Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(laurija @ 2013 01 14, 10:28)
labas rytas, kaip sudominote su tais seminarais, o kur jų ieškoti ir registruotis?

Ieškok 1 pašte.
Atsakyti
Sveikutės!
Mes čia visos, žiūriu, susidomėjom šita naujove. Tai ir į mokyklą atlėkus pasiūliau ir mokytojams ir vadovams... Spėkit keli sureagavo? Viena dalykininkė, bet dar nedalyvaus. Viena pradinukė - dalyvaus. Direktorių iš viso prajuokinau ir tiek. Štai toks mano šiandieninis pastebėjimas g.gif
O aš lauksiu virtualaus neakivaizdinio susitikimo su užsiregistravusiom biggrin.gif
Atsakyti

Labutis, sudominot ir mane thumbup.gif Aš taip pat užsirašiau į kelis seminarus blink.gif
Nesu dalyvavus tokiuose seminaruose blush2.gif Ten klausais tik ar pats aktyviai dalyvauji? Dabar bijau, kad nemokėsiu aš ten elgtis blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 01 14, 16:28)
Labutis, sudominot ir mane thumbup.gif  Aš taip pat užsirašiau į kelis seminarus blink.gif
Nesu dalyvavus tokiuose seminaruose blush2.gif  Ten klausais tik ar pats aktyviai dalyvauji? Dabar bijau, kad nemokėsiu aš ten elgtis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Kiek mačiau trumpoje ištraukoje video, tai čia kaip skype, visi rašo.
Atsakyti
4u.gif Sveikutes. ateinu su prašymu. Gal kuri turite Kaziuko muges scenarijų t.y kokių elkėraščių ar šiaip kkių žodžių
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 12, 12:45)
Aš užsiregistravau net į tris doh.gif Pabandysiu mirksiukas.gif O čia kuris, koks jo pavadinimas g.gif

Ir aš į tiek pat lotuliukas.gif

QUOTE(domassss @ 2013 01 14, 00:13)
Ateina kiekvieną kartą priminimas į el.paštą arba į telefoną. Nes po seminaro reikia užpildyti tokią dalyvio formą su kontaktais, tai paskui turėdami kontaktus atsiunčia priminimus.
Slaptažodžiai - ten reikia tik savo vardą ir pavardę užpildyt. Tik jei mokamam kokiam dalyvauji, reikės slaptažodžio. Nes yra ir mokamų seminarų.
Pažymas ir medžiagą galima atsisiųsti jau kitą dieną. Pažyma - pirmame lape nurodyta, koks seminaras, kitame -  visas dalyvių sąrašas.

Dėkui 4u.gif
QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 14, 17:01)
Sveikutės!
Mes čia visos, žiūriu, susidomėjom šita naujove. Tai ir į mokyklą atlėkus pasiūliau ir mokytojams ir vadovams... Spėkit keli sureagavo? Viena dalykininkė, bet dar nedalyvaus. Viena pradinukė - dalyvaus. Direktorių iš viso prajuokinau ir tiek. Štai toks mano šiandieninis pastebėjimas  g.gif
O aš lauksiu virtualaus neakivaizdinio susitikimo su užsiregistravusiom biggrin.gif

Pasiūliau ir aš saviškėm kolegė - tai labai apsidžiaugė ir daugelis jau užsiregistravo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytės, labai labai labai reikia filmuko apie Ėduoniuką ir Bakteriuką ax.gif blush2.gif
Bandžiau iš mūsų pašto parsisiųsti, bet nesėkmingai.
Gal kuri galėtumėt atsiųsti man tiesiai į paštą - būčiau be galo dėkinga 4u.gif
ingavild@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 14 sausio 2013 - 18:23
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 14, 18:23)
Mergytės, labai labai labai reikia filmuko apie Ėduoniuką ir Bakteriuką ax.gif  blush2.gif
Bandžiau iš mūsų pašto parsisiųsti, bet nesėkmingai.
Gal kuri galėtumėt atsiųsti man tiesiai į paštą - būčiau be galo dėkinga 4u.gif
ingavild@gmail.com

Tuoj paieškosiu ir atsiųsiu. Labai geras filmukas. Noriu padėkoti, kas juo pasidalino. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 13, 19:39)
Sveikutės  4u.gif . Užbėgu vis čia, paskaitau, o rašyt nėra jėgų  doh.gif . Liga po ligos, dabar vėl sergu  doh.gif ... Žodžiu, nuotaika ne darbinė  blush2.gif . Prisiskaičiau apie seminarus internetu, tai ir aš į du užsirašiau - labai jau norisi išbandyti  mirksiukas.gif . Virtualiai būsime kartu su daugeliu, nes užsirašiau į IKT ir streso valdymą. Gal ką naujo sužinosim  mirksiukas.gif . Geros savaitės visoms, nesusirkite, nes oi kaip bjauru doh.gif .

Tai kas gi, Smilgut1972, Tave čia taip užpuolė per ligelės? Gal jau persitempei? Ar paprasčiausiai peršalimas? Sveik.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 01 14, 17:28)
Labutis, sudominot ir mane thumbup.gif  Aš taip pat užsirašiau į kelis seminarus blink.gif
Nesu dalyvavus tokiuose seminaruose blush2.gif  Ten klausais tik ar pats aktyviai dalyvauji? Dabar bijau, kad nemokėsiu aš ten elgtis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Gali tik klausytis, gali ir klausimus raštu pateikti, kaip Skype, ir dar savo pastebėjimus rašyti...

Papildyta:
Gal pamenat kas, ar paštuose kur nors yra antrokams kokie pirmo pusmečio kontroliniai ar testai ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 01 14, 18:35)
Tai kas gi, Smilgut1972, Tave čia taip užpuolė per ligelės? Gal jau persitempei? Ar paprasčiausiai peršalimas? Sveik.

Labutis 4u.gif . Ligos žemiškos - tai nugarą susuko, tai skrandis sustreikavo, o dabar gal peršalau - temperatūra, siaubingas kosulys ir visa puokštė papildomų simptomų doh.gif . Šiandien teko imti nedarbingumą, nors ir kaip būtų skaudu kišenei ir piniginei unsure.gif . O dar valdžios atjauta žodžiais "nelabai turim pinigėlių vadavimams" doh.gif , tai išeina taip, kad jei dirbi, tai ir su grabu turi atkeliauti į pamoką doh.gif . Jau aš tikrai nepamenu, prieš kiek metų turėjau tokį "malonumą", net su lūžusia ranka ėjau į darbą ir dar turiu jaustis kalta, kad jų pinigus eikvoju doh.gif . Ot laikai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 14, 20:09)
Labutis  4u.gif . Ligos žemiškos - tai nugarą susuko, tai skrandis sustreikavo, o dabar  gal peršalau - temperatūra, siaubingas kosulys ir visa puokštė papildomų simptomų doh.gif . Šiandien teko imti nedarbingumą, nors ir kaip būtų skaudu kišenei ir piniginei  unsure.gif . O dar valdžios atjauta žodžiais "nelabai turim pinigėlių vadavimams"  doh.gif , tai išeina taip, kad jei dirbi, tai ir su grabu turi atkeliauti į pamoką  doh.gif . Jau aš tikrai nepamenu, prieš kiek metų turėjau tokį "malonumą", net su lūžusia ranka ėjau į darbą ir dar turiu jaustis kalta, kad jų pinigus eikvoju  doh.gif . Ot laikai  blink.gif

4u.gif Sveik ir neimk į galvą kas ką sako. Sveikata svarbiausiai. Nors ir man po stuburo operacijos sulaukiau priekaištų , nors visu mėnesiu anksčiau išėjau į darbą. Dabar sakiau jei kas kur imsiu nedarbingumą ir nesuksiu galvos.
Atsakyti