio rašto -išeinam iš krašto. Nu ką , nori, tai sudėsiu Pirmi metai vadovauju metodinei grupei, tai klausimų O su kolegėmis...nelabai kas dūšią parodys ir pasakys, daryk taip ar anaip
Labas rytas
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 16, 18:23)
Mergaitės, ar atsidaro mano siuntinukas? Nežinau, ar siųsti toliau
Sveikutės, o man kažkodėl irgi neatsidaro ar čia smartui?
Mes rytoj skaitysim "Juokas", gal kiek ir atsiliekam , bet mes gi niekur neskubam Vis dar po astostogų niekaip neįsivažiuojam
Sveikos, nu tikrai sunkiai sekas įsivažiuot, ne tas žodis. Vargstam su dalyba, su kai kuriais ir su skaitymu,žodžiu kaip danguj tai ir žemėj.
Siunčiu atsipalaidavimui
Spauskit pele kiekvieną muzikantą
http://www.audepicau...are/fanfare.htm
Gero vakariuko
Siunčiu atsipalaidavimui
Gero vakariuko
QUOTE(staben @ 2013 01 17, 18:25)
Sveikos, nu tikrai sunkiai sekas įsivažiuot, ne tas žodis. Vargstam su dalyba, su kai kuriais ir su skaitymu,žodžiu kaip danguj tai ir žemėj.
Siunčiu atsipalaidavimui
Gero vakariuko
Siunčiu atsipalaidavimui
Gero vakariuko
Sveikutes, vargstu ir aš su ta dalyba su liekana nors pasikark. Lygtai daugybos lentelę moka , o dalyba su liekana nė iš vietos.
QUOTE(staben @ 2013 01 17, 17:25)
Sveikos,
Liux muzikikė, tikrai nuotaikai pakelti. Tik baigiant reikia po viena vėl paspausti
Labutis,
vėl su prašymu pamečiau vieną nuorodą. Buvau įlindus ir išbandžius, bet pamiršau kur reik lyst - gali susikurti interaktyvų plakatą. Šablonai yra leonardo da vinčio, kažkokių fizikų. Ten gali rašyti tekstą, įkelti filmuką ir t.t. Lyg tais pristatė iTEC/e. Gal kas žinot
vėl su prašymu pamečiau vieną nuorodą. Buvau įlindus ir išbandžius, bet pamiršau kur reik lyst - gali susikurti interaktyvų plakatą. Šablonai yra leonardo da vinčio, kažkokių fizikų. Ten gali rašyti tekstą, įkelti filmuką ir t.t. Lyg tais pristatė iTEC/e. Gal kas žinot
Ačiū už nuotaikingus muzikantus. Rytoj paeksperimentuosim klasėje. Gal nusikopijavę ritmus savo mokinukų orkestrą pavyks suorganizuoti taip šauniai