Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(Vildinga @ 2013 01 10, 18:44)
O ar žadat dalyvauti KALBŲ IR GAMTOS KENGŪROSE?

Pas mus kas metai dalyvauja ir dabar dalyvaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Galbūt bandysime gamtos, kalbų kengūrose dalyvauti, bet antrokams, tai tikrai sunku, ketvirtokai irgi bandys laimę.
Atsakyti
O ar žadat dalyvauti KALBŲ IR GAMTOS KENGŪROSE?

Taip dalyvaujam, pagal galimybes kiekvienais metais, bet gal aš ką nors pražiopsojau, ar jau registracija baigėsi????

Mergaitės, gal kuri turit 2012metų 4kl matematikos olimpiados užduotis (mokyklos, rajono), pernai neturėjau ketvirtokų, tai kažkaip atitrūkusi esu. Būsiu laabai dėkinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 10 sausio 2013 - 19:08
QUOTE(staben @ 2013 01 10, 20:07)
Mergaitės, gal kuri turit 2012metų 4kl matematikos olimpiados užduotis (mokyklos, rajono), pernai neturėjau ketvirtokų, tai kažkaip atitrūkusi esu.  Būsiu laabai dėkinga

Taip, turiu rajono, bet mokykloje. Jei nepamiršiu, tai rytoj bus.
Atsakyti
Ninkute, labai labai ačiū, svarbiausia, kad nepamirštum smile.gif smile.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(staben @ 2013 01 10, 20:21)
Ninkute, labai labai ačiū, svarbiausia, kad nepamirštum smile.gif smile.gif smile.gif

Tai va, kad pastaruoju metu nelabai gebu susitvrakyti su šia problema, gal jau Bilo Bil reikėtų pavartoti. Tuoj bandysiu užsirašyti.
Papildyta:
Staben, radau vieną pavyzdį namuose, išsiunčiau į pirmą paštą.
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2013 01 10, 19:07)
Taip dalyvaujam, pagal galimybes kiekvienais metais, bet gal aš ką nors pražiopsojau, ar jau registracija baigėsi????

Dar ne mirksiukas.gif
KALBŲ KENGŪRA
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2013 01 10, 19:07)
O

Mergaitės, gal kuri turit 2012metų 4kl matematikos olimpiados užduotis (mokyklos, rajono), pernai neturėjau ketvirtokų, tai kažkaip atitrūkusi esu.  Būsiu laabai dėkinga

Labas vakaras, tikrai buvo pašte. Paieškok.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 10, 17:59)
Sveikutės 4u.gif
Apsivertus darbais, tad... blush2.gif
Gal kartais turit patriotinių, apie Lietuvą, Tėvynę karaoke dainų ar fonogramų?  rolleyes.gif ("Žemėj Lietuvos", "Laisvė" turiu)

Ar tiktų „Jei ne auksinės vasaros“?
Atsakyti
Panaudosiu kažkur girdėtą mintį, nes ji čia labai tinka

Čia vieta kur...
...gera būti
...įdomu diskutuoti
...naudinga išmokti
...malonu kurti
...smalsu sužinoti
ir ...smagu sugrįžti!

Nu labai ačiū mergaitės, Ką aš be jūsų daryčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 10 sausio 2013 - 20:37
QUOTE(staben @ 2013 01 10, 21:31)
Pasinaudosiu kažkur girdėtą mintį, nes ji čia labai tinka
Čia vieta kur...
...gera būti
...įdomu diskutuoti
...naudinga išmokti
...malonu kurti
...smalsu sužinoti
ir ...smagu sugrįžti!
Nu labai ačiū mergaitės, Ką aš be jūsų daryčiau

Labai geri žodžiai. Pritariu staben. Mano pirmas darbas prisėdus prie kompiuterio patikrinti paštą ir paskaitinėti, kad naujo šiuose namučiuose. thumbup.gif
Atsakyti
Na ir greitai rašot, nespėju su jumis.
Ką tik grįžau iš seminaro( projektas ,,pradinio ugdymo tobulinimas''(.Iš ties pasisėmiau daug žinių, kaip save sustiprint prieš vadovą, nebijot pasakyt savo nuomonės. Ryt bandysiu žinias perteikt direktoriui, jau įsivaizduoju reakciją.... doh.gif
Atsakyti