Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Sveikutės mezgejėlės, fantastiški jūsų darbeliai 4u.gif .
Noriu jūsų paklausti. Turiu senutę mezgimo mašiną, mama sako kad Severianka, mezga puikiai, bet va labai jau tie mezginiai raitosi, bandžiau "atlyginti" kraštus, bet nelabai išeina, sakau gal reikia kokius svorius ant kraštų kabinti, gal kas žinot kokią paslaptį, kaip sumažinti tuos užsiraitymus? ax.gif
Atsakyti
Elika, labai jau smalsu pamatyt jusu pleduka 4u.gif

QUOTE(Freke @ 2013 01 07, 09:53)
del situ siulu kvapo sakyciau labiausiai vilnos kvapa turi tie beveik nedazyti siulai. na naturaliausiu spalvu. gelsvi pilki. o visi kiti kazkaip nebetiek to kvapo ir turi g.gif

va butent, atsaket i mano klausima. Kai mezgiau su bordo siulais ir juodais nieks man nesmirdejo, o va tie gelsvi nu taip nosi raukt pradejo kai iskalbiau, bet va isdziuvus jau normaliai. Zinosiu dabar, aciu 4u.gif
Atsakyti
dabar kai Freke uzsiimine apie nukarusius kampus, as uzsivilkau savo vienintele megzta suknele - na ir "akurat" kampai patyse ir dingtelejo man, kad paskutini karta kai skalbiau, tai priekiu i virsu patiesus dziovinau, o pries tai buvau sonu dziovinus, specialiai prieki ir nugara patempus, tai viskas buvo gerai.
Atsakyti
Manau paskutini syk pasirodau su savo smulkiais darbeliais 4u.gif nes jau sarmata pries jusu grozius ax.gif
Metinuko kepuriukas is 100% merino vilnos, dvigubas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 07, 11:53)
Elika, labai jau smalsu pamatyt jusu pleduka  4u.gif

Būtinai parodysiu mirksiukas.gif

Pažiūrėjau kepuriuką ( o jau grožis wub.gif ir modeliuko gražumas wub.gif ) ir man iškilo čia klausimas.. Kaip tik planuoju kepurę megzt.. tik ne vaikišką, o suaugusiam.. Noriu dvigubą, kad ne tik grožis, bet ir šiluma būtų, ale, bet va, kaip ją dvigubą numegzt? Mezgat dvi vienodas dalis ir susiuvat? Ar kažkaip kitaip? g.gif na, žalia aš dar mezgime.. doh.gif
Atsakyti
Aš žaviuosi Daivuliau. Pati turiu šiek tiek virš metų mergytę. Tai kažkaip man sunkiai su ja sekasi megzt. O vat ji tik ir rodo, ką numezgus bigsmile.gif

Užeinu, tyliai pavarvinu seilę į grožius, ir išeinu smile.gif

Kada ir aš užsuksiu su suknyte, jei tik pavyks iš niolikto karto smile.gif
Atsakyti
Daivuliau, puiki kepurytė thumbup.gif thumbup.gif . Pasiryžimas didesniem darbam pagirtinas, lauksim vaizdų biggrin.gif

Elika, tave pakonsultuot sunku, nes su tavo aparatu neaišku kaip ir ką įmanoma padaryt. Su kuo ko gero kitokios taisyklės galioja.
Atsakyti
Daivuliau - kepuryte be priekaistu, spalvytes, modeliukas, manekene thumbup.gif

mano paskutinis, tik foto kokybe nekokia, ner saules jau gal savaite, tamsu:
user posted image
nieko neaparasinesiu, treciadieni saule zada pasirodyt, kai graziai nufotografuosiu, tai vel pasirodysiu su visom detalem.
Atsakyti
Uch wub.gif kaip tokio norėėėčiau thumbup.gif
Jautiena gražu. Ir puošnu, ir tuo pačiu kasdieniška smile.gif

Daivulia, super abu kūrinėliai thumbup.gif

Na, man mažasis megzt netrukdo biggrin.gif kažkaip sugebam įsitekt aš tarp jo žaislų, o jis tarp manųjų biggrin.gif
Pvz., dabar turiu susiūti 3 mezginius ax.gif Numegzt buvo lengviau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jautiena, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif . Nereikia nei apšvietimo, viskas super subtiliai padaryta. Aišku, ant tokios figūros ką bedėsi, viskas tiks bigsmile.gif g.gif Vis tik lauksim tų detalizuotų vaizdų rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras, isties malonu isgirsti gera zodi is jusu. Juk viska is jusu ir mokinuosi 4u.gif
Elika as kepuriuka mokinausi pagal si filmuka daryt. Cia gaunasi auseles dvigubos. Tada pagalvojau jog galima ir dviguba padaryti, tai yra megzti nuo virsaus vidines puses, tada eina auseles, paskui vistiek sumezgu su vidine puse kaip kad vienguba kepuriuka reiktu daryti, nes man taip graziau gula. Beje virsuje as vel sukabinu abu galus ir dar pamezgu kelias eiles, jog sutraukiant kepuriuka graziau kristu. As sutraukiu paprastai su siulu. Merginos kazkada kalbejo jog kazkaip su lance karieta susiaurina, tik as neisivaizduoju kaip ax.gif

Balla zinokit man vienai su mazaja irgi sunkiai sekasi megzti, nebent kazkokius bandymus, nes sukasi aplink, bando karieta liesti ir pan doh.gif mezgu as kai buna vyras arba naktim lotuliukas.gif bet baigiasi mano katino dienos, griztu i darba pusei etato, tai naktimis nebepavyks padirbet.
Darbeja jauciu didesni kurini bandysiu nebent koki vasari konstruot, nes dar mazosiom mergytem turiu sumanymu, tai joms lengviau padaryt. Jei dydzio neatitaikau, tai vien du ir isardai, o su dideliu del to ir bijau pradet.
Jautiena LABAI dailus megztukas, kaip nulietas ant jusu 4u.gif

Atsakyti
jautiena thumbup.gif lauksim detaliu.bet man ir taip gerai matosi,nes megiamas mano fasonas tokiu megztukeliu wub.gif
Atsakyti