Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(Aurute @ 2013 01 12, 13:15)
O prisijungimo duomenis gauni paštu?

Aš užsiregistravau į Kriliuvienės seminarą.

Aš užsiregistravau net į tris doh.gif Pabandysiu mirksiukas.gif O čia kuris, koks jo pavadinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 12, 12:45)
Aš užsiregistravau net į tris doh.gif Pabandysiu mirksiukas.gif

Ir aš smile.gif Daug gerų norų, o ar suspėsiu- bus matyt.

Mergaitės, užsukite pas kolegę į svečius. Man ten labai patiko bigsmile.gif
http://mokytojameilu...
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 01 12, 12:51)
Ir aš  smile.gif Daug  gerų norų, o ar suspėsiu- bus matyt.

Mergaitės, užsukite pas kolegę į svečius. Man ten labai patiko bigsmile.gif
http://mokytojameilu...

Ačiū thumbup.gif Man irgi labai patiko. clap_1.gif
Atsakyti
Linksmo savaitgalio! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=nel2hhm_qkc
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš dėl tų virtualių seminarų rolleyes.gif Jei seminaras 1,5 val, tai gautame pažymėjime bus parašytos 6 val., 1 diena ar 1,5 val.?
Atsakyti
Dalyvavau T. Kriliuvienės seminare , atsisiunčiau pažymą ir medžiagą. Pažymoje nurodyta seminaro trukmė 2 val. ir pati pažyma be pavardės, o pridėtas visų dalyvių sąrašas.
Atsakyti
Mergaitės į pradinukiukalba paštą siunčiu dalį nuskenuotos knygos ,,Rašymo ir skaitymo užduotys "
Pažiūrėkite turinį ir jei jums bus reikalingos ir kitos dalys - nuskenuosiu. Pradžia knygos, tai pratimai su užduotimis įrašyti garsus.
Šitie pratimai skirti 2-4 klasių mokiniams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 12, 11:46)
Aš užsiregistravau, man atsiuntė patvirtinimą. Tme laiške yra daug nuorodų, viena iš jų - konferencijų kambarys. Bandžiau į jį ieiti - prašo prisijunimo vardo ir slaptažodžio.
Žodžiu, supratau, kad labai norėčiau, jei nesunku, kad smulkiau parašytum procesą nuo prisijungimo iki pažymos pasiėmimo ax.gif  blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Ačiū drinks_cheers.gif  Užsirašiau į kelis - reikia pabandyti mirksiukas.gif

Nors konferencijų kambaryje slaptažodžio prašo, bet, man atrodo, kad tai skirta moderatoriams, nes paprastus dalyvius įleidžia be slaptažodžio. Tiesiog įrašydavau vardą, pavardę ir spausdavau OK.
Dėl vėlavimo, tai nesupratau, kodėl Lututės neįleido. Mane ir dabar į konferencijų kambarį įleidžia, nors nieko šiuo metu nevyksta.
Valandų iš tiesų rašo tiek, kiek truko seminaras. IKT taikymas - 2 val., eTwining'o taip pat 2 val..

Dėl pažymų tai jau nebežinau. Tas puslapis nuolat tobulinamas, tad šis tas nuo lapkričio jau ten pasikeitę. Anksčiau pažymos buvo prie renginių medžiagos. Galima buvo ir tą, ir kitą siųstis. Dabar panašu, kad kažkas gal kitaip...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(naminukė @ 2013 01 12, 23:51)
Nors konferencijų kambaryje slaptažodžio prašo, bet, man atrodo, kad tai skirta moderatoriams, nes paprastus dalyvius įleidžia be slaptažodžio. Tiesiog įrašydavau vardą, pavardę ir spausdavau OK.
Dėl vėlavimo, tai nesupratau, kodėl Lututės neįleido. Mane ir dabar į konferencijų kambarį įleidžia, nors nieko šiuo metu nevyksta.
Valandų iš tiesų rašo tiek, kiek truko seminaras. IKT taikymas - 2 val., eTwining'o taip pat 2 val..

Dėl pažymų tai jau nebežinau. Tas puslapis nuolat tobulinamas, tad šis tas nuo lapkričio jau ten pasikeitę. Anksčiau pažymos buvo prie renginių medžiagos. Galima buvo ir tą, ir kitą siųstis. Dabar panašu, kad kažkas gal kitaip...

Nedaug liko. Palauksim ir sužinosim. bigsmile.gif

Ar ateina priminimas tą dieną į paštą, ar reik pačiam neužmiršt? g.gif O tai aš į senatvę labai jau užuomarša patapau. doh.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos. Aš ir į IKT užsiregistravau. Pažiūrėsim kaip ten seksis.

Šiandien radau adresiuką, su labai jau gražiomis nuotraukomis. Dalinuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės į Jūsų paštą įmečiau ketvirtai klasei pasaulio pažinimo pamokai "pramonės perversmas"
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 01 13, 15:02)
sveikutės į Jūsų paštą įmečiau ketvirtai klasei pasaulio pažinimo pamokai "pramonės perversmas"

AČIŪ biggrin.gif

IR AŠ PABANDYSIU SUDALYVAUT TOKIAM SEMINARE. SUDOMINOT. mirksiukas.gif blush2.gif AČIŪ
Atsakyti