Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Sveikutės,

Daivuliau, labai mieli šalikai... wub.gif O jau kepurikė tai iš viso... wub.gif
Laimuže, prisižiūrėjau tamstos mezginių – ir čia, ir galerijoje, tai likau tiesiog lengvam šoke, biggrin.gif bet šiaip smagu, nes yra daug ko pasimokyti. 4u.gif O ir už perfokortų lobyną dėkui - reikės kada prie progos išsisaugoti... Nes tikrai labai mielų kiauraraštukų yra...
jautiena, labai dailus megztukėlis. Prisidedu prie ristinos - ir man toks nepamaišytų... biggrin.gif

Na, o mano bambizas kadangi tokios prabangos neduoda, jog galėčiau jam šalia esant megzti, tai mano laikrodis teturi kokias 3-4 valandas per parą mezgimui. Bet vis tiek, kai azartas pagauna, tai, žiūriu, ir per tas kelias valandas, žmogus, kažkaip mobilizuojiesi, ir spėji daug numegzti, o dar daugiau išardyti... biggrin.gif Žodžiu, per porą čia dienų sugebėjau vieno megztinio priekį numegzti, bet tuomet paskaičiavau, kad siūlų likusioms dalims neužteks. Pasiguodžiau bent tuo, kad įgijau patirties akių uždėjime ir nuėmime... Pasiguodusi viską išardžiau ir ėmiausi kito sumanymo. To dalis priekinė irgi va, guli ant stalo baigta, bet su dydžiu nenutaikiau, tai vėl varysiu antrą dublį. biggrin.gif Čia bent paguoda ta, kad pasiteisino užmanymas, o ir visokių mašinos valdymo plonybių išbandžiau beigi įsisavinau. Tad, deduosi posakį „iš klaidų mokomės“ į kišenę ir varau toliau... Iki kokų Velykų, žiū, gal ir baigsiu vieną megztukėlį nunarplioti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 06, 22:40)
svelnute,[/b] gražu ir man tie netikri kiauraraščiai, bet kaip suprantu tas plonas siūliukas blogoj pusėj eina per visą mezginį, kaip raštuotų  g.gif

Jo, praktiškai net pamaniau, kad galima bandyti imti bet kuri raštą iš dviejų siūlų ir daryti netikrą kiauraraštį. Tik su šiais raštais konkrečiai daug kur netgi pagrindinis siūlas blogoje pusėje daugiau kybo.
Atsakyti
jei dar kada parasysiu kad planuoju megzti sarafana ar suknele priminkit jog zadejau daugiau niekada niekada./ nafig ir tu sarafanu ir tokiu klienciu
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 07, 23:05)
jei dar kada parasysiu kad planuoju megzti sarafana ar suknele priminkit jog zadejau daugiau niekada niekada./ nafig ir tu sarafanu ir tokiu klienciu

ojei, cia del nutysimo susinervinus? ar topine kliente pasitaike?
Atsakyti
ph34r.gif
Atsakyti
Freke, pasipasakok, palengves (o is tiesu, tai mums labai smalsu)
Atsakyti
Daivuliau, labai smagus tavo mezginiai wub.gif
Kas ten per paslaptis koriuko, kuria atradai? blush2.gif

Jautienos ir Laimuzes, kaip visada zavi darbu isbaigtumas wub.gif net jei ir mezginys nebuna mano skonio cool.gif

O man einasi ziauriai letai... Nors turiu siai dienai du mazus mezginukus nesusiutus rolleyes.gif bet viena tai bijau, kad jau bus ir isaugus mazoji , kol susiusiu ir sutvarkysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 01 07, 18:09)
Elika, tave pakonsultuot sunku, nes su tavo aparatu neaišku kaip ir ką įmanoma padaryt. Su kuo ko gero kitokios taisyklės galioja.

Na, dėkui ir už tai biggrin.gif

QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 07, 21:08)
Elika as kepuriuka mokinausi pagal si filmuka daryt. Cia gaunasi auseles dvigubos. Tada pagalvojau jog galima ir dviguba padaryti, tai yra megzti nuo virsaus vidines puses, tada eina auseles, paskui vistiek sumezgu su vidine puse kaip kad vienguba kepuriuka reiktu daryti, nes man taip graziau gula. Beje virsuje as vel sukabinu abu galus ir dar pamezgu kelias eiles, jog sutraukiant kepuriuka graziau kristu. As sutraukiu paprastai su siulu. Merginos kazkada kalbejo jog kazkaip su lance karieta susiaurina, tik as neisivaizduoju kaip ax.gif

Dėkui 4u.gif Gal pavyks kažką prisitaikyt savo mašinkai ax.gif
Namie teks filmuką pažiūrėt. Ech, kaip sunku su tais blokavimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 01 07, 23:29)
Freke, pasipasakok, palengves (o is tiesu, tai mums labai smalsu)

viesai nenoriu ax.gif
Atsakyti
L@imuže, be galo žaviuosi jūsų darbų atlikimu wub.gif . Ypatingai kiauraraštinis megztukas thumbup.gif .
Daivuliau, kepurytė liuksiška 4u.gif
Sushi, 3-4 val per dieną mezgimui - žiauriai pavydžiu. Aš nė tiek negaliu kasdien sau leisti.
Jautiena, megztukas klasiškas, jei nežinočiau, kad tavo megztas, tai galvočiau, kad fabrikinis (čia komplimentas 4u.gif ).
Freke, suintrigavai ir palikai. Dabar baisiausiai knieti sužinoti, kas ten atsitiko. kad ir be smulkmenų, nagi...
Atsakyti
Freke, mane irgi smalsumas žudo... blush2.gif

QUOTE(akirera @ 2013 01 08, 09:28)
Sushi, 3-4 val per dieną mezgimui - žiauriai pavydžiu. Aš nė tiek negaliu kasdien sau leisti.
Na, aš vaiką anksti guldau, tai vakare tos 3-4 valandos – mano laikas. Kol azartas yra, tai visą jį ir skiriu dabar mezgimui. Bet šiaip tai į tą laiką ir kiti malonumai turi sutilpti, kaip kad maisto gaminimas, kambarių tvarkymas, indų plovimas ir pan... smile.gif
Atsakyti
Suprantu tas,kurios namučiuose su mažais vaikučiais,pati turiu dar 2 metų neturintį biggrin.gif Man mezgimui laiko visai nėra,nes mažasis man neleidžia,viską jam tada reikia čiupinėti,imti,tenka tik kada vakarais arba savaitgaliais kai tėtis ir močiutė namie būna. Man pradedančiąjai megzti prie mašinos laikas lėkte pralekia,savaitgalį bandžiau mažajam liemenę brūžinti,tai galiu save pagirti,kad kaip pirmas blynas visai nieko,gerai pagal pavyzduką pasiskaičiavau akis,aišku yra klaidelių,bet palyginus visai gerai.Tik va su kaklo ir rankoviu apmezgimu suku galvą,turbūt teks rankom apmegzt,bus greičiau mirksiukas.gif
Žaviuosi visų darbeliais biggrin.gif
Atsakyti