Aciu uz pagyras, isties malonu isgirsti gera zodi is jusu. Juk viska is jusu ir mokinuosi
Elika as kepuriuka mokinausi pagal
si filmuka daryt. Cia gaunasi auseles dvigubos. Tada pagalvojau jog galima ir dviguba padaryti, tai yra megzti nuo virsaus vidines puses, tada eina auseles, paskui vistiek sumezgu su vidine puse kaip kad vienguba kepuriuka reiktu daryti, nes man taip graziau gula. Beje virsuje as vel sukabinu abu galus ir dar pamezgu kelias eiles, jog sutraukiant kepuriuka graziau kristu. As sutraukiu paprastai su siulu. Merginos kazkada kalbejo jog kazkaip su lance karieta susiaurina, tik as neisivaizduoju kaip
Balla zinokit man vienai su mazaja irgi sunkiai sekasi megzti, nebent kazkokius bandymus, nes sukasi aplink, bando karieta liesti ir pan

mezgu as kai buna vyras arba naktim

bet baigiasi mano katino dienos, griztu i darba pusei etato, tai naktimis nebepavyks padirbet.
Darbeja jauciu didesni kurini bandysiu nebent koki vasari konstruot, nes dar mazosiom mergytem turiu sumanymu, tai joms lengviau padaryt. Jei dydzio neatitaikau, tai vien du ir isardai, o su dideliu del to ir bijau pradet.
Jautiena LABAI dailus megztukas, kaip nulietas ant jusu