AČIŪ peliukui už šilumą ir rūpestingumą.
Aš irgi buvau pasimetus. Paskaičiau, o kai paspaudžiau "atsakyti" - išmetė klaidą. maniau jau SM grybą pjauna... Net nepastebėjau, kad paskutinis puslapis...
Ot skaitytoja.
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 05, 13:02)
Pelės pats paparasčaiusias Powerpointas tik 2007-2010 m. ten reikia parsisiūsti nemokamą programą ir tada daraisi testus. Vaikams labai patinka. Man patinka prieš pasaulio pažinimo testą pasitreniruoti
Gausi seminarą mums spec padaryt apie tai
.
QUOTE(naminukė @ 2013 01 05, 22:43)
Tęsiant apie įsivertinimą, tai neseniai seminare girdėjau pasiūlymą piešti 3 laiptus ir parašyt ant kiekvieno laipto, ką jis reiškia. Pvz., ant viršutinio laiptelio stovės tie, kurie atliks užduotį be klaidų, ant vidurinio tie, kurie padarys 2 klaidas, ant žemiausiojo tie, kurie suklys 4 kartus.
Dar ta lektorė akcentavo, kad labai gerai, kai vaikai patys taiso savo ar draugų darbus. Mokytoja pateikia atsakymų raktą, o tada jau patys vaikai ištaiso darbus ir iškart gali įsivertinti savo pasiekimus.
Dar vienas įsivertinimo būdų, apie kurį jau kažkada anksčiau kalbėjom, tai veiduko piešimas, kur kiekviena detalė turi reikšmę, Pvz., viena ausis tokio dydžio, kiek klausiausi mokytojos, kita ausis - kiek klausiausi draugų, burna - kiek pats kalbėjau, akys... Na, nepamenu dabar tiksliai, reikėtų senų užrašų paieškot. Gal kas mane dar papildys...
Apie laiptus dar nebuvau girdėjus
. Labai įdomu. Reiks įsivest
. Vaikams reikia įvairovės
.
Savo darbus pas mane vaikai dažnai taiso patys. Specialiai tam turim žalios spalvos tušinukus. Kas padarė be klaidų - paglosto sau galvytę. Kas padarė klaidų - deda rankelę ant kaktos ir sau pasižada kitą kartą būti atidesnis
.
AČIŪ, kad priminei veidukų piešimą
. Žinojau ir buvau primiršus.