Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(NOKIA @ 2013 01 11, 10:09)
Dalyvavau atrankoje į projektą ,,Pradinio ugdymo tobulinimas'' ir buvau atrinkta. Taigi mokysimės 3 metus, vyksta tam tikros sesijos po dvi dienas. Lektoriai išties geri, yra iš ko pasimokyti. Balandį važiuoju į stažuotę į Austriją....
Gal daugiau kas dalyvaujat projekte ,,Pradinio ugdymo tobulinimas''?

Spaudžiu dešinę, NOKIA. drinks_cheers.gif O aš šį sykį aptingau ir nesiveržiau į projektą. Be to, Austrijoje jau buvau pasidalinti gerąja patirtimi. smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mergaitės.
Labai džiaugiuosi už jūsų drąsą, patekus į įvairius projektus, stažuotes.Man labai didelis barjeras - anglų kalba. Tai ir nesiveržiu, nes blogai pasijaučiu(nepilnavertė) ax.gif
Naršydama interneto platybėse radau puslapiuką, kuris sužavėjo.Gal kas irgi jo dar nebuvo radę, tad dalinuosi smile.gif
http://www.sgddik.de...ln_papier3.html

Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 01 11, 20:22)
Labai džiaugiuosi už jūsų drąsą, patekus į įvairius projektus, stažuotes.Man labai didelis barjeras -  anglų kalba. Tai ir nesiveržiu, nes blogai pasijaučiu(nepilnavertė) ax.gif
Naršydama interneto platybėse radau puslapiuką, kuris sužavėjo.Gal kas irgi jo dar nebuvo radę, tad dalinuosi smile.gif

thumbup.gif puslapiukas
Aš irgi nemoku tos "paukščių" (anglų) kalbos. Todėl tik pasvajoju apie tokias stažuotes ir baltai nuoširdžiai pavydžiu ten vykstančiom.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
ar dalyvaujate internetiniuose seminaruose? Gal galite papasakoti ar įdomu, ar yra naudos?
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 01 11, 20:42)
Sveikos, mergaitės,
ar dalyvaujate internetiniuose seminaruose? Gal galite papasakoti ar įdomu, ar yra naudos?

Labas vakaras, užsirašiau šiam mėnesiui. Reikia išbandyt, tada galėsim kažką konkrečiau pasakyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2013 01 11, 19:22)

Nelabai susigaudau kas čia ir kaip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 11, 21:01)
Labas vakaras, užsirašiau šiam mėnesiui. Reikia išbandyt, tada galėsim kažką konkrečiau pasakyt.  g.gif

Ir aš išbandysiu šitą reikaliuką, bus pirmas kartas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 01 11, 21:18)

Šiandien vėl buvo naujų pasiūlymų. Matėt? g.gif Ar gavot? Jei ne - persiųsiu.
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 01 11, 21:18)

Į kokį registravaisi?
Atsakyti
Ninkute, tikrai nepergyvenk, nesu žmogus, kuris ką nors smerkia, o dar už tokiuos dalykus. tikrai ne vėlu ir pirmadienį, ir antradienį, dar savo radau ankstesnių metų, darbo turim, kai galėsi įmesk.
Skaitau aš mergaičių pasisakymus ir galvoju, kad labai jau viskaspanašu)smile.gifsmile.gif
problema ta pati ir pas mane su ta anglų kalba, tikrai dažnai tenka pasijusti nepilnaverte, net gėda, man atrodė, kad Jūs visos labai mokat tą kalbą, bet pasirodo, aš ne viena.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif O, kad jos trūksta, tai tikra tiesa, kiek su anglonu išsiverti, bet to maža, aš mokykloj mokiaus prancūzų, tai man visai tamsus miškas, net tarimo nežinau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lauksim naujienų iš mergaičių, kurios dalyvauja tuose seminaruose. Bet kokia aš savanaudė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nepykit mergaitės

Gero savaitgalio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 11 sausio 2013 - 21:28
QUOTE(b.s @ 2013 01 11, 21:21)
Šiandien vėl buvo naujų pasiūlymų. Matėt? g.gif Ar gavot? Jei ne - persiųsiu.
Papildyta:

Į kokį registravaisi?

Į IKT taikymą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 01 11, 21:29)
Į IKT taikymą  lotuliukas.gif

Tai virtualiai susimatysim lens.gif
Atsakyti
Mergaitės, sakykit, kurios prisiregistravusios į internetinius seminarus. Tai Jūs tą valandą esate laisvos ir galite klausyti seminaro ar kažkokiu kitu būdu tai darysite? Man pavyzdžiui 13 ar 15 val. tai netinkama, nei darbe negaliu, o namuose dar tikrai nebūnu.
Atsakyti