Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(R.@usra @ 2013 01 05, 22:30)
Praeitoj temoj diskutavote apie savęs vertinimo metodus. Tai dar nepaminėtas "Skrybėlių metodas", populiarus ir interviu(vaikams patinka su mikrofonu klausinėti). Žinoma priklauso nuo tam skirto laiko, juk negali ilgai žaisti.

Gal būtų galima apie tas 'Skrybėles" plačiau šiek tiek?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 01 05, 23:06)
Gal būtų galima apie tas 'Skrybėles" plačiau šiek tiek?

Laba vakara, bėgam bėgam vienon vieton visos. Naujas pašnekesių kambarys - thumbup.gif . Apie skrybėlių metodą aš nk nesuprantu ir jo netaikiau. Gal kam pavyko jį perprasti ir naudoja. Medžiagą apie tai turiu kažkur, jei nerasi pašte- šūktelk.
Atsakyti
AČIŪ peliukui už šilumą ir rūpestingumą.

Aš irgi buvau pasimetus. Paskaičiau, o kai paspaudžiau "atsakyti" - išmetė klaidą. maniau jau SM grybą pjauna... Net nepastebėjau, kad paskutinis puslapis...
Ot skaitytoja.

QUOTE(daivajazz @ 2013 01 05, 13:02)
Pelės pats paparasčaiusias Powerpointas tik 2007-2010 m. ten reikia parsisiūsti nemokamą programą ir tada daraisi testus. Vaikams labai patinka. Man patinka prieš pasaulio pažinimo testą pasitreniruoti thumbup.gif

Gausi seminarą mums spec padaryt apie tai user posted image .

QUOTE(naminukė @ 2013 01 05, 22:43)
Tęsiant apie įsivertinimą, tai neseniai seminare girdėjau pasiūlymą piešti 3 laiptus ir parašyt ant kiekvieno laipto, ką jis reiškia. Pvz., ant viršutinio laiptelio stovės tie, kurie atliks užduotį be klaidų, ant vidurinio tie, kurie padarys 2 klaidas, ant žemiausiojo tie, kurie suklys 4 kartus. 
Dar ta lektorė akcentavo, kad labai gerai, kai vaikai patys taiso savo ar draugų darbus. Mokytoja pateikia atsakymų raktą, o tada jau patys vaikai ištaiso darbus ir iškart gali įsivertinti savo pasiekimus.

Dar vienas įsivertinimo būdų, apie kurį jau kažkada anksčiau kalbėjom, tai veiduko piešimas, kur kiekviena detalė turi reikšmę, Pvz., viena ausis tokio dydžio, kiek klausiausi mokytojos, kita ausis - kiek klausiausi draugų, burna - kiek pats kalbėjau, akys... Na, nepamenu dabar tiksliai, reikėtų senų užrašų paieškot. Gal kas mane dar papildys...  g.gif

Apie laiptus dar nebuvau girdėjus blush2.gif . Labai įdomu. Reiks įsivest user posted image . Vaikams reikia įvairovės 4u.gif .
Savo darbus pas mane vaikai dažnai taiso patys. Specialiai tam turim žalios spalvos tušinukus. Kas padarė be klaidų - paglosto sau galvytę. Kas padarė klaidų - deda rankelę ant kaktos ir sau pasižada kitą kartą būti atidesnis blush2.gif .

AČIŪ, kad priminei veidukų piešimą user posted image . Žinojau ir buvau primiršus.
Atsakyti
Tai dabar siunčiam ir į 1 ir į 2 paštą ? g.gif
Nusiunčiau į 1.....

Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 06, 01:45)
Laba vakara, bėgam bėgam vienon vieton visos. Naujas pašnekesių kambarys -  thumbup.gif . Apie skrybėlių metodą aš nk nesuprantu ir jo netaikiau. Gal kam pavyko jį perprasti ir naudoja. Medžiagą apie tai turiu kažkur, jei nerasi pašte- šūktelk.

Aš jį taikau dirbant grupėmis. Dabar norėjau įmesti spalvų aprašymus, neleidžia prikabint. Jei niekas neįmes, įmesiu darbe. Aš jį prisitraikau sau, kiek grupių spalvų parenku viena mažiau. Viena grupė pristato savo darbą, kitos komentuoja pagal savo spalvą - nuotai, pozityvas, negatyvas ir t.t. Kitai grupei skrybeles siunčia ratu, gauna jau kitą spalvą ir t.t. Vaikam iš pirmo karto gal buvo ir sunkiau, bet antrą ir toliau jau lengviau.

QUOTE(Aurute @ 2013 01 06, 01:45)
.
Gausi seminarą mums spec padaryt apie tai user posted image .
Apie laiptus dar nebuvau girdėjus blush2.gif . Labai įdomu. Reiks įsivest  user posted image  . Vaikams reikia įvairovės 4u.gif .
Savo darbus pas mane vaikai dažnai taiso patys. Specialiai tam turim žalios spalvos tušinukus. Kas padarė be klaidų - paglosto sau galvytę. Kas padarė klaidų - deda rankelę ant kaktos ir sau pasižada kitą kartą būti atidesnis  blush2.gif  .

AČIŪ, kad priminei veidukų piešimą user posted image . Žinojau ir buvau primiršus.

Pelytės mano meilė, čia nėra ką mokyt, labai lengva, tik reikia programą parsisiųst.
Atsakyti
O aš pelyčių dar neįvertinau. Esu įpareigota sukurti su jomis pamokų, bet fui... niekaip neprisiruošiu to padaryti.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 05, 23:55)
Pelytės mano meilė, čia nėra ką mokyt, labai lengva, tik reikia programą parsisiųst.

Va to ir pamokysi. Pakonsultuosi, kaip ten su šakotuvais, kaip dirbi...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 01 06, 00:11)
Va to ir pamokysi. Pakonsultuosi, kaip ten su šakotuvais, kaip dirbi...

O tos pelytes visos belaidės?
Atsakyti
Sveikutės visos naujuose namučiuose 4u.gif . Peliukas kaip visada pasidarbavo iš peties mirksiukas.gif . Ačiūūūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Pas mus tai mokykloje yra nupirktas komplektas pultelių, galim imti bet kada ir naudoti (veikia panašiai kaip ir pelytes, tik išvaizda kaip telefonų), tik dar nebanžiau su vaikais ax.gif . Pernai, kai pasakė, kad yra ir turėjau ketvirtokus, jau nebespėjau - buvo mokslo metų pabaiga, o šiemet su pirmokais irgi dar nebandžiau, nes manau, kad su tokia aparatūra dar suspėsime, kai paaugsime ax.gif .
Atsakyti
Sveikutės naujuose namučiuose smile.gif Ar kurios mokiniai dalyvavo Ebruart studijos surengtame kalėdinių žaisliukų konkurse? Gal jau gavot padėkas? Mes vis dar laukiam...
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 06, 01:21)
O tos pelytes visos belaidės?

Taip pelytės turi būt belaidės. Šakotuvų reikia , kad įdėti jų USB jungtis. Bet dar reikia ir tokio daikčiuko, kuris jungiasi į kompą ir elektrą, leidžia kompui naudoti kelias peles, kad jos nedubliuotų viena kitos. Be jo, (bent jau mano kompe) pelės pradeda drebėt.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 01 05, 22:30)
Mergaitės, leidau jums šiek tiek atipūsti nuo darbų smile.gif.
Oficialiai pranešu, kad kusju jau turėjo gauti raktelį.

Ačiū, peliuk, už naujus namučius. Žaviuosi Tavo darbštumu ir kūrybiškumu.Tu dėl mūsų juos kuri, stengiesi, kad jie būtų spalvingi, teminiai. Ir Tau kaip visada puikiai pavyksta!user posted image
Kusju, sveikinu gavus raktelį ir tapus pilnateise mūsų forumo bičiule!
user posted image
Atsakyti