Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 37 tema

QUOTE(lutute1 @ 2013 01 09, 01:05)
Sveika, Donatuke. 4u.gif  Kur buvai prapuolusi? Vis tokia pat graži smile.gif Ar ta mokyklėlė kaip nors susijusi su tavo darbine veikla?

Sveikutes is tikruju visos visos .. va teko man po gyvenimo @staigmeneles@ pasimurkdyti.. su teta korupcija susitikti.. nusivilti tesybe ir pan..
Bet siandien jau viskas , galiu atsikvepti.. susitaikyti su mintimi, kad siemet neturesiu visgi tu pirmoku, bet vistiek dirbsiu mokykleleje .. (galima sakyti kaip savoje ) ir destysiu vaikams 4-12m vaikuciams mentaline aritmetika.. (cia tik toks pavadinimas, bet mokysiu ne tik skaiciuoti)
Taigi vakarykstis postas tikrai mano asmeninis.. ir tikrai kvieciu ir laukiu visu mazyliu megstanciu idomia veikla, nebijanciu skaiciuku - i musu bureli.

Jei turit klausimu butinai klauskit, bet jei sia naujove pasidomesit - tikrai busit nustebintos , tokio efektingo metodo noretu kiekviena savo vaikui..
Zodziu jei norite atsinaujinti ir buti pirmosios LT skleidziancios naujienas - siulyciau isideti musu sveitaines nuoroda i savo klasiu internetinius pasaulelius.
Faktas vienas- , kad ateities vaikai , kurie iki mokyklos lankys musu bureli - pas jus i pradines klases ateis tikrai labai motyvuoti , demesingi ir su puikia atmintimi. Bus gera dirbti su tokiais vaikais ..

Vilnietes pradinukes visada gali pasiulyti savo vadovems ar vadovams, kad jie mus pakviestu ir jusu mokyklos bendruomenei - mes prisistatysime, pravesime demo pamokele.
Nes, planuojame mobilius pedagogus. As asmeniskai vaziuosiu po pamoku si bureli vesti i Valdorfo darzeli- mokyklele ir Meridian tarptautine mokykla.. tokiu budu ir jusu mokykleleje toks burelis gali atsirasti . thumbup.gif

Ok, geros dienos- lekiu i Menar mokyklele, nuo siandien lauksiu visu ir vaikuciu su teveliais ir pradiniu klasiu pedagogu - adresu Pamenkalnio g. 23-27, Pamenkalnio stotele, priesais medicinos banka, kuris stovi Taurakalnio papedeje doh.gif lotuliukas.gif
mano tel. jei kam norisi balsu pakalbeti smile.gif 8 656 93770
Dar priminsiu apie ka as cia : www.menar.lt arba facebooke : http://www.facebook.com/MenarLietuva cia yra daug foto su demo pamokeliu akimirkomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatuke: 09 sausio 2013 - 10:30
QUOTE(naminukė @ 2013 01 09, 01:46)
Šauni idėja rinkti 100 kolekciją. Su saviškiais rinkom ir nustebino tėvų išradingumas, pvz., viena šeima atsinešė krūvelę visai skirtingų daiktelių ir paaiškino, kad čia jų šeimos vakarai. Jie vakarais žaisdavo stalo žaidimus, muzikuodavo, kažką kartu gamindavo, tad ir daiktai susiję su įvairiais užsiėmimais. Kitą šeima atsinešė kompoto stiklainį ir patikino,kad ten tikrai 100 vaisių ir uogų.  biggrin.gif Su kita laida būtinai vėl rinksim.

Ir pėdutes klijavom. Jos kaip šventės dekoracija visai gerai atrodė.
Per 100-dienio renginį darėm ABĖCĖLĖS šventę. Scenarijus tai paprastutis toks, į paštą, berods, siunčiau. Jis iš forumiečių atsiųstų scenarijų ir buvo sulipdytas.  blush2.gif
Vėliau dar keletą užduotėlių pateikiau, susijusių su raidėmis. Taip šventė ir praėjo. Užduotėlės buvo beveik visos iš knygelės "Sukim sukim galveles". Ją  kažkada į paštą siunčiau. Kai kurias užduotis padėjo atlikti ir tėveliai.

....
Į pirma paštą įmečiau keletą užduotėlių iš mūsų šimtadienio. Gal ką panaudosi... sėkmės
Atsakyti
Sveikutės,
gal kas interneto platybėse užmatėt gerą programėlę termometro mokymui/kartojimui ax.gif Gal galit pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 01 08, 21:44)
(tik visos musu pradinukes vyr. mokytojos, o as viena ne... o kedes kaip ir visur kitur braska... tai norisi kuo greiciau ir man vyr. tapt... tik visos kitos mazu vaiku neturi. bet kartais ir mazi vaikai nesuveikia, kai atleidinet is darbo reikia...)

Na, jei tau ramiau bus, galiu pasiguosti, kad savo mokykloje aš užimu panašų statusą. Kai prasidėjo šnekos apie mokytojų mažinimą, atsidūriau beveik pačioje uodegoje iš 12 pradinukių). Iš pradžių saugojo tai, kad turiu 2 nepilnamečius. Dabar teturiu tik vieną, kitas suspėjo užaugti smile.gif

Gal kuri nors jau užsiregistravote ir žadat dalyvauti šiuose mokymuose?
http://www.upc.smm.l...supervizija.php - grupinės supervizijos mokymai.
Pasiūlymas gan viliojantis.
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 09, 14:14)

Ne, bet mąsčiau apie tai. O tu dalyvausi? Gal man tada didesnė pagunda būtų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 01 09, 14:14)

Sveikos, prieš 2 metus buvo tokie kursai mano mieste, teko dalyvaut. Galiu pasakyt tiek - susipažinau su labai šauniais žmonėmis. O patys kursai - labai daug savianalizės - jaučiausi kaip pas psichologą. Bet, kad didlės naudos būtų unsure.gif
Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 09, 12:32)
Sveikutės,
gal kas interneto platybėse užmatėt gerą programėlę termometro mokymui/kartojimui ax.gif Gal galit pasidalinti mirksiukas.gif

Aš turiu tokią savo pamokėlę. Ji seniau buvo pover pointe, db notebooke. nusiųsiu į antrą paštą. gal tiks...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 01 09, 18:00)
Aš turiu tokią savo pamokėlę. Ji seniau buvo pover pointe, db notebooke. nusiųsiu į antrą paštą. gal tiks...

Dėkui, ką be superpradinukių reiktų daryti g.gif tik įmeti prašymuka ir še tau atsakymas thumbup.gif kaip visada atsiranda gelbėtojų mirksiukas.gif
ir čia išplaukia toks vaizdas - bėga paplūdimiu Pamiela Anderson su gelbėtojos maudimuku ir meta gelbėjimo ratą (šiuo atveju termometro formos) lotuliukas.gif
Tikrai nieko įžeidžiančio, tik juokais šitas palyginimas, nieko nenoriu įžeisti ax.gif Nors dar nepradėjom dirbti, bet šiandien susidėliojom darbus iki kitų atostogų. Supratau, kad ramaus darbo nebus doh.gif vien renginiai, pranešimai, atviros pamokos, planai, refleksijos ir dar velniai žino kas doh.gif užtat gelbėtojai ir vaidenasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 01 09, 15:43)
Ne, bet mąsčiau apie tai. O tu dalyvausi? Gal man tada didesnė pagunda būtų?  mirksiukas.gif

Na kol kas dar neužsirašiau. Vis dar galvoju. Stabdo tai, kad ten net 7 kartus bus ir dalyvavimas būtinas. O jei tie mokymai sutaps su pamokų laiku? Niekas manęs neišleis.
Aš domėjausi, tai sakė nei laikas, nei grupės, nei vieta dar nežinomi.
Atsakyti
Ačiū Peliukiui už naujus , kaip visada gražius namučius.
Matau, kad reiks gerokai pasistengt ir spėt su Jumis, nes mažokai tenka pasidalinti mintimis su Jumis, nespėju 4u.gif
Jums gerai, kai dirbat su viena klase, tai įsivertinimui galit skirt daugiau laiko, o man liūdna, viskas pagreitintai, kai trys klasės viename... 4u.gif
Bet nieko nepadarysi.
Mes pradedam darbuotis tik rytoj.
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2013 01 06, 22:33)
Auglina, labai sudomino Symbaloo. Bet nelabai suprantu, kaip su juo elgtis. Atrodo reikia užsiregistruoti ir po to pasidarai savo webmiksus, arba naudojiesi kitų. Ar kaip čia?

Sveikos,
Įdomus dalykas, bet nelabai suprantu kas tai g.gif. Gal kuri gali plačiau paaiškinti?

Atsakyti
Ryt klasėje žadu pravesti Lietuvos istorijos viktoriną "Mes - baltai" 3 klasė.
Tad pateiktimi bei diplomėliu dalinuosi ir su jumis. Gal kas susidomės mirksiukas.gif
Siunčiau į 1 paštą.
Atsakyti