QUOTE(Mergelė @ 2013 01 15, 20:25)
Nu jau tik neimk į galvą, sveik.
Dėl vadavimo, tai tegul nenusišneka. Juk tau nedarbingumą moka SODRA, o jie vaduojančiai moka tik už faktiškai pravestas pamokas. Tai, kad tu turėdama nedarbingumą dar jiems sutaupai. Mokykla sumokės tau tik už 1-2 darbo dienas ir tai tik 80 proc., o vėliau sodra. Tad ramiai sveik ir nekreipk dėmesio.
Dėl vadavimo, tai tegul nenusišneka. Juk tau nedarbingumą moka SODRA, o jie vaduojančiai moka tik už faktiškai pravestas pamokas. Tai, kad tu turėdama nedarbingumą dar jiems sutaupai. Mokykla sumokės tau tik už 1-2 darbo dienas ir tai tik 80 proc., o vėliau sodra. Tad ramiai sveik ir nekreipk dėmesio.
žiūrėk pirmiausia savęs.
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 15, 20:45)
www.filmai.in galima "Masa ir loki" lietuviskai paziuret bet rusiskai man daug labiau patinka... o mano leliukai akutes ispute ziuri ir dziaugiasi, kad supranta masa pagaliau
QUOTE(Betukas @ 2013 01 15, 21:18)
Mergaitės, aš su klausimu Sakykit, ar jūsų metodinės grupės turi kokį tai segtuvą bendrą , kr sudėti visi bendri vertinimo popieriukai ?
neturim. prie bendro mokyklos ugdymo plano yra parašyti keli sakinukai apie pradinių vertinimo sistemą ir viskas. ( o gal iš tiesų reikia? )