Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(Aurute @ 2013 01 13, 08:53)
Ar ateina priminimas tą dieną į paštą, ar reik pačiam neužmiršt?  g.gif  O tai aš į senatvę labai jau užuomarša patapau.  doh.gif

Na, priminimu galime pabūti ir mes viena kitoms. Tuo labiau, kad į IKT seminarą užsiregistravusių yra išties nemažai. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, skruzdėlytės darbštuolytės 4u.gif

Judat krutat nesustojat ir kitas dirbt paraginat, apsileist neleidžiat biggrin.gif Nes paskaičius čia, uj, sąžinė taip suspurda biggrin.gif

Su anglų kalba man visai ne kas...Nors pavasarį praeitą lankiau pradžiamokslį, bet...kai nekalbu kasdien, tai ir užsimiršta. Reika savarankiškai netingėt pasidarbuot, o laiko 0 doh.gif ....

Įmečiau rytojaus dienai į 1 paštą apie žirgus pamokoms. Minimaliai pagal mokytojo knygą, bet gal ir ts kažkas susimačys mirksiukas.gif

Sėkmės naujoj savaitėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 01 12, 09:02)
Dabar užsiregistravau. Bandysim patekt. AČIŪ už nuorodą.
Mane vis vien sudomino. Psichologas nepakenks. Kartais tikrai prireikia psichoanalitiko.
R.@usra, tu nesiregistravai? Ten regioną galima rinktis. maž Klaipėdoj bus?

Merginos, kur jūs randat tuos internetinius virtualius seminarus?

Labas Aurute, pražiopsojau tavo žinutę. Na , nežinau - mane irgi gąsdina tie savianalizių ir ieškojimų savyje seminarai ax.gif Tai nesiregistravau g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Užbėgu vis čia, paskaitau, o rašyt nėra jėgų doh.gif . Liga po ligos, dabar vėl sergu doh.gif ... Žodžiu, nuotaika ne darbinė blush2.gif . Prisiskaičiau apie seminarus internetu, tai ir aš į du užsirašiau - labai jau norisi išbandyti mirksiukas.gif . Virtualiai būsime kartu su daugeliu, nes užsirašiau į IKT ir streso valdymą. Gal ką naujo sužinosim mirksiukas.gif . Geros savaitės visoms, nesusirkite, nes oi kaip bjauru doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 01 13, 19:39)
Sveikutės  4u.gif . Užbėgu vis čia, paskaitau, o rašyt nėra jėgų  doh.gif . Liga po ligos, dabar vėl sergu  doh.gif ... Žodžiu, nuotaika ne darbinė  blush2.gif . Prisiskaičiau apie seminarus internetu, tai ir aš į du užsirašiau - labai jau norisi išbandyti  mirksiukas.gif . Virtualiai būsime kartu su daugeliu, nes užsirašiau į IKT ir streso valdymą. Gal ką naujo sužinosim  mirksiukas.gif . Geros savaitės visoms, nesusirkite, nes oi kaip bjauru doh.gif .

Sveik user posted image
Atsakyti
Smilga1972, daug sveikatėlės.
user posted image
Atsakyti
Labukas, darbštuolytės. Sudominot virtualiais seminarais. Ačiū, lekiu žiūrėti kas ten per stebuklai vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 01 13, 08:53)
labas rytas 4u.gif
Nedaug liko. Palauksim ir sužinosim.  bigsmile.gif

Ar ateina priminimas tą dieną į paštą, ar reik pačiam neužmiršt?  g.gif  O tai aš į senatvę labai jau užuomarša patapau.  doh.gif

Ateina kiekvieną kartą priminimas į el.paštą arba į telefoną. Nes po seminaro reikia užpildyti tokią dalyvio formą su kontaktais, tai paskui turėdami kontaktus atsiunčia priminimus.
Slaptažodžiai - ten reikia tik savo vardą ir pavardę užpildyt. Tik jei mokamam kokiam dalyvauji, reikės slaptažodžio. Nes yra ir mokamų seminarų.
Pažymas ir medžiagą galima atsisiųsti jau kitą dieną. Pažyma - pirmame lape nurodyta, koks seminaras, kitame - visas dalyvių sąrašas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 13 sausio 2013 - 23:13
laba
sudominot ir mane webinarais smile.gif ir aš užsiregistravau 4u.gif tikiuosi pavyks sudalyvaut...
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 01 13, 22:06)
Labukas, darbštuolytės. Sudominot virtualiais seminarais. Ačiū, lekiu žiūrėti kas ten per stebuklai vyksta bigsmile.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 14, 00:01)
laba
sudominot ir mane webinarais smile.gif ir aš užsiregistravau  4u.gif tikiuosi pavyks sudalyvaut...

Labas rytas, kaip smagu, bus dauguma iš sm thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas, kaip sudominote su tais seminarais, o kur jų ieškoti ir registruotis?
Atsakyti
4u.gif 28 dieną ir aš pabandysiu dalyvauti virtualiame seminare.Užresistravo - dabar lieka sulaukti.
Atsakyti