Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(Mergelė @ 2013 01 15, 20:25)
Nu jau tik neimk į galvą, sveik.
Dėl vadavimo, tai tegul nenusišneka. Juk tau nedarbingumą moka SODRA, o jie vaduojančiai moka tik už faktiškai pravestas pamokas. Tai, kad tu turėdama nedarbingumą dar jiems sutaupai. Mokykla sumokės tau tik už 1-2 darbo dienas ir tai tik 80 proc., o vėliau sodra. Tad ramiai sveik ir nekreipk dėmesio.

žiūrėk pirmiausia savęs. drinks_cheers.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 15, 20:45)
www.filmai.in galima "Masa ir loki" lietuviskai paziuret  4u.gif bet rusiskai man daug labiau patinka... o mano leliukai akutes ispute ziuri ir dziaugiasi, kad supranta masa pagaliau  smile.gif

thumbup.gif
QUOTE(Betukas @ 2013 01 15, 21:18)
Mergaitės, aš su klausimu  blush2.gif  Sakykit, ar jūsų metodinės grupės turi kokį tai segtuvą bendrą , kr sudėti visi bendri vertinimo popieriukai ?

neturim. prie bendro mokyklos ugdymo plano yra parašyti keli sakinukai apie pradinių vertinimo sistemą ir viskas. ( o gal iš tiesų reikia? )
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 01 15, 20:18)
  Sakykit, ar jūsų metodinės grupės turi kokį tai segtuvą bendrą , kr sudėti visi bendri vertinimo popieriukai ?

Mes pradinukių metodinėj grupėj esam susitarusios dėl vertinimo ir tai užfiksavom protokole, o jo išrašą prisegam prie ilgalaikių planų.
Atsakyti
Mergaitės, aš su klausimu  blush2.gif  Sakykit, ar jūsų metodinės grupės turi kokį tai segtuvą bendrą , kr sudėti visi bendri vertinimo popieriukai ? Ar taip viso mokytojos ir veruinate visiškai vienodai, t.y. vienodus metodus ir popierius naudojat? Ar tokiame segtuve tik sakykim pusmčio, metinis pasiekimų aprašas turi būt, t.y. pavyzdys kokios lentelės ar kaip? Esu susimaišiusi, o padaryt reikalauja...Esam kelios pradinukės, o visos dirbam kaip kuriai patogu  doh.gif  unsure.gif

mes susikūrėm bendrą vertinimo metodiką, o rezultatus fiksuojam kas kaip norim. Aš segu prie klasės auklėtojo popierių.
Atsakyti
Oj, kaip smagu  rolleyes.gif  Taip, kad ramiai tik - sveikatuokis  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mergaitės, aš su klausimu  blush2.gif  Sakykit, ar jūsų metodinės grupės turi kokį tai segtuvą bendrą , kr sudėti visi bendri vertinimo popieriukai ? Ar taip viso mokytojos ir veruinate visiškai vienodai, t.y. vienodus metodus ir popierius naudojat? Ar tokiame segtuve tik sakykim pusmčio, metinis pasiekimų aprašas turi būt, t.y. pavyzdys kokios lentelės ar kaip? Esu susimaišiusi, o padaryt reikalauja...Esam kelios pradinukės, o visos dirbam kaip kuriai patogu  doh.gif  unsure.gif

Turim viską vienam segtuve bendrai kiekviena metodinė grupė, yra viskas nustatyta, kas turi būt tame segtuve, kokie dokumentai, viską darom vienodai.
Po to dar turim kiekviena mokytoja savo segtuvus, bet irgi viskas pas visas taip pat, net sunumeruoti dokumentai.
Atsakyti
Mąstau apie projektus, renginius, tyrimus metų planui, gal kuri atlikinėjote kokį įdomesnį tyrimą mokykloje su vaikais, gal galite pasidalinti metodika. Kažkaip niekas nešauna į galvą.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 16, 00:25)
Mąstau apie projektus, renginius, tyrimus metų planui, gal kuri atlikinėjote kokį įdomesnį tyrimą mokykloje su vaikais, gal galite pasidalinti metodika. Kažkaip niekas nešauna į galvą.

Mes darėm tokį tyrimą- ,,Pradinukų kuprinės svoris". Visų mokinių svėrėm, matavom, darėm diagramas klasėse ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 01 15, 22:23)
Turim viską vienam segtuve  bendrai kiekviena metodinė grupė, yra viskas nustatyta, kas turi būt tame segtuve, kokie dokumentai, viską darom vienodai.
Po to dar turim kiekviena mokytoja savo segtuvus, bet irgi viskas pas visas taip pat, net sunumeruoti dokumentai.

Na pavyzdžiui? Čia lentelės kokios ar kas? Vat to ir nesuprantu - kas per popieriai turi būti. Mūsų irgi yra tik bendram plane keli sakiniai ir viskas, kad vertinama žodžiu, pusmečio, metų gale aprašais ir viskas. g.gif Tai čia tų aprašų pvz. ir turėtų būti? unsure.gif

Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif

Sveikutės 4u.gif
Vargstam su dalyba su liekana doh.gif verysad.gif Labai sunkiai sekasi...Kodėl? Ką daryyyyyt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2013 01 16, 09:35)
Mes darėm tokį tyrimą- ,,Pradinukų kuprinės svoris". Visų mokinių svėrėm, matavom, darėm diagramas klasėse ir t.t.

Ačiū aciuks.gif , kad priminėt 4u.gif , skaičiau gi anksčiau apie šį tyrimą doh.gif , bet kai reikia dažniausiai taip būna, kad geras idėjas užmiršti.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 01 16, 12:15)
Vargstam su dalyba su liekana  doh.gif  verysad.gif  Labai sunkiai sekasi...Kodėl? Ką daryyyyyt?  verysad.gif

Nieko nuostabaus, mes irgi vargstame su dalyba.Tie kurie nemoka užtikrintai daugybos lentelių, tiems ir nesiseka dalinti, surasti teisingą daliklį tongue.gif Viską reikia "atšlifuoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Ko gero ne naujiena, bet primenu, kad begalė "Gustavo enciklopedijos" laidų yra čia mirksiukas.gif . Gerai, kad viskas vienoje vietoje ir su aprašymais, lengviau surasti, ko reikia mirksiukas.gif . Gaila tik, kad negalima parsisiųsti ax.gif . O gal kas moka ir šitą reikaliuką sutvarkyti ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 16 sausio 2013 - 13:56
QUOTE(Betukas @ 2013 01 16, 12:15)
Vargstam su dalyba su liekana  doh.gif  verysad.gif  Labai sunkiai sekasi...Kodėl? Ką daryyyyyt?  verysad.gif

Labutis,
man ši naujiena praėjo gan neskausmingai. Iš tiesų dalybos nemokėjimas, o ypač su liekana, parodo daugybos lentelės nemokėjimo spragas. tada ir pamatai, kas iš tiesų mokėjo, o kas tik bandė plaukti pasroviui.
Bet nesijaudink - išmoks, TURI išmokti. Juk kitaip ir būti negali mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal atsimenat kuriam pašte buvo spalvinimo piešinukai daugybai iš 2 ir 3. Niekaip nerandu.... g.gif
Atsakyti