Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(ninkute @ 2013 01 11, 22:02)
Mergaitės, sakykit, kurios prisiregistravusios į internetinius seminarus. Tai Jūs tą valandą esate laisvos ir galite klausyti seminaro ar kažkokiu kitu būdu tai darysite? Man pavyzdžiui 13 ar 15 val. tai netinkama, nei darbe negaliu, o namuose dar tikrai nebūnu.

Taip, toks laikas man tinka. Galiu ir darbe, ir namie.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 01 11, 21:42)
Sveikos, mergaitės,
ar dalyvaujate internetiniuose seminaruose? Gal galite papasakoti ar įdomu, ar yra naudos?

Dalyvauju. Man tai labai patinka. jau keliuose dalyvavau. Privalumai: sėdi namuose prie kompiuterio, geri arbatą ir klausaisi. Nei kur vykti, nei pinigėlius leisti. Visi tikrai kažkuo naudingi, kuriuose dalyvavau. Vistiek sužinai naujo kažką. Vieni labiau, kiti mažiau, bet patiko. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 11 sausio 2013 - 23:51
QUOTE(ninkute @ 2013 01 11, 23:02)
Mergaitės, sakykit, kurios prisiregistravusios į internetinius seminarus. Tai Jūs tą valandą esate laisvos ir galite klausyti seminaro ar kažkokiu kitu būdu tai darysite? Man pavyzdžiui 13 ar 15 val. tai netinkama, nei darbe negaliu, o namuose dar tikrai nebūnu.

Dalyvavau IKT taikyme ir eTwining'o seminaruose. Buvo visai įdomu. Po renginio galima parsisiųsti seminaro metu rodytus pristatymus. Šiaip IKT seminaras jau anksčiau buvo, tad jo medžiaga jau ir dabar galit rasti skyrelyje 'Renginių medžiaga".

Viskas vyksta paprastai. Likus kelioms minutėms iki nurodyto laiko reikia pasidaryti didelį puodelį kavos ir prisijungti virtualioje konferencijoje. Seminaro metu skelbiama nuoroda, kur prašoma užpildyti dar kartą savo registracijos duomenis. Taip sutikrinami visi dalyviai ir po renginio galima pasisiųsti pažymą, kad dalyvavai šiame renginyje.
Jei laikas netinkamas, tai tada nelabai įsivaizduoju, kaip kitaip galima būtų paklausyt. Šiaip galima prisijungt ir pavėlavus.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 09, 13:14)
Gal kuri nors jau užsiregistravote ir žadat dalyvauti šiuose mokymuose?
http://www.upc.smm.l...supervizija.php - grupinės supervizijos mokymai.
Pasiūlymas gan viliojantis.

Dabar užsiregistravau. Bandysim patekt. AČIŪ už nuorodą.

QUOTE(eda77 @ 2013 01 09, 15:08)
Sveikos, prieš 2 metus buvo tokie kursai mano mieste, teko dalyvaut. Galiu pasakyt tiek - susipažinau su labai šauniais žmonėmis. O patys kursai - labai daug savianalizės - jaučiausi kaip pas psichologą. Bet, kad didlės naudos būtų  unsure.gif
Čia tik mano nuomonė.

Mane vis vien sudomino. Psichologas nepakenks. Kartais tikrai prireikia psichoanalitiko.
R.@usra, tu nesiregistravai? Ten regioną galima rinktis. maž Klaipėdoj bus?

Merginos, kur jūs randat tuos internetinius virtualius seminarus?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 01 12, 09:02)

ir aš susidomėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 01 12, 08:02)
Dabar užsiregistravau. Bandysim patekt. AČIŪ už nuorodą.
Mane vis vien sudomino. Psichologas nepakenks. Kartais tikrai prireikia psichoanalitiko.
R.@usra, tu nesiregistravai? Ten regioną galima rinktis. maž Klaipėdoj bus?

QUOTE(vaiduuse @ 2013 01 12, 08:56)
ir aš susidomėjau  bigsmile.gif

Labas rytas, pašte nusiųsta nuoroda. Tuoj įkelsiu sausio mėnesio.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 01 12, 00:54)
Jei laikas netinkamas, tai tada nelabai įsivaizduoju, kaip kitaip galima būtų paklausyt. Šiaip galima prisijungt ir pavėlavus.

O man neleido prisijungti, kai pavėlavau 15 minučių. schmoll.gif Turbūt per daug vėlavau)))
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2013 01 12, 09:02)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 12, 09:16)

AČIŪ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2013 01 11, 22:28)
Skaitau aš mergaičių pasisakymus ir galvoju, kad labai jau viskaspanašu)smile.gifsmile.gif
problema ta pati ir pas mane su ta anglų kalba, tikrai dažnai tenka pasijusti nepilnaverte, net gėda, man atrodė, kad Jūs visos labai mokat tą kalbą, bet pasirodo, aš ne  viena..  4u.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O, kad jos trūksta, tai tikra tiesa, kiek su anglonu išsiverti, bet to maža, aš mokykloj mokiaus prancūzų, tai man visai tamsus miškas, net tarimo nežinau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas rytelis,
ir aš nemoku anglų, ir aš mokiausi prancūzų... mirksiukas.gif Toks jausmas, kad šis pasisakymas mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 01 12, 00:54)
Viskas vyksta paprastai. Likus kelioms minutėms iki nurodyto laiko reikia pasidaryti didelį puodelį kavos ir prisijungti virtualioje konferencijoje. Seminaro metu skelbiama nuoroda, kur prašoma užpildyti dar kartą savo registracijos duomenis. Taip sutikrinami visi dalyviai ir po renginio galima pasisiųsti pažymą, kad dalyvavai šiame renginyje.

Aš užsiregistravau, man atsiuntė patvirtinimą. Tme laiške yra daug nuorodų, viena iš jų - konferencijų kambarys. Bandžiau į jį ieiti - prašo prisijunimo vardo ir slaptažodžio.
Žodžiu, supratau, kad labai norėčiau, jei nesunku, kad smulkiau parašytum procesą nuo prisijungimo iki pažymos pasiėmimo ax.gif blush2.gif
Ačiū 4u.gif
QUOTE(b.s @ 2013 01 12, 10:16)

Ačiū drinks_cheers.gif Užsirašiau į kelis - reikia pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turite 2 klasės 1 pusmečio vertinimo kriterijus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 01 11, 23:54)

O prisijungimo duomenis gauni paštu?

Aš užsiregistravau į Kriliuvienės seminarą.
Atsakyti