Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(kusju @ 2013 01 14, 21:37)
4u.gif Sveikutės. 
biggrin.gif Smilgut, avataras superinis smile.gif

Ir man jis patiko. Linksmas knibždėlynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 14, 21:32)
Tai jis ne senas ir yra  mirksiukas.gif , šiuolaikinis  mirksiukas.gif . Gerai būtų rasti išverstą, vaikams parodyti, bet jaučiu netektų viso žavesio  doh.gif

radau ir lietuviskai, tik parsisiust nepavyko... dar lietuviskai yra filmai.in, bet jau neturiu laiko bandyt paziuret
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 14, 18:33)
Tuoj paieškosiu ir atsiųsiu. Labai geras filmukas. Noriu padėkoti, kas juo pasidalino.  4u.gif

Gal ri man gali i pasta permest? ax.gif l.makaviciene@gmail.com

Tai ka, susitiksim visos IKT seminare g.gif Registruotis gal reik iskart SM niku? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 01 15, 13:46)

Tai ka, susitiksim visos IKT seminare g.gif Registruotis gal reik iskart SM niku? mirksiukas.gif

Įmečiau mirksiukas.gif

Dėl SM tai idėja visai nebloga lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 15, 14:37)
Įmečiau mirksiukas.gif

Dėl SM tai idėja visai nebloga lotuliukas.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 01 15, 12:46)

Labas, gerai, kad pažiūrėjau, o tai būčiau dar pakartojus hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites,
Kadangi buvau tylioji skaitytoja ir rasau pirma kart siais metais tai leiskit visas pasveikint su nauja pradzia, sveikatos ir energijos, nuosirdzios meiles, o visa kita arba nusipirksim arba pavogsim

I darbus kimbu sunkiai, nes teko pradet dirbt nepasveikus, neatsikratau tokiu kavalierium kurio vardas sinusitas (gaila kad negalima jo ismest pro duris kaip toj reklamoj)

Labai labai laukiu pavasario

Noreciau pakeisti savo logotipa, bet pamirsau kur ten ieskot idomesniu paveiksleliu, gal kas priminsit?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 14, 19:09)
Labutis  4u.gif . Ligos žemiškos - tai nugarą susuko, tai skrandis sustreikavo, o dabar  gal peršalau - temperatūra, siaubingas kosulys ir visa puokštė papildomų simptomų doh.gif . Šiandien teko imti nedarbingumą, nors ir kaip būtų skaudu kišenei ir piniginei  unsure.gif . O dar valdžios atjauta žodžiais "nelabai turim pinigėlių vadavimams"  doh.gif , tai išeina taip, kad jei dirbi, tai ir su grabu turi atkeliauti į pamoką  doh.gif . Jau aš tikrai nepamenu, prieš kiek metų turėjau tokį "malonumą", net su lūžusia ranka ėjau į darbą ir dar turiu jaustis kalta, kad jų pinigus eikvoju  doh.gif . Ot laikai  blink.gif

Nu jau tik neimk į galvą, sveik.
Dėl vadavimo, tai tegul nenusišneka. Juk tau nedarbingumą moka SODRA, o jie vaduojančiai moka tik už faktiškai pravestas pamokas. Tai, kad tu turėdama nedarbingumą dar jiems sutaupai. Mokykla sumokės tau tik už 1-2 darbo dienas ir tai tik 80 proc., o vėliau sodra. Tad ramiai sveik ir nekreipk dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 15, 00:02)
radau ir lietuviskai, tik parsisiust nepavyko... dar lietuviskai yra filmai.in, bet jau neturiu laiko bandyt paziuret

www.filmai.in galima "Masa ir loki" lietuviskai paziuret 4u.gif bet rusiskai man daug labiau patinka... o mano leliukai akutes ispute ziuri ir dziaugiasi, kad supranta masa pagaliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 15 sausio 2013 - 18:55
Labutis 4u.gif
QUOTE(Mergelė @ 2013 01 15, 18:25)
Nu jau tik neimk į galvą, sveik.
Dėl vadavimo, tai tegul nenusišneka. Juk tau nedarbingumą moka SODRA, o jie vaduojančiai moka tik už faktiškai pravestas pamokas. Tai, kad tu turėdama nedarbingumą dar jiems sutaupai. Mokykla sumokės tau tik už 1-2 darbo dienas ir tai tik 80 proc., o vėliau sodra. Tad ramiai sveik ir nekreipk dėmesio.

Ačiū už palaikymą 4u.gif . Šiandien dirbo kolegės per laisvas pamokas ir visos pavaduotojai išgyrė vaikus - tiek dėl elgesio, tiek dėl pasiekimų mirksiukas.gif . Pasirodo, iš šalies geriau matosi, nes vis galvojau, kad nieko aš su jais nepadarau gero doh.gif . Kolegė pirmokė net išsižiojo pamačiusi, kad visi mano vaikai skaito, užduotis gerai atlieka, net juokavo, kad tyčia išėjau sirgti kad pasigirčiau vaikais lotuliukas.gif . Tai dabar galiu ramiai sirgti lotuliukas.gif .
P.s. bronchitas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 15, 18:46)
Labutis  4u.gif

Ačiū už palaikymą  4u.gif . Šiandien dirbo kolegės per laisvas pamokas ir visos pavaduotojai išgyrė vaikus - tiek dėl elgesio, tiek dėl pasiekimų  mirksiukas.gif . Pasirodo, iš šalies geriau matosi, nes vis galvojau, kad nieko aš su jais nepadarau gero  doh.gif . Kolegė pirmokė net išsižiojo pamačiusi, kad visi mano vaikai skaito, užduotis gerai atlieka, net juokavo, kad tyčia išėjau sirgti kad pasigirčiau vaikais  lotuliukas.gif . Tai dabar galiu ramiai sirgti  lotuliukas.gif .
P.s. bronchitas  verysad.gif

Oj, kaip smagu rolleyes.gif Taip, kad ramiai tik - sveikatuokis mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikutės 4u.gif

Mūsų šefas visada sako, gerai, kad yra sergančių, tai pinigėlių galą su galu suduriam - ta prasme, kiek trūktų - tiek sutaupom sirgdami ax.gif

Mergaitės, aš su klausimu blush2.gif Sakykit, ar jūsų metodinės grupės turi kokį tai segtuvą bendrą , kr sudėti visi bendri vertinimo popieriukai ? Ar taip viso mokytojos ir veruinate visiškai vienodai, t.y. vienodus metodus ir popierius naudojat? Ar tokiame segtuve tik sakykim pusmčio, metinis pasiekimų aprašas turi būt, t.y. pavyzdys kokios lentelės ar kaip? Esu susimaišiusi, o padaryt reikalauja...Esam kelios pradinukės, o visos dirbam kaip kuriai patogu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 14, 18:33)
Tuoj paieškosiu ir atsiųsiu. Labai geras filmukas. Noriu padėkoti, kas juo pasidalino.  4u.gif

Prašau, džiaugiuosi, kad patiko.
Atsakyti