Sveikutės mezgejėlės, fantastiški jūsų darbeliai .
Noriu jūsų paklausti. Turiu senutę mezgimo mašiną, mama sako kad Severianka, mezga puikiai, bet va labai jau tie mezginiai raitosi, bandžiau "atlyginti" kraštus, bet nelabai išeina, sakau gal reikia kokius svorius ant kraštų kabinti, gal kas žinot kokią paslaptį, kaip sumažinti tuos užsiraitymus?
Elika, labai jau smalsu pamatyt jusu pleduka
va butent, atsaket i mano klausima. Kai mezgiau su bordo siulais ir juodais nieks man nesmirdejo, o va tie gelsvi nu taip nosi raukt pradejo kai iskalbiau, bet va isdziuvus jau normaliai. Zinosiu dabar, aciu
QUOTE(Freke @ 2013 01 07, 09:53)
del situ siulu kvapo sakyciau labiausiai vilnos kvapa turi tie beveik nedazyti siulai. na naturaliausiu spalvu. gelsvi pilki. o visi kiti kazkaip nebetiek to kvapo ir turi
va butent, atsaket i mano klausima. Kai mezgiau su bordo siulais ir juodais nieks man nesmirdejo, o va tie gelsvi nu taip nosi raukt pradejo kai iskalbiau, bet va isdziuvus jau normaliai. Zinosiu dabar, aciu
dabar kai Freke uzsiimine apie nukarusius kampus, as uzsivilkau savo vienintele megzta suknele - na ir "akurat" kampai patyse ir dingtelejo man, kad paskutini karta kai skalbiau, tai priekiu i virsu patiesus dziovinau, o pries tai buvau sonu dziovinus, specialiai prieki ir nugara patempus, tai viskas buvo gerai.
Manau paskutini syk pasirodau su savo smulkiais darbeliais nes jau sarmata pries jusu grozius
Metinuko kepuriukas is 100% merino vilnos, dvigubas.
Metinuko kepuriukas is 100% merino vilnos, dvigubas.
QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 07, 11:53)
Elika, labai jau smalsu pamatyt jusu pleduka
Būtinai parodysiu
Pažiūrėjau kepuriuką ( o jau grožis ir modeliuko gražumas ) ir man iškilo čia klausimas.. Kaip tik planuoju kepurę megzt.. tik ne vaikišką, o suaugusiam.. Noriu dvigubą, kad ne tik grožis, bet ir šiluma būtų, ale, bet va, kaip ją dvigubą numegzt? Mezgat dvi vienodas dalis ir susiuvat? Ar kažkaip kitaip? na, žalia aš dar mezgime..
Aš žaviuosi Daivuliau. Pati turiu šiek tiek virš metų mergytę. Tai kažkaip man sunkiai su ja sekasi megzt. O vat ji tik ir rodo, ką numezgus
Užeinu, tyliai pavarvinu seilę į grožius, ir išeinu
Kada ir aš užsuksiu su suknyte, jei tik pavyks iš niolikto karto
Užeinu, tyliai pavarvinu seilę į grožius, ir išeinu
Kada ir aš užsuksiu su suknyte, jei tik pavyks iš niolikto karto
Daivuliau, puiki kepurytė . Pasiryžimas didesniem darbam pagirtinas, lauksim vaizdų
Elika, tave pakonsultuot sunku, nes su tavo aparatu neaišku kaip ir ką įmanoma padaryt. Su kuo ko gero kitokios taisyklės galioja.
Elika, tave pakonsultuot sunku, nes su tavo aparatu neaišku kaip ir ką įmanoma padaryt. Su kuo ko gero kitokios taisyklės galioja.
Daivuliau - kepuryte be priekaistu, spalvytes, modeliukas, manekene
mano paskutinis, tik foto kokybe nekokia, ner saules jau gal savaite, tamsu:
nieko neaparasinesiu, treciadieni saule zada pasirodyt, kai graziai nufotografuosiu, tai vel pasirodysiu su visom detalem.
mano paskutinis, tik foto kokybe nekokia, ner saules jau gal savaite, tamsu:
nieko neaparasinesiu, treciadieni saule zada pasirodyt, kai graziai nufotografuosiu, tai vel pasirodysiu su visom detalem.
Uch kaip tokio norėėėčiau
Jautiena gražu. Ir puošnu, ir tuo pačiu kasdieniška
Daivulia, super abu kūrinėliai
Na, man mažasis megzt netrukdo kažkaip sugebam įsitekt aš tarp jo žaislų, o jis tarp manųjų
Pvz., dabar turiu susiūti 3 mezginius Numegzt buvo lengviau
Jautiena gražu. Ir puošnu, ir tuo pačiu kasdieniška
Daivulia, super abu kūrinėliai
Na, man mažasis megzt netrukdo kažkaip sugebam įsitekt aš tarp jo žaislų, o jis tarp manųjų
Pvz., dabar turiu susiūti 3 mezginius Numegzt buvo lengviau
Jautiena, labai gražu . Nereikia nei apšvietimo, viskas super subtiliai padaryta. Aišku, ant tokios figūros ką bedėsi, viskas tiks Vis tik lauksim tų detalizuotų vaizdų
Aciu uz pagyras, isties malonu isgirsti gera zodi is jusu. Juk viska is jusu ir mokinuosi
Elika as kepuriuka mokinausi pagal si filmuka daryt. Cia gaunasi auseles dvigubos. Tada pagalvojau jog galima ir dviguba padaryti, tai yra megzti nuo virsaus vidines puses, tada eina auseles, paskui vistiek sumezgu su vidine puse kaip kad vienguba kepuriuka reiktu daryti, nes man taip graziau gula. Beje virsuje as vel sukabinu abu galus ir dar pamezgu kelias eiles, jog sutraukiant kepuriuka graziau kristu. As sutraukiu paprastai su siulu. Merginos kazkada kalbejo jog kazkaip su lance karieta susiaurina, tik as neisivaizduoju kaip
Balla zinokit man vienai su mazaja irgi sunkiai sekasi megzti, nebent kazkokius bandymus, nes sukasi aplink, bando karieta liesti ir pan mezgu as kai buna vyras arba naktim bet baigiasi mano katino dienos, griztu i darba pusei etato, tai naktimis nebepavyks padirbet.
Darbeja jauciu didesni kurini bandysiu nebent koki vasari konstruot, nes dar mazosiom mergytem turiu sumanymu, tai joms lengviau padaryt. Jei dydzio neatitaikau, tai vien du ir isardai, o su dideliu del to ir bijau pradet.
Jautiena LABAI dailus megztukas, kaip nulietas ant jusu
Elika as kepuriuka mokinausi pagal si filmuka daryt. Cia gaunasi auseles dvigubos. Tada pagalvojau jog galima ir dviguba padaryti, tai yra megzti nuo virsaus vidines puses, tada eina auseles, paskui vistiek sumezgu su vidine puse kaip kad vienguba kepuriuka reiktu daryti, nes man taip graziau gula. Beje virsuje as vel sukabinu abu galus ir dar pamezgu kelias eiles, jog sutraukiant kepuriuka graziau kristu. As sutraukiu paprastai su siulu. Merginos kazkada kalbejo jog kazkaip su lance karieta susiaurina, tik as neisivaizduoju kaip
Balla zinokit man vienai su mazaja irgi sunkiai sekasi megzti, nebent kazkokius bandymus, nes sukasi aplink, bando karieta liesti ir pan mezgu as kai buna vyras arba naktim bet baigiasi mano katino dienos, griztu i darba pusei etato, tai naktimis nebepavyks padirbet.
Darbeja jauciu didesni kurini bandysiu nebent koki vasari konstruot, nes dar mazosiom mergytem turiu sumanymu, tai joms lengviau padaryt. Jei dydzio neatitaikau, tai vien du ir isardai, o su dideliu del to ir bijau pradet.
Jautiena LABAI dailus megztukas, kaip nulietas ant jusu
jautiena lauksim detaliu.bet man ir taip gerai matosi,nes megiamas mano fasonas tokiu megztukeliu