Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(pusele30 @ 2013 01 14, 17:28)
Labutis, sudominot ir mane thumbup.gif  Aš taip pat užsirašiau į kelis seminarus blink.gif
Nesu dalyvavus tokiuose seminaruose blush2.gif  Ten klausais tik ar pats aktyviai dalyvauji? Dabar bijau, kad nemokėsiu aš ten elgtis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš užsirašiau į "Siekiant geresnės ugdymo kokybės" smile.gif Ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 01 06, 14:23)
Sveikos, man niekada nereikia registruotis iš naujo. Gal pas tave kompiuteryje kokie nors nustatymai nušokę.

Čia toms, kas myli ir dirba su peliukais: http://www.peliukai.lt/

Sveikutės. Pabandžiau įeiti į tą puslapį peliukų, bet man neleidžia atidaryti failų. Ką daryti?

Papildyta:
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 14, 19:50)
Ir aš į tiek pat lotuliukas.gif
Dėkui  4u.gif
Pasiūliau ir aš saviškėm kolegė - tai labai apsidžiaugė ir daugelis jau užsiregistravo  mirksiukas.gif

Ir aš ir mano kolegės jau prisiregistravome. gal bus visai nieko? pamatysim.
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote kur būtų galima rasti Riešuto testų 4 kl. atsakymus?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 01 08, 20:05)
gražią idėją jau turi ir išsakei,  thumbup.gif o ką toliau gali parodyti? parodyk tėvams, ką jų vaikai išmoko per šį laikotarpį: dainos, eilėraščiai, šokiai,  dar gali ir trumpą vaidinimą sukurti. turėtų pasisekti.
įmesiu į 2paštą vieną trumpą vaidinimą, pasižiūrėk, gal patiks.

Mes tai kūrėm šimtakojį iš 100 gražiū žodelių. Suklijavom jį, o jis apsivyniojo apie pusė klasės. Dariau Šimtadienio šventę, vaikus suskirsčiau į kelias grupes. Jiems reikėjo atlikti užduotis ir įrodyti sau ir kitiems, kad ne veltui jau 100 dienų mokėsi. Paskui įteikiau visiems šimtadienio pažymėjimus.
Atsakyti
Staben, keletą olimpiadų nusiunčiau į paštą.
Atsakyti
4u.gif Sveikutės.
biggrin.gif Smilgut, avataras superinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju5 @ 2013 01 14, 20:37)
4u.gif Sveikutės. 
biggrin.gif Smilgut, avataras superinis smile.gif

Kasdienybė mirksiukas.gif doh.gif lotuliukas.gif . Manau, pas visas panašiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Įmetu į 1paštą internete rastą ppt apie pasaulio kryptis. jei toks jau yra- trinkit.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 14, 21:41)
Kasdienybė  mirksiukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif . Manau, pas visas panašiai  lotuliukas.gif

Tikra Maša iš multiko smile.gif super lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 01 14, 20:43)

Tikra Maša iš multiko smile.gif super lotuliukas.gif

Tai čia ta pati ir yra mirksiukas.gif . Labai mėgstu šitą filmuką, primena kažkodėl savo pačios pradines klases ir žiemos atostogų rytus, kai atsikėlusi žiūrėdavau per ostankino tv filmukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 14, 21:47)
Tai čia ta pati ir yra  mirksiukas.gif . Labai mėgstu šitą filmuką, primena kažkodėl savo pačios pradines klases ir žiemos atostogų rytus, kai atsikėlusi žiūrėdavau per ostankino tv filmukus  mirksiukas.gif
Nepatikėsi,bet tik nesenai atradau šitą multiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 14, 19:33)
Tuoj paieškosiu ir atsiųsiu. Labai geras filmukas. Noriu padėkoti, kas juo pasidalino.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ačiūūūūūūūūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2013 01 14, 20:59)
Nepatikėsi,bet tik nesenai atradau šitą multiką smile.gif

Tai jis ne senas ir yra mirksiukas.gif , šiuolaikinis mirksiukas.gif . Gerai būtų rasti išverstą, vaikams parodyti, bet jaučiu netektų viso žavesio doh.gif
Atsakyti