Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(zuzanele @ 2013 01 10, 17:59)
Sveikutės 4u.gif
Apsivertus darbais, tad... blush2.gif
Gal kartais turit patriotinių, apie Lietuvą, Tėvynę karaoke dainų ar fonogramų?  rolleyes.gif ("Žemėj Lietuvos", "Laisvė" turiu)

Sveika, šito gėrio tikrai turiu, pasistengsiu šiandien nusiųsti į paštą.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 10, 19:55)
Pas mus kas metai dalyvauja ir dabar dalyvaus mirksiukas.gif

QUOTE(staben @ 2013 01 10, 20:07)
Taip dalyvaujam, pagal galimybes kiekvienais metais, bet gal aš ką nors pražiopsojau, ar jau registracija baigėsi????

Ar patinka vaikams? Ar gausiai dalyvauja? O kaip užduotys - įkandamos?
Aš savo mokykloje pirmus metus organizuosiu.
Jų puslapyje rašo, kad užduotys atsiranda internete konkurso dieną - tai kelintą valandą pradedat konkursa?

QUOTE(NOKIA @ 2013 01 10, 22:12)
Ką tik grįžau iš seminaro( projektas ,,pradinio ugdymo tobulinimas''(.Iš ties pasisėmiau daug žinių, kaip save sustiprint prieš vadovą, nebijot pasakyt savo nuomonės. Ryt bandysiu žinias perteikt direktoriui, jau įsivaizduoju reakciją.... doh.gif

Kas tai per seminaras? Ir aš norėčiau tokiame sudalyvauti, nes dažnai pristinga drąsos į akis pasakyti, ką orėčiau. O paskui graužiu save, kad pritrūko drąsos.
Atsakyti
[quote=Vildinga,2013 01 10, 21:17]
Ar patinka vaikams? Ar gausiai dalyvauja? O kaip užduotys - įkandamos?
Aš savo mokykloje pirmus metus organizuosiu.
Jų puslapyje rašo, kad užduotys atsiranda internete konkurso dieną - tai kelintą valandą pradedat konkursa?

Asmeniškai aš dalyvavau prieš porą metų kalbų kengūroje, tai užduotys buvo sakyčiau normalios, o vaikų tai dalyvauja labai nedaug, nes klasėje po 5-8 vaikus yra, tai kur ten daug dalyvaus, bet vaikams labai patinka. tik va tas mokestis ... Konkursą pradedu įvairiai ir 10 ir 11val.

Kai turiu 4 klasę, aš dar dalyvauju Gintaro kelyje, ten vaikams labai patinka ir visi dalyvaujantys gauna sertifikatus, tai jau laimės būna ... Dalyvauja tik stipresnieji, bet tie kurie nori.

Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 08, 21:44)
...nieko neiseis... atostogavau iki kol suejo 2 m (ten raso "trukusiu ilgiau nei 2 metus"), bet pries atostogas dirbau tik 7 men. (pries tai pirma leliuka auginau)... bus viskas mano pasene, ka pries gimstant vaikams dariau...  blush2.gif  smile.gif
palauksiu...

kodėl pasenę? Mano atestacijai dokumentai buvo pradėti rinkti prieš 5 metus (nes 2 m. auginau vaikutį). Popieriukai turi būti surinkti per 3 metus dirbant su klase + atostogos 2 m.
Atsakyti
Mes taip par dalyvaujam kalbų kengūroje kasmet. Antrokai taip pat. Aišku, iš klasės dalyvauja tik po kelis. Ir nereikia, kad visi dalyvautų. Vis tik užduotys tokios, kad yra ką veikti... Bet vaikai šiais laikais drąsūs. Kad ir kaip išsprendžia, sako, kad buvo nesunku... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 10 sausio 2013 - 21:39
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 10, 23:12)
Na ir greitai rašot, nespėju su jumis.
Ką tik grįžau iš seminaro( projektas ,,pradinio ugdymo tobulinimas''(.Iš ties pasisėmiau daug žinių, kaip save sustiprint prieš vadovą, nebijot pasakyt savo nuomonės. Ryt bandysiu žinias perteikt direktoriui, jau įsivaizduoju reakciją.... doh.gif

Pasidalink placiau, kur tokius saunius kursus radai? Kaip noreciau papulti i tokius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 09, 13:14)
Na, jei tau ramiau bus, galiu pasiguosti, kad savo mokykloje aš užimu panašų statusą. Kai prasidėjo šnekos apie mokytojų mažinimą, atsidūriau beveik pačioje uodegoje iš 12 pradinukių). Iš pradžių saugojo tai, kad turiu 2 nepilnamečius. Dabar teturiu tik vieną, kitas suspėjo užaugti smile.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2013 01 10, 21:29)
kodėl pasenę? Mano atestacijai dokumentai buvo pradėti rinkti prieš 5 metus (nes 2 m. auginau vaikutį). Popieriukai turi būti surinkti per 3 metus dirbant su klase + atostogos 2 m.

reiks pasiaiskint... bet, kad pas mus ko paklausi, tas nieko apie tai atseit nezino...
Atsakyti
Dalyvavau atrankoje į projektą ,,Pradinio ugdymo tobulinimas'' ir buvau atrinkta. Taigi mokysimės 3 metus, vyksta tam tikros sesijos po dvi dienas. Lektoriai išties geri, yra iš ko pasimokyti. Balandį važiuoju į stažuotę į Austriją....
Gal daugiau kas dalyvaujat projekte ,,Pradinio ugdymo tobulinimas''?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 11, 10:09)
Dalyvavau atrankoje į projektą ,,Pradinio ugdymo tobulinimas'' ir buvau atrinkta. Taigi mokysimės 3 metus, vyksta tam tikros sesijos po dvi dienas. Lektoriai išties geri, yra iš ko pasimokyti. Balandį važiuoju į stažuotę į Austriją....
Gal daugiau kas dalyvaujat projekte ,,Pradinio ugdymo tobulinimas''?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SUPER!!!! Kaip džiaugiuosi clap.gif clap.gif clap.gif
Baltai baltai tau paydžiu ploja.gif
Atsakyti
Sveiki,
Esu LEU pradinio ugdymo paskutinio kurso studentė ir atlieku tyrimą apie interaktyvias lentas.
Prašau Jūsų pagalbos, jei naudojate savo klasėje interaktyvią lentą, prašau, atsakykite į pora klausimų:
http://apklausa .lt/f/interaktyviosios-lentos-nauda-pamokose-s1w5nvj.fullpage
(nuorodoje po žodžio apklausa nutrinkite tarpeli)
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 01 11, 09:09)
Dalyvavau atrankoje į projektą ,,Pradinio ugdymo tobulinimas'' ir buvau atrinkta.... Balandį važiuoju į stažuotę į Austriją....

Labai norėjau, bet neatrinko. Smagu, kad laukia stažuotė į Austriją smile.gif Ir aš norėčiau.

Papildyta:
QUOTE(staben @ 2013 01 10, 20:31)
Panaudosiu kažkur girdėtą mintį, nes ji čia labai tinka
Čia vieta kur...
...gera būti
...įdomu diskutuoti
...naudinga išmokti
...malonu kurti
...smalsu sužinoti
ir ...smagu sugrįžti!
Nu labai ačiū mergaitės, Ką aš be jūsų daryčiau

Visom keturiom pasirašau po šiais žodžiais, kiekvieną dieną, kad ir kaip būčiau pavargusi paskaitau, parašau rečiau blush2.gif
Atsakyti
Staben,
Tikrai jaučiuosi kalta, kad nepadariau, ko prašėte. vakar vieną pavyzdį nusiunčiau į paštą, o šiandieną tikrai neparsivežiau iš mokyklos. Smerkit, bet taip yra. Pirmadienį, jei nevėlu gal ant kaktos reiks užsirašyti.
Atsakyti