Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(janiku @ 2013 01 16, 18:27)
Labutis, man atsidare. Dekui

Tada rytoj pasidarbuosiu daugiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 16, 18:23)
Mergaitės, ar atsidaro mano siuntinukas? Nežinau, ar siųsti toliau  ax.gif

Sveika, tikiu, kad labai geras dalykas thumbup.gif , tik man neatsidaro, bet manau problema - mano kompiuteris g.gif .
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 01 16, 16:41)
Turiu nusipirkus knygele , ten yra daugybos, tik paaiskinkit kaip nuskanuot. Nemoku doh.gif Ar reikia kazkokia spec programa atsisiust i kompa??

Simba3, būsiu pas jus mokykloje, primink, parodysiu kaip reikia skenuoti. lotuliukas.gif gal dar koks diskas turėtų būti prie skanerio? smile.gif Žodžiu galėsiu pabandyti padėti dirbt su skaneriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 16, 19:23)
Mergaitės, ar atsidaro mano siuntinukas? Nežinau, ar siųsti toliau  ax.gif

Man neatsidaro. Gal ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 01 16, 19:39)
Man neatsidaro. Gal ka ne taip darau?

Parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, į pradinukiumatematika nusiunčiau skenuotą knygą ,,Padalijamoji didaktinė medž. matematikos pamokoms 2 klasei". Ten yra kubelių daugybos skaičiavimui. Gal pravers.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 01 16, 19:48)
Mergaitės, į pradinukiumatematika nusiunčiau skenuotą knygą ,,Padalijamoji didaktinė medž. matematikos pamokoms 2 klasei". Ten yra kubelių daugybos skaičiavimui. Gal pravers.

Ačiū, gabija4.
Atsakyti
Šitos matematikos knygos II dalyje yra įdomių domino. Aš juos esu pasidariusi tiek, kiek grupių galiu padaryti klasėje. labai gerai, pamokos pradžiai, ar pertraukėlei panaudoti. Vaikams patinka, greitai sužaidžia. tai ir įtvirtinimas, ir poilsis. Manau, kad jūs ir pačios sugalvosit kaip panaudoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 01 16, 18:22)
Tikrai nesi kvaila, neberandu, tad kartoju siuntinuka tongue.gif

Ačiū labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 16, 20:46)
Parašiau į až  mirksiukas.gif

Ačiū. Supratau.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 01 16, 12:15)
Na pavyzdžiui? Čia lentelės kokios ar kas? Vat to ir nesuprantu - kas per popieriai turi būti. Mūsų irgi yra tik bendram plane keli sakiniai ir viskas, kad vertinama žodžiu, pusmečio, metų gale aprašais ir viskas.  g.gif  Tai čia tų aprašų pvz. ir turėtų būti?  unsure.gif 

Kiekvienos mokytojos segtuve yra: mokyklos tikslai, uždaviniai, klasės tikslai, uždaviniai, trumpa klasės charakteristika, po to klasės vadovo planas, numatomas ir atliktas darbas su tėvais, pusmečių rezultatai, lankomumo rezultatai ir kt....Dar dar kažkas. Taip, daug lentelių visokių. Čia tipo, mažiau mokykloje popierizmo. Bet, šiaip, kai pagalvoji, viskas vienoje vietoje. g.gif

Metodinės grupės segtuve yra: metodinės grupės narių sąrašas, metų planas, įvairios prisiimtos tvarkos ( vertinimo, supažindinimo su saugiu elgesiu instruktažo pavyzdys, namų darbų skyrimo tvarka ir daug visokių) ir posėdžių protokolai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 16 sausio 2013 - 21:49
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 16, 19:29)
Tada rytoj pasidarbuosiu daugiau  mirksiukas.gif .

O man neatsidarė. Tai tikriausia neturiu tokios programos blink.gif Liūdna blush2.gif
Atsakyti